De beste laserkutterne og gravererne for ditt bruk

Maskinabefalinger for seks vanlige laserbruk.

Gravert skjærebrett i bambus inni en Epilog Laser-maskin.

Når du kjøper en laserskjærer og graveringsmaskin, er det viktig å forstå bransjen, bruksområdene og materialene slik at du velger den laseren som best passer dine behov. Epilog tilbyr flere maskiner som fungerer uansett materiale, men disse retningslinjene hjelper deg med å velge rett laser for ditt behov.

1) Best laserskjærer og graveringsmaskin for en liten virksomhet

Zing 24 laserskjærer og graveringsmaskin 50 watt CO2 610 x 305 mm (24 x 12 tommer)

Epilog Laser Zing 24-lasermaskin

Epilog Zing 24 er et populært valg ved oppstart av en liten virksomhet ettersom den er både kompakt og utrolig allsidig. Mange laservennlige materialer (tre, akryl, plast etc.) er forhåndskuttet i (610 x 305 mm ( 24 x 12 tommer ) store ark, som passer perfekt i graveringsområdet til Zing 24.

Lasergraveringsmaskinen drives av en 50-watts CO2 laserrør med keramiske komponenter, som balanserer lang levetid med lav ladekostnad. Men en CO2-laser kan du gravere og/eller skjære en rekke materialer som du sannsynligvis vil bruke som eier av en liten virksomhet, inkludert tre, akryl, plast, lær, fabrikk, anodisert aluminium og mye mer.

Epilog Zing-lasermaskin på arbeidsrommet til en liten virksomhet.

Med Epilog Zing 24 kan du også bruke et roterende feste for å gravere på glass, kopper, vinflasker og andre sylindriske gjenstander på opp til 133 mm (5,25 tommer) i diameter.

Graveringsmaskinen er utrolig enkel å bruke, og er designet for bruk gjennom en skriverdriver. Du kan sett opp grafikk i nesten alle grafiske designprogramvarer, inkludert Adobe Illustrator, Photoshop, CorelDRAW, AutoCAD, Inkscape og mye mer. Angi sidestørrelsen til størrelsen på stykket eller området du graverer, plasser grafikken på samme måte som når du trykker på papir, og send det til laseren. Du kan velge hastighet og effekt basert på materialet du bruker.

Lær mer om Zing Laser-serien.

2) Beste lasergraveringsmaskin for glassetsing

Epilog Helix laserskjærer og graveringsmaskin 60 watt CO2 610 x 457 mm (24 x 18 tommer)

Epilog Laser Helix-lasermaskin

Epilog Helix er en favoritt for glassetsere på grunn av den store z-dybden til det motoriserte bordet. Ved å senke bordet kan du plassere en stor gjenstand med en diameter på opp til 8 tommer på det roterende festet (ekstrautstyr). Dette er en veldig nyttig funksjon når du skal gravere en magnumflaske eller en stor vase.

Det 60-watts forseglede metall/keramikk laserrøret passer veldig bra til glassetsing, og gir nok effekt til kjøre laseren på høy hastighet for gravering.

Laseretsede glass.

Bruk 4-tommers lensen (ekstrautstyr) til å gravere et bord fullt at glass uten å bruke det roterende festet. 4-tommers lensen forlenger laserstrålen og gir et lenger fokuspunkt slik at du kan gravere rundt kurven til vinglass og kopper uten å rotere glasset.

Lær mer om Legend Laser-serien.

3) Beste lasergraveringsmaskin og laserskjærer for reise

Epilog Mini 18 lasergraverings og kuttesystem 40 watts CO2 457 x 305 mm (18 x 12 tommer)

Epilog Laser Mini 18-lasermaskin

hvis du ønske et lite og lett lasersystem som du kan ta med deg til håndverksshow, messer og andre arrangement, er Epilog Mini 18 er et godt valg. Lasermaskinen veier bare 32 kg og er enkel å flytte. Du kan bruke en rullevogn (tilleggsutstyr) som festes direkte på lasermaskinen slik at maskinen kommer i tilgjengelig bordhøyde. Du kan også plassere laseren direkte på et bord eller filtreringsenhet for å maksimere plassen på verkstedet elleri boden.

Epilog Laser-maskinen på en liten plass.

40-watts systemets kraftige laserrør kutter gjennom opp til ¼ tommer tykt løvtre og akryl i én omgang. Når du har en laser på arrangementer, gir et straks en wow-faktor, for deltakerne kan se laseren i arbeid. Du kan også tilby personlig tilpasninger på stedet, legge til kundenavn og datoer på showet eller messen.

Med midtgraveringsfunksjonen kan du raskt sette opp slike personlig tilpassede jobber på laseren. Bare velg midtpunktet på objektet, tegn en vektorboks rundt grafikken du ønsker å gravere, og kjør vektorjobben med lokken åpent og rødprikksiktet på. Dette gir deg det eksakte stedet der grafikken blir gravert! Du trenger ikke å gjette eller ta uendelige mål, så du kan kjøre laseren med minimalt stress.

Lær mer om Legend Laser-serien.

4) Best laserskjærer og graveringsmaskin for industriell bruk.

Epilog Fusion M2 40 Dual Source 75 watt CO2/50 watt Fiber 1016 x 711 mm (40 x 28 tommer)

Epilog Laser Fusion M2 40-lasermaskin

Hvis du er på jakt etter en lasergraveringsmaskin til mer industriell bruk, som metallgravering, strekkoder og seriekoding av deler, velger mange av kundene våre Fusion M2 40, som har mulighet for to kilder. Fusion M2 kan konfigurerer med en CO2-laser, fiberlaser eller begge deler i ett system. Fiberlaseren gjør det mulig å gravere direkte – med dybde – på nesten alt metall og til å endre fargen på teknisk plast når det graveres. En 50-watts fiberlaser lager raskt flere merker på stål, aluminium, messing og mer, inkludert etsede, polerte og glødede merker.

Industriell del merket med en Epilog Laser-maskin.

Graver 2D, datamatrise, UPC eller andre typer strekkoder med en Fusion M2 40. Du kan etse strekkoder på metallmerker for å feste på maskiner eller til og med plassere et helt stykke i laseren med det store arbeidsbordet på 1016 x 711 x 337 mm (40 x 28 x 12,25 tommer). Graver et personlig tilpasset stykke eller flere stykker samtidig.

Fusion M2 40s store arbeidsområde har Epilogs raskeste graverings- og kuttehastigheter, og lar deg gravere bilder med høyeste oppløsninger selv med systemets høyeste hastigheter.

Lær mer om Fusion Lase-serien.

5) Best laserskjærer og graveringsmaskin for skaperverksted og skoler

Epilog Fusion M2 32 75 watt CO2 812 x 508 mm (32 x 20 tommer)

Epilog Laser Fusion M2 32-lasermaskin

Epilog Fusion M2 er den minste maskinen i Epilogs førsteklasses Fusion-laserserie. Den har et stort arbeidsområde som passer til brukernes prosjekter, og de kan plassere gjenstander på opp til 812 x 508 x 343 mm (32 x 20 x 13,5 tommer) på graverings- og kuttebordet.

Fusion M2 bruker Epilogs brukervennlige skriverdriver slik at du kan konfigurere filen i hvilket som helst grafikkprogramvare og trykk det over til laseren i bare noen få, enkle trinn. Du trenger ikke å lære noen komplisert, proprietær programvare, så det tar veldig kort tid å lære opp nye brukere av laseren. Mange bruker er faktisk overraske over at de kan slå på maskinen og utføre det første laserprosjektet bare noen minutter senere.

Epilog Laser-maskin i et skaperverksted.

Den industrielle Fusion M2 32 er ideell for skoler og skaperverksteder som trenger utstyr som alltid er oppe og kjører, uansett brukernes ferdighetsnivåer. Hele maskinen har en modulær design, så hvis du har et problem kan du ringe til teknisk støtte for å diagnostisere problemet og få den aktuelle delen tilsendt over natten. Du kan følge enkle instruksjoner for å skifte alle delene i systemet.

Fusion M2 32 har en rekke nyttige funksjoner som hjelper brukerne med å lage sine egne prosjekter raskere og enklere enn med andre systemer. Du kan bruke Fusion M2s displaypanel til å endre hastighets- og effektinnstillinger for å finne de perfekte innstillingene for materialene som du jobber med. Når brukerne er ferdig med et prosjekt og har materiale til overs, kan de bruke Fusions Direct Print-funksjon til å kjøre laseren direkte fra kontrollpanelet til maskinen. De kan ganske enkelt kutte av overflødig materiale slik at neste bruker får en bit klar til å kjøre.

Lær mer om Fusion Lase-serien.

6) Best laserskjærer og graveringsmaskin for trearbeidere

Epilog Mini 24 60 watt CO2 610 x 305 mm (24 x 12 tommer)

Epilog Laser Mini 24-lasermaskin

Trearbeidere ser som regel etter forskjellige funksjoner – lav pris, enkel jobbkonfigurasjon og generøs wattstyrke for laser. Denne modellen har alt det samt et vektorskjærebord bygget inn i systemet og et laserrør som kan skjære gjennom 3/8 tommers tre i én skjæring. Løft linjalene på graveringsbordet raskt for å fjerne graveringsbordet, og plasser det sekskantede skjærebordet i maskinen.

Lasergraverte skjærebrett i tre.

Bra avtrekk er viktig for trearbeidere, så fest en sterk avtrekksvifte på baksiden av laserens 4-tommers port for å fjerne røyk fra arbeidsområdet. Hvis du fester en liten luftkompressor på baksiden av maskinen, kan du også bruke Mini 24s innebygde lufteassistentfunksjon som blåser en konstant luftstrøm på arbeidsoverflaten, demper flammene når du kutten gjennom tykt tre og gir best mulig kantkvalitet. Når du er ferdig med å kutte prosjektet, samles eventuelle deler som har falt gjennom skjærebordet, i en nyttig resteskuffe slik at det er enkelt å kaste dem.

Høyoppløselig gravering er svært viktig for trearbeidere, og Mini 24 har Epilogs berømte graveringskvalitet. Oppløsninger på opp til 1200 ppt gjør at du ikke finner andre maskiner på markedet som kan gravere like detaljert grafikk med like høy hastighet.

Lær mer om Legend Laser-serien.

Hvilken laser passer best for din bruk?

Ta en titt på dine behov for å finne modellen som passer best for din situasjon. Vi anbefaler alltid å arrangere en personlige demonstrasjon med forhandlerne våre rundt om i verden. De kan lære deg hvor enkelt det er å bruke laseren, og hjelpe deg med å finne rett maskinstørrelse og wattstyrke for ditt budsjett. Fyll ut skjemaet for å be om en brosjyre og prøvepakke fo rå se hva du kan begynne å lage med din egen lasermaskin fra Epilot Laser!

Klar til å finne ut hvilken maskin som fungerer best for deg? Fyll ut skjemaet på denne siden for å få en komplett produktbrosjyre med graverings- og kuttprøver, eller ring nummeret nedenfor for mer informasjon.


Telefon: +47 55506630

Få gratis brosjyre og vareprøver

Motta brosjyrer og prøver, og få mer informasjon fra oss eller den lokale forhandleren.

*
*
*
*


Populære sider

help desk software
Portions of this page translated by Google.