Epilog Laser sponser "egentilpasningsstasjonen" på NBM B.I.G. Messe i Indy

Løsninger for skilt og adgangskort New South Wales

"Vi ønsket å bringe noe helt nytt til årets messe, og opprettet derfor egentilpasningsstasjonen (Personalization Station). Det er sterk etterspørsel etter egentilpasset elektronikk, så vi ønsket ikke bare å vise frem lasere, men gi de besøkende sjansen til å se nøyaktig hvordan de fungerer på forskjellige innretninger og få sitt eget tekniske apparat egentilpasset!"

Mike Dean, Epilog Laser

Golden, CO (30. mai 2014)

Epilog Laser, den ledende utformeren og produsenten av CO2- og fiberlaserbaserte systemer for gravering, skjæring og merking, annonserte i dag at selskapet vil hoste og sponse "Egentilpasningsstasjonen" ("Personalization Station") (stand nr. 817) på NBM Indy, 12.–14. juni.

"Vi ønsket å bringe noe helt nytt til årets messe, og opprettet derfor egentilpasningsstasjonen (Personalization Station)", forklarte Mike Dean, Vice President for Sales and Marketing i Epilog Laser. "Det er sterk etterspørsel etter egentilpasset elektronikk, så vi ønsket ikke bare å vise frem lasere, men gi de besøkende sjansen til å se nøyaktig hvordan de fungerer på forskjellige innretninger og få sitt eget tekniske apparat egentilpasset!"

Messedeltakerne vil kunne bringe enheten sin - mobiltelefon, nettbrett, laptop osv. - til egentilpasningsstasjonen og velge mellom en lang rekke grafikker/designer for å tilpasse den.

Epilogs egentilpasningsstasjon kommer i tillegg til selskapets vanlige utstillingsstand (nr. 601), som vil omfatte Epilogs Fusion Laser-serien samt demonstrasjoner av den nye Mac-driveren og Epilogs nye Job Manager-programvare.

 

 

 


For ytterligere informasjon, kontakt:

Amy Dallman

Marketing Communications Specialist

Epilog Laser

+1 303 277 1188
Populære sider

help desk software
Portions of this page translated by Google.