Synergy Products representerer Epilog Laser i Vest-Canada

Jon Dickson

Jeg er svært lykkelig over å bli med i Epilog Laser-teamet og representere dem i Vest-Canada. Ikke bare designer og produserer Epilog bransjens beste laserutstyr, men firmaets kultur og kjerneverdier er høyst attraktive.

Jon Dickson, eier og leder av Synergy Products

Golden, CO (17. februar 2014)

Epilog Laser, den ledende produsenten av CO2- og fiberlaserbaserte graverings-, skjære- og merkesystemer, har gleden av å ønske Jon Dickson, eier og leder av Synergy Products, velkommen som firmaets ferskeste distributør i Vest-Canada.

"Jon og hans team er et svært verdifullt tilskudd til Epilogs allerede fremragende kanadiske distribusjonsnettverk", erklærte Mike Dean, Vice President for Sales og Marketing i Epilog Laser. "Han har samme engasjement for kvalitet og service som det Epilog er kjent for, og jeg er svært tilfreds over at han blir på laget."

Jon har over 22 års erfaring fra CNC-utstyrsbransjen, og er svært kompetent når det gjelder systemer for lasergravering, -skjæring og -merking. Han har innehatt en rekke stillinger i bransjen, fra produktutvikling via teknisk støtte til forretningsledelse osv.

"Jeg er svært lykkelig over å bli med i Epilog Laser-teamet og representere dem i Vest-Canada", erklærte Dickson. "Ikke bare designer og produserer Epilog bransjens beste laserutstyr, men firmaets kultur og kjerneverdier er høyst attraktive."


For ytterligere informasjon, kontakt:

Amy Dallman

Marketing Communications Specialist

Epilog Laser

+1 303 277 1188
Populære sider

help desk software
Portions of this page translated by Google.