Gå til hovedinnhold
Hjem  /  Firma  /  Blogg  /  Tilpasning til teknologiendringer i bryllupsfotograferingsindustrien

Tilpasning av teknologiendringer i bryllupsfotograferingsbransjen

Gjør bryllupsbildet evig med en Epilog Laser-maskin

Fotografer er vant til å tilpasse seg teknologi. Enten det er mer bærbart utstyr som gir enklere tilgang til mer eksternt engasjement eller telefonkameraer med høy oppløsning som har forvandlet brylltup til paparazzi-lignende konkurranser om å få tatt det beste bildet, har fotografifaget endret seg gjennom årene og fotografer har funnet måter å tilpasse seg på. Noen teknologier er gunstigere enn andre, men en som har begynt å komme til overflaten og som endrer måten fotografer ser på blandede medier og fotografering på, er bruken av lasergravering i mange bryllupsfotografers pakketilbud.

Evnen til å få tjenestene dine til å skille seg ut, er avgjørende for å kunne hevde seg effektiv i dette svært konkurranseutsatte markedet. Ser på de fleste bryllupsfotograferingpakkene, ser du et ganske ensartet utvalg av alternativer – antall fotografer på arrangementet, timer dekning, tilgang til et onlinegalleri, men listen er ganske standard. Når et par snakker med tre fotografer som alle tar flotte bilder, må du finne en måte å skille deg ut på, uten å måtte satse på en lavere pakkepris. Noen fotografer differensierer sine tjenester ved å opprette sin egen bryllupsnisje, for eksempel spesialisering i urbane bryllup. Andre skiller seg ut ved å tilby unike tjenester i etterkant av bryllupet, som bryllupsbildealbum og fotoesker. Men hvilke virkelig unike tjenester kan du tilby?Grupp

Gruppe med bryllupsbilder gravert på tre, skinn, stein og lerret

En idé som har begynt å ta av er laseretsede bryllupsbilder, som skaper en virkelig spektakulær praktartikkel i parets hjem. Tre, marmor, metall og akryl egner seg alle godt til fotografigravering. Enten du legger til et bilde til et ferdig arbeid, som en vineske eller som frittstående bilde til peisen, skaper lasergravering et unikt preg som det vil være vanskelig å finne andre steder.

Hva gir en god fotografikandidat for gravering?

Mens graverte fotografier er usedavnlig populære, hender det at gravører har problemer med å oppnå ønsket preg på mediet de jobber med. Før gravering av bryllupsbilder – eller noe annet fotografi, for den saks skyld – er det viktig å forstå hvordan prosessen virker.

Det første å huske på er at ikke HVERT ENESTE fotografi er egnet for gravering. Hva gjør så et bilde ideelt for gravering?

Skyggelegging: Sjekk at du har en rekke fargeskalaer fra lyst til mørkt i bildet. Et enkelt fargebilde som har mye himmel, skaper ikke mye visuell interesse når det er gravert, og det vil heller ikke oppnås med store mørke områder, som et par som står i skyggen. Mens det kan se interessant ut når det er trykt, mister det mye av detaljen når det er gravert.

Brudepar som står mot en mørk bakgrunn.

Dette bildet er svært mørkt i bakgrunnen, og det vil gå for mye i ett med dressen, så du vil ikke oppnå resultatene du ønsker.

Brudepar står mot en nøytral bakgrunn.

Dette bildet tilbyr en fin variasjon av farger som lar seg gravere godt på en rekke forskjellige materialer.

Nærbilder av personer: Bildets komposisjon er sentralt for kvaliteten på etstingen. De mest spektakulære graveringene er ofte av paret i forgrunnen. Forlovelsesbildet av paret som holder hverandre i hendene i engen, er flott rent kunstnerisk, men vil miste detaljer når etset på tre.

Brudeparet løper gjennom en åker.

Paret i bakgrunnen vil bli borte i graveringen.

Intimt nærbilde av et brudepar.

Et nærbilde av paret vil gi et mye mer grafisk interessant bilde når gravert.

Hvorfor er en fotograf den perfekte gravøren?

Du kan betrakte et lasergraveringssystem som et skremmende maskineri som det tar timer å programmere og som tar opp mye plass på arbeidsplassen din. Men faktum er at lasersystemer har utviklet seg dithen at de i utgangspunktet betjenes som en skriver, og er heller ikke større enn en skriver. Det er virkelig så enkelt å betjene en laser som det er å legge det digitale bildet ditt i ditt favorittdesignprogram og skrive den ut med laserskriver.

Nærbilde av et bryllupsbilde, gravert på tre

Læringskurven med laseren ligger på kunstverket, ikke på maskineriet. Fotografer er de perfekte gravørene fordi de forstår intuitivt hva som gir god gravering. I løpet av den tiden andre bruker på å finne frem til et bilde med riktig komposisjon, lys og kontrast, har en fotograf allerede valgt det perfekte bildet, og er klar til å gravere. Og fotografens naturlige øye for grafisk design er perfekt egnet til å bruke maskineriet, og lar deg sette opp bildet ditt i de fleste bilderedigeringsprogrammer, inkludert Photoshop, Illustrator og mange andre.

Intern etsing eller outsourcing av fotograveringen

Det finnes to alternativer for å bruke laseretsing i virksomheten din – du kan enten sette bort laseretsingen til en lasergraveringstjeneste, eller investere i en lasermaskin av lite format. Begge har fordeler og ulemper som må overveies.

Når du setter bort laserergraveringen din, er oppstartkostnaden med tjenestsen lav, fordi du ikke trenger å kjøpe din egen lasermaskin. Det er en stor fordel for fotografer som ønsker å legge til egendefinert etsing, men som ikke vil investere i et eget lasersystem. Det finnes mange eiere av lasersystemer som har lang erfaring med å jobbe med en rekke forskjellige materialer og som er villige til å hoppe inn og begynne å gravere straks du har et bilde som er klart for å etse i.

Gruppe med graverte bryllupsbilder

En stor fordel med å eie din egen laser, er at du kan planlegge tiden det tar å gravere. Lasergraveringstjenester er ofte en svært syklisk virksomhet med travle perioder som sammenfaller med travle bryllupssesonger. Det er fort gjort at du er avhengig av den eksterne tjenestens tidsplan, slik at det påvirker din egen kalkulerte arbeidstid for en personlig gravering. Når du eier din egen lasermaskin, betyr det at du kan teste bilder på skrapmateriale før du utfører selve graveringen, slik at du kan finne bildet som egner seg best.

Det vil koste ca. ${1} {2} å investere i en graveringsmaskin av høy kvalitet, med tilbehøret du trenger. Det finnes også alternativer der du kan lease med nedbetaling for så lite som $ {3} i måneden, slik at du får en økonomisk måte å starte med din egen gravering på. Hvis ikke du er klar til en slik investering, må du finne en som eier en lasermaskin som kan utføre graveringen for deg.

Er du interessert i å lære mer?

Graverte bryllupsbilder er virkelig flotte, og er svært populære salgsartikler. Enten du er fotograf, bryllupsplanlegger eller spesiallaserforretning, er dette et fantastisk tillegg til ditt utvalg av tjenester. Hvis du vil sette opp en praktisk demonstrasjon av et lasersystem der du bor, fyller du bare ut  skjemaet på denne siden eller ringer oss på telefonnummeret under.

Telefon: +47 55506630

Andre nyheter

Epilog Laser utvider Fusion Maker Laser Series

Fusion Maker 24 og 36 er nå en del av...

Topp 10 vanlige laserspørsmål fra Epilog-fans

Fansen våre spurte, og vi svarte -...

Epilog Laser legger til Fusion Galvo Machine til produktutvalget

Det nyeste systemet kombinerer rask inngrep...

Lasergraverte stempler av MDF og akryl for preging av lær

En morsom måte å bruke lasermaskinen din på...

CO2-laserrør i metall vs glass

Hvorfor er Epilog Laser-maskiner bygget...

5 julegaver du kan lage med laser

Imponer venner og familie...

Har du en historie du vil se fremhevet?

amy dallman

Trykk på Kontakt for Epilog Laser:

amy dallman
Marketing Communications Specialist
+1 (303) 277-1188
AmyD@epiloglaser.com

Om Epilog Laser

Siden 1988, har Epilog Laser vært design- og produksjon flyvende-optikk-basert CO2- og fiberlaser systemer som kan gravere og kutte tre, akryl, plast, stoff, gummi og mange andre materialer. Epilog spesialiserer seg i utvikling av lasersystemer som skaper enestående merkings- og kuttekvalitet på alle typer produkter. Selskapet produserer allsidige og pålitelige systemer som er rimelige og brukervennlige. For mer informasjon kan du besøke www.epiloglaser.com.