Slik kan bryggerier bruke en lasergraveringsmaskin i markedsføringen

Selg merkevarer, lag reklamegaver og spar outsourcingskostnader med en lasermaskin.

Flasker i rustfritt stål merket med en co2 laser

Med en lasergraveringsmaskin på huset har bryggerier muligheten til å opprette nye markedsføringsstrategier, slik at de kan bygge merkevaren og øke eksponeringen sin.

Bryggerier selger og gir bort mye forskjellig, alt fra klistremerker til brikker til halvlitersglass og mer. Ved å skaffe seg en laser kan disse blomstrende virksomhetene merke en haug med ting – både inne i selve bryggeriet og på reklameartikler i tillegg.

lasergraverte ølglass

Lasergraverings- og kuttemaskiner er verdifulle verktøy som gir deg god hjelp i markedsføringstiltakene dine. Tenk på alt du setter logoen din på. Ville det ikke vært mer tids- og kostnadseffektivt om du kunne merke ditt eget utstyr og verktøy, samt merke egne reklameartikler, i stedet for å måtte sette bort jobben?

lasergraverte brikker i kork
nærbilde av lasergraverte øltappekraner

Hva kan et bryggeri kutte og gravere med en laser?

Mulighetene er nærmest uendelige:

  • Klær – skinnhattlapper, tilpassede t-skjorter, merkede lerretsvesker for bestillinger
  • Øltappekraner – fremhev et brygg med begrenset utgivelse og identifiser bestselgerne dine
  • Brikker – brikker i tre, skinn og til og med kartong kan tilpasses med en laser
  • Glass – graver halvlitersglass, pilsnerglass, dram og mer
  • Ølkanner – glass eller metall, laseren klarer begge deler
  • Flybrett – merk brettene med en logo eller graver inn navnene på de mest populære smakene dine
  • Emballasje – lag tilpasset emballasje til bokser, flasker eller growlere
  • Skilting – fra reklameskilting til retnings-/informasjonsskiliting. Med en laser kan du lage alle typer skilt av en rekke forskjellige materialer.

…og mye, mye mer!

lasergraverte skiferbrikker
laserkuttede og -graverte skinnhattlapper
lasergravert øltappekran og øltønne

Merkevarer bygger anerkjennelse for virksomheten din. Muligheten til å påføre logoen din på utstyr og produkter på en rimelig måte er en fin måte å maksimere eksponeringen din på. Med laseren har du også fleksibiliteten til å lage meldinger for brygg med begrenset utgivelse og spesielle arrangementer.

Legg til en gøyal personaliseringsopplevelse til bryggeriomvisninger

Bryggeriomvisninger er storselgere. Hvorfor ikke tilføre noe til en kundes opplevelse ved å avslutte omvisningen med et tilpasset glass for å minnes besøket? Hvis du har et lager med glass som allerede er gravert med logoen din, vil det bare ta et øyeblikk å sette et glass i laseren og legge til et navn og en dato.

lasergraverte shot-glass

Eller du kan øke tilpasningsopplevelsen ved å tilpasse ølkanner. Enten de er levert av kunde eller selges av deg, vil dette øke verdien på dine nåværende tilbud. Ved å markedsføre de tilpassede tjenestene dine, vil du skille deg ut fra konkurrentene dine og gi gjestene en unik og personlig opplevelse.

lasergraverte skiferbrikker

Er det vanskelig å lære å bruke laseren?

Ikke i det hele tatt! Laserne er svært brukervennlige. Vi har til og med en opplæringspakke på nett som går gjennom hvert trinn i å sette opp systemet – fra utpakking av laseren til å lage de første enkle prosjektene. Så snart du har gjort deg kjent med grafikkdesignprogramvaren du har valgt, kan du skape og lagre de mest populære designmalene dine og kjøre dem ved behov. I tillegg gjør programvarepakken og jobbehandlingen vår det veldig enkelt for deg å lagre og organisere de vanligste prosjektene dine, slik at ansatte som ikke er kjent med systemet også kan få frem en jobb, sende den til laseren og trykke GÅ!

laseretsede shot-glass

Sett laseren i sentrum!

Vil du virkelig imponere kundene dine? Sett laseren i sentrum av gaveområdet ditt og la dem se på mens du på et øyeblikk legger til en tilpasset beskjed på glasset, flasken eller vesken deres. Ikke bare får de med seg et personlig minnesmerke, de kan også se på mens laseren utfører jobben rett foran øynene deres. Oppmuntre dem til å legge ut minnesmerket på sosiale medier og utvid markedsføringsinnsatsen din enda mer!

lasergraverte øltappekraner

Hva blir det neste?

Er du klar for å se hvordan Epilog kan føre bryggeriet ditt opp til neste nivå? Vi har systemer med en startpris på så lavt som $ 7 995, slik at du kan begynne å øke fortjenesten og maksimere markedsføringsinnsatsen i løpet av kort tid. Fyll ut skjemaet ovenfor eller ring oss på nummeret nedenfor for å finne ut mer!

Telefon: +47 55506630

stabel med lasergraverte korkbrikker
lasermerkede iskuber i rustfritt stål


Få gratis brosjyre og vareprøver

Motta brosjyrer og prøver, og få mer informasjon fra oss eller den lokale forhandleren.

*
*
*
*


Populære sider

help desk software
Portions of this page translated by Google.