Er en lasermaskin med dobbel kilde riktig for deg?

Tre spørsmål å stille når du skal vurdere en lasermaskin med to kilder.

Flaskeåpnere gravert med en Epilog lasermaskin med dobbel kilde

I lasermarkedet vil du legge merke til at det har vært en stor økning i antall lasersystemalternativer med to kilder. Årsaken til dette? Etterspørselen er der! Det finnes et svært tiltrekkende aspekt ved å ha flere alternativer med ett lasersystem. Med et system med to kilder, kan du velge best laserkilde til ditt bruksområde, raskt og enkelt.

For de som er nye for laser, inkluderer systemene med to kilder som vi snakker om, både CO2- og fiberlaserkilder i ett og samme lasersystem. CO2-laseren er en svært allsidig frekvens av laser og fungerer godt med tre, akryl, plast, glass, marmor og mye mer. Det CO2-systemene ikke gjør, derimot, er gravere dypt i metall. Det er her tillegget av fiberlaserkilde kommer inn. Avhengig av system, kan du enten bytte ut kildene eller bruke dem i tandem. Du velger bare når du vil bruke hver av kildene.

Fordelen med en dobbel laserkilde er allsidigheten i systemet. Men hvilke andre situasjoner gjør et dobbelt kildesystem til riktig valg for ditt bruksområde?

1. Planlegger du å bruke hovedsakelig bare én kilde?

Kommer du til å kjøre CO2-laseren 85 % av tiden fordi du bare av og til har behov for fiberlaseren? Da er den doble kilden en flott måte å bidra til kapasiteten med materialbehandlingen uten å ta inn en tilleggsmaskin på gulvet i forretningen.

Et verktøy gravert med en Epilog Laser-maskin med dobbel kilde

Det er viktig å huske at med den doble kilden, kan du bruke are én laserkilde om gangen. Derfor kan du ikke utføre både CO2- og fiberjobber samtidig. Hvis du planlegger å holde både CO2- og fiberlasere i gang 100 % av tiden, kan det være et bedre alternativ at du kjøper et CO2-system og fibersystem hver for seg.

2. Har du begrenset plass?

Hvis du har egrenset gulvplass i butikken, kan det være svært fornuftig med et system med dobbel kilde. Hvis du har plass til bare én maskin, er en dobbel kilde en utmerket måte å maksimere kapasiteten til maskinene dine på uten å måtte utvide ditt fysiske arbeidsområde.

Et underlag med metallplater merket med en Epilog fiberlaser

3. Inneholder produktet både metall og annet materiale?

Har du et produkt som inneholder både metall- og treområder som du vil gjøre personlig? Eller plast og stål? Hva med krom og skinn? Da kan en dobbel kilde være det riktige valget for ditt bruksområde. Med et system med dobbel kilde kan du gravere både CO2-laseren (tre, akryl, skinn, osv.) og fiberlaser (metall) i én enkelt jobb som sendes til laseren.

En kolbe av krom og skinn gravert med både CO2- fiberlaser i én Epilog lasermaskin med dobbel kilde

Derfor blir det nå lettere for deg å bestemme om et system med dobbel kilde er det riktige valget for deg. Når du går inn i kjøpsprosessen med de riktige spørsmålene du skal stille deg selv, vil du være bedre forberedt til å ta en beslutning hvis ett enkelt system med dobbel kilde eller to atskilte CO2- og fiberlasere er riktige for din situasjon.

Hvis du er interessert i mer informasjon om Epilogs Fusion M2-systemer med dobbel kilde, ta kontakt med oss for å sette opp en demonstrasjon med distributøren i området ditt for å se hvilket alternativ som er riktig for din situasjon.Tror du at du kan få bruk for et lasersystem med dobbel kilde? Fyll ut skjemaet på denne siden for å få tilsendt brosjyre med hele produktlinjen med graverte og skårne prøver, eller ring nummeret under for mer informasjon.


Telefon: +47 55506630Få gratis brosjyre og vareprøver

Motta brosjyrer og prøver, og få mer informasjon fra oss eller den lokale forhandleren.

*
*
*
*


help desk software