Nedetidsressurser som bidrar til utdanning og engasjement

Klasser, webinarer, videoer og ressurser som hjelper deg med å utnytte tiden best mulig.

Ovenfra og ned, utsikt, av, person, arbeid, på, laptop

I disse usikre og enestående tider har mange mennesker mer ledig tid enn forventet. Selv om bli-hjemme-ordre er i ferd med å bli den «nye normalen» (foreløpig), tilbyr mange virksomheter – inkludert Epilog – en rekke ressurser som kan hjelpe deg gjennom tider med lav aktivitet.

Opplæringspakke på nett

Epilog Laser Training Suite-hjemmeside

Hvor godt kjenner du laseren din? Vet du hvordan du rengjør den? Installerer deler på riktig måte? Setter opp ventilasjonen? Epilogs opplæringsnettside dekker alt dette og mye mer. Hvis du ikke har hatt en sjanse til å gjøre deg kjent med maskinen og dens deler, kan du sjekke den ut her.

Epilogs kunnskapsbase

Epilog Laser-kunnskapsbasens hjemmeside

Kunnskapsbasen vår på nett inkluderer detaljert informasjon om en rekke forskjellige emner, fra designhjelp, til graveringsteknikker, vedlikeholdsemner og mye mer. I kunnskapsbasen kan du søke på emner eller nøkkelord og finne akkurat det du leter etter!

Prøveklubb

Epilog Laser Sample Club-side

Kanskje har du bestemt deg for at dette er et passende tidspunkt for å eksperimentere med nye materialer eller teknikker. Vi har flere dusin med laserprosjekter i Sample-klubben vår for alle slags underlag. Sjekk ut hvordan du kan gravere skiferunderlag, bruke det roterende festet til å gravere et vinglass, eller lære hvordan du kan kutte plast / akryl til skilting. Eller kanskje komme i gang med høytidsdekorasjoner allerede nå. Ja, vi har de også.

Profesjonell forbedring / utvikling

Coursera Entrepreneurship kategoriside

For øyeblikket, til og med 31. mai 2020, tilbyr nettutdanningsselskapet Coursera gratis kurs til elever på videregående skole, kurs i profesjonell utvikling, kurs i mental helse og velvære og så mye mer. I tillegg til nettbaserte klasser kan brukere bli en del av Coursera Community, som er et flott sted å komme i kontakt med elever fra hele verden for å dele råd, stille spørsmål og finne inspirasjon.

Skill Share Graphic Design-kategoriside

Et annet nettbasert læringsalternativ er Skill Share, et læringsfelleskap på nett med tusenvis av klasser for kreative og nysgjerrige folk, i emner som inkluderer illustrasjon, design, fotografering, video, frilansing og mer. Her finner du en rekke gratis kurs som passer for laserbedriftseiere, inkludert «Introduksjon til SEO: taktikker og strategier for Entreprenører», «Bygge opp en Etsy-butikk som selger: Strategier for suksess med E-handel» og mye mer! Hvis du melder deg inn i dag kan du få to måneder med premiummedlemskap gratis.

APAs gratis webinarer-side

Awards and Personalization Association er nok en flott ressurs du kan dra nytte av dersom du er ute etter å utvide dine profesjonelle ferdigheter. For tiden tilbyr APA gratis webinarer til både medlemmer og ikke-medlemmer med fokus på flere bransjeemner som for eksempel CorelDRAW, lasergravering, sublimering og mer. Og sørg for at du melder deg på Epilogs webinar den 4. juni!

Alle håndterer stressende tider på forskjellige måter, men vi vil komme oss gjennom dette i fellesskap. Selv om COVID-19-situasjonen endres daglig, håper vi at disse ressursene vil gjøre deg i stand til å legge til nye ferdigheter i arsenalet, og at du holder deg engasjert og lærer nye ting i disse utfordrende tider.Få gratis brosjyre og vareprøver

Motta brosjyrer og prøver, og få mer informasjon fra oss eller den lokale forhandleren.

*
*
*
*
help desk software