Har du et produkt som trenger gravering? Spar tid og penger ved å gjøre det internt

Det har aldri vært et bedre tidspunkt å få lasertjenester på stedet.

Objektiv og fokusmåler inni Epilog Fusion

Du trenger et salgsfremmende element med din logo for en event neste uke. Hva gjør du? Betale dyrt rush-tillegg og høye fraktkostnader til en promo-selskap, eller slår du på laseren og lager raskt 100 stykker? Ditt produkt er akkurat det kunden er på jakt etter, med de vil legge til en personlig tilpasset melding på forsiden. Ta du kontakt med lasertjenesteleverandøren og hører om de kan levere produktet neste uke, eller legger du produktet i maskinen og begynner å gravere foran kunden?

Inntil nylig outsourced de fleste små - til mellomstore bedrifter lasergraverings- og skjæringsjobber, som seriemerking av aktiva, bedriftsmerking, reklamemerking og andre bruksområder for laser. Fremskritt i utstyr og teknologi har imidlertid i stor grad reduser den økonomiske barrieren når det gjelder å utføre lasergravering og -skjæring internt.

Bedriftsskilt kuttet og gravert med Epilog laser
En mal med metallplater inni en Epilog FiberMark 24

Etterhvert som etterspørselen etter lasergraverings-/skjæretjenester vokser og produksjonsvolumet øker, står produsentene overfor økte kostnader fra entreprenører. Mange produsenter vurderer derfor å begynne å gjøre denne funksjonen internt. Nye produkter med lasergravering blir stadig mer populært og mengden arbeidet som outsources øker. På et tidspunkt vil ikke de månedlige utgiftene på laserskjæringstjenester lønne seg

Noen ganger kan det føre til forsinkelser på alt fra en dag til en uke (eller mer!) å ta kontakt med leverandører og reservere plass i produksjonstidsplanen. Produsenter kan redusere produksjons- og leveringstider ved å installere laserutstyr i egen fabrikk. Press når det gjelder leveringtid samt behovet for å tilfredsstille uforutsigbart kundebehov kan minimeres ved å ta kontroll over laserskjæringen og gjøre lasergraverings-/laserskjæringsressurser tilgjengelige hele tiden.

En Epilog Zing med frontdøren delvis åpen.

Takket være fremskritt innen teknologi er mange funksjoner som tidligere bare var tilgjengelig i store industrielle graveringsmaskiner, nå tilgjengelige på mindre skrivebordsmodeller –med et rimelig prisnivå og høy kvalitet. Dagens lasere har hastighet, produktivitet og effektivitet til å øke produksjonen og redusere avfallspriser. Kontinuerlig forbedring av design- og produksjonsprosesser har ført til lasersystemer som er mer holdbare og som krever mindre vedlikehold enn eldre modeller. Selv om teknologien forbedres forblir lasergraverings-/skjæremaskinene ganske brukervennlige.

Lasermerkingsprosessen produserer et permanent, skarpt og svært detaljert merke og tillater graveringsbilder på opptil 1000–1200 punkt per tomme (PPT). Lasere gir deg også en ekstremt rask måte å spesialtilpasse produktene på. Gravering av flere biter samtidig er enkelt med et lasersystem gjør det mulig for brukeren å raske lage en mal som holder elementene på plass og gravere så mange biter som passer i laserens arbeidsområde.

Skjermdump av Epilog Job Manager-programvaren.

Noen produsenter er kanskje bekymret for in-house kompetanse som kreves for å utvikle bestemte laserjobbkonfigurasjoner og programutvikling. Epilog-systemene er imidlertid svært enkelt å lære og krever ikke proprietær programvare. I tillegg er Epilog Job Manager er kraftig verktøy som lar deg lagre og få nyt tilgang til enhver jobb som blir sendt til laseren. Forhåndsvis jobber, vise innstillingene som ble brukt på eventuelt tidligere prosjekter og organiser jobber. Du kan stole på denne verdifulle ressursen i alle de gjeldende systemene i laserutvalget.

iPad lasergravert med en Epilog Laser-maskin.
Reklamepenner lasergravert med logo.

I tillegg til opprinnelig tiltenkt bruk kan produsentene også bruke et internt lasersystem til å merke egne reklameprodukter, som penner og klær samt seriekode aktiva som selskapet bærbare datamaskiner og mobiltelefoner. De kan også designe egne interne/eksterne skilter, spesialtilpasse kundegave og/eller personlige gaver samt lage anerkjennelsesprodukter for ansatte. Egendefinert gravering på MP3-spillere, iPod-er, iPad-er, bærbare datamaskiner og mobiltelefoner er et utrolig populært bruksområde for laseren, og kan bidra til å avverge tyveri.

Neste gang du har en stram tidsfrist for å ¨tilpasse et produkt, kan du være klar til å imponere klienten med interne graveringstjenester. Ta kontakt ved å fylle ut skjemaet for å lære hvordan intern lasergravering kan forbedre produktkvalitet, arbeidsflyten og driftsresultatet.

Vurderer du å ta i dekke lasergraverings- og skjærebehov internt? Fyll ut skjemaet på denne siden for å få en fullstendig produktseriebrosjyre med graverte og utskårne prøver, eller ring til nummeret under for mer informasjon.


Telefon: +47 55506630

Få gratis brosjyre og vareprøver

Motta brosjyrer og prøver, og få mer informasjon fra oss eller den lokale forhandleren.

*
*
*
*


Populære sider

help desk software
Portions of this page translated by Google.