YuKonstruct får hovedpremien i Instructables.com sin andre årlige gjør-det-selv-konkurranse

epilog g2 galvo-system

“Vår 60-watts Epilog Fusion er noe av det mest populære utstyret vi har på gjør-det-selv-markedet, så vi ser frem til å stille opp med gratis lasergravering!”

Adria Collins, YuKonstruct

Golden, Colo. - (26 sept. 2016) – YuKonstruct, fra Whitehorse i Yukon-området i Canada, vinner hovedpremien for “Flest fremgangsmåter for hvordan ting kan lages selv” i den andre årlige gjør-det-selv-konkurransen på Instructables.com! De vil motta en 40-watts Zing 24-laser, rutenett til vektorskjæring og luftkompressor fra Epilog.  YuKonstruct-teamet samlet fikset imponerende 199 fremgangsmåter på hvordan ting kan lages selv.

"YuKonstruct-medlemmene er glade for å ha mottatt det andre Epilog Laser-systemet!” sier Adria Collins, som er program- og frivillighetsadministrator for YuKonstruct. “Vår 60-watts Epilog Fusion er noe av det mest populære utstyret vi har på gjør-det-selv-markedet, så vi ser frem til å stille opp med gratis lasergravering!”


“YuKonstruct-teamet sendte inn en enorm mengde fremgangsmåter for hvordan ting kan lages selv, og vi er glade for at de vil få så god bruk for nye Zing 24”, sier Mike Dean, visepresident for salg og markedsføring for Epilog Laser. “Vi er spente på å se hvilke fantastiske kreasjoner YuKonstruct vil finne opp!”

For ytterligere informasjon, kontakt:

Amy Dallman

Marketing Communications Specialist

Epilog Laser

+1 303 277 1188


help desk software