Epilog Laser deltar på SXSW Create 7.-9. mars 2014

SXSW Create 2014

Som viktige støttespillere for maker-, oppfinner- og gjør-det-selv-bevegelsen er vi svært glade for å delta på den uhyre populære SXSW Create-begivenheten. Epilogs systemer er så allsidige på dette området, og det er alltid en stor opplevelse å presentere og demonstrere vår teknologi for dette fine fellesskapet av hjemmeoppfinnere.

Mike Dean, Vice President for Sales and Marketing i Epilog Laser

Golden, CO (21. februar 2014) Epilog Laser, den ledende produsenten av CO2- og fiberlaserbaserte systemer for gravering, skjæring og merking har gleden av å annonsere at firmaet skal stille ut på den tredje årlige SXSW Create, 7.–9. mars på City Terrace på Long Center i Austin, Texas. SXSW Create er en av de mange gratisbegivenhetene som finner sted under den velkjente SXSW Interactive Festival.

Som viktige støttespillere for maker-, oppfinner- og gjør-det-selv-bevegelsen er vi svært glade for å delta på den uhyre populære SXSW Create-begivenheten", erklærte Mike Dean, Vice President for Sales and Marketing i Epilog Laser. "Epilogs systemer er så allsidige på dette området, og det er alltid en stor opplevelse å presentere og demonstrere vår teknologi for dette fine fellesskapet av hjemmeoppfinnere."

Ved å besøke Epilog-standen kan messedeltakerne lære mer om laserteknologi og -applikasjoner, sjekke ut enkelte forbløffende laserdeler og kanskje til og med ta med seg en prøve eller to laget med laser.

SXSW Create er en gratisbegivenhet som er del av SXSW Interactive. Det kreves ikke adgangskort for å få adgang til denne delen av festivalen. Åpningstid er fra kl. 11 formiddag til kl. 6 ettermiddag, 7.-9. mars. For å lese mer kan du besøke http://www.sxsw.com/interactive/create.


For ytterligere informasjon, kontakt:

Amy Dallman

Marketing Communications Specialist

Epilog Laser

+1 303 277 1188
Populære sider

help desk software
Portions of this page translated by Google.