5 julegaver du kan lage med laser

Imponer venner og familie med disse enkle prosjektene.

Det virker som om nedtellingen mot jul begynner med det samme Halloween er over. Mens klokken tikker mot jul, kan du ta en titt på denne listen over 5 fine julegaver du kan lage med laseren.

Alle gjenstandene nedenfor blir fantastiske, tilpassede gaver som du kan legge under juletreet eller i julestrømpen. De passer også som verts-/vertinnegaver i de mange juleselskapene. Og det beste? Alle prosjektene og designene (og mer) finnes i Prøveklubben – snakk om en "one-stop shop"!

1) Personlig tilpassede skinnjournaler

Lasergravert notisbok i skinn

Besøk prosjektet

Denne fine gaven passer for vordende forfattere eller reiselystne som vil dokumentere de siste opplevelsene sine. Passer også som gjestebok for bryllup eller tegnebok for kunstnere! Gravering og kutt i skinn gir et rustikk utseende.

2) Graverte kjevler

Lasergraverte, egendefinerte kjevler.

Besøk prosjektet

Ta småkaker og pailokk til neste nivå med disse egendefinerte kjevlene! Bruk det roterende festet på billige kjevler for å tilpasse alle typer bakevarer. Selv om du ikke velger å gjøre dette, kan du fremdeles gjøre paiene og småkakene mer spennende på null komma niks med laseren.

3) Graverte vinglass

Vinglass uten stett med laseretsing

Besøk prosjektet

Vinglass er billige og passer utmerket til lasergravering, enten med en julemelding eller annen design.

4) Skjærebrett med oppskrifter

Lasergraverte skjærebrett i tre.

Besøk prosjektet

I stedet for standard gravering kan du prøve å lasergravere en favorittoppskrift fra en slektning eller familievenn på et skjærebrett i tre. Det er en fantastiske gave som kan gå i arv i generasjoner!

5) Ostefat/spekefat i skifer

Lasergravert ostefat i stein,

Se prosjektet

Dette praktiske og elegante brettet er en fin verts-/vertinnegave i et juleselskap eller en passende gave for noen som elsker å underholde!

Disse fem tilpasningsbare gavene er bare toppen av isfjellet. Med lasersystemet fra Epilog kan du tilpasse alle typer gaver – ikke bare julegaver, men hele året. God gravering og god jul!

PS. ) Fra datoen på dette innlegget er det 55 dager til jul!Trenger du en laser for å gjøre julegavene fantastiske? Fyll ut skjemaet på denne siden for å få en komplett produktbrosjyre med eksempler på gravering og skjæring, eller ring telefonnummeret nedenfor for å få mer informasjon.


Telefon: +47 55506630

Få gratis brosjyre og vareprøver

Motta brosjyrer og prøver, og få mer informasjon fra oss eller den lokale forhandleren.

*
*
*
*
help desk software