Epilog-brukere som lager personlig verneutstyr

Laseroperatører bytter fokus for å hjelpe helsepersonell og medlemmer av lokalsamfunnet.

Klips for laserkuttemasker i en Epilog-lasermaskin

Siden COVID-19-pandemien startet, har vi sett hvordan mange kunder, distributører og til og med Epilog-ansatte bruker maskinene sine for å lage sårt tiltrengt personlig verneutstyr, ikke bare til helsepersonell, men også til lokalsamfunnene sine.

Det har vært fantastisk å se hvordan brukerne våre kommer sammen på denne måten. Nedenfor finner du en håndfull historier og prosjekter vi har sett rulle inn. Hvis du lager PPE med Epilog Laser-maskinen din, kan du sende en melding til Amy Dallman slik at vi kan inkludere deg her!

All Wheel Engineering, LLC., San Diego, CA – Ansiktsskjerm

Ved å bruke både Epilog Fusion M2 og en 3D-skriver, har Tom Deadrick i All Wheel Engineering byttet fra å lage bilapplikasjoner til å lage ansiktsskjermer til helsepersonell i frontlinjen. I løpet av de siste ukene har Tom donert tusenvis av stykker til lokale helsetjenester i San Diego-området.

En bunke med laserkuttede akrylkomponenter til ansiktsskjermer.
En kvinne som har på seg en PPE-ansiktsskjerm.
To 3D-skrivere som produserer PPE-maskekomponenter

Bauhaus Form + Function Lab i Bauhaus-Universität Weimar, Tyskland – Ansiktsskjerm

Jason Reizner, som leder Bauhaus Form + Function Lab på Bauhaus-Universität Weimar, og teamet hans har utviklet et visir som er fullstendig laserkuttet for å hjelpe de som står på frontlinjene under COVID-19-pandemien. Disse kan produseres av 0,5 mm PETG-film på under et minutt, i deres 120-watts Fusion M2.

Designet for «BauhausUniVisor» er åpent for alle under en Creative Commons-lisens, og du finner det her: BFFL | GitHub

Laserkuttet klar PPE-visir i akryl inne i en Epilog Laser-maskin.

Centex Laser Engraving, Pflugerville, TX – maskeklemmer

Elastiske bånd på medisinske masker kan gnage på huden bak ørene. Centex begynte derfor å laserkutte medisinske maskeklemmer i akryl. I stedet for å feste masken bak ørene, kan det elastiske båndet festes bak hodet – og siden de er laget av akryl, kan de steriliseres og brukes på nytt.

En bunke med laserkuttede PPE-maskeklemmer i akryl inne i en Epilog Laser-maskin
Medisinsk maske med laserkuttede maskeklemmer i akryl
Et parti med laserkuttede maskeklemmer i akryl
Maskeklemmer i akryl på baksiden av brukerens hode

Debra Salley, Epilog Laser – ansiktsmasker

Vår egen messekoordinator, Debra Salley, har brukt Zing 24 for å lage ansiktsmasker av t-skjorter. Selv om disse maskene ikke er av medisinsk karakter, passer de for innbyggere i områder og kommuner som trenger masker når de er ute i offentligheten.

En maske kuttet ut av en t-skjorte i en Epilog Laser-maskin
Epilogs Tradeshow Manager Deb Salley har på seg sin laserkuttede stoffmaske

Laser Depot og Northern Laser Systems – Aerosolbokser

Våre distributører fra Laser Depot (Colombia i Sør-Amerika) og Northern Laser Systems (Wisconsin i USA), har begge laserkuttet aerosolbokser i akryl som de har donert til lokale helsetjenester. Disse enhetene brukes for å forhindre at COVID-19-partikler støtes ut under intubasjon av pasienter.

Laserkuttet aerosolboks i akryl som står på et bord
Laserkuttet aerosolboks i akryl som står på gulvet

Selv om tidene er usikre vil den menneskelige ånden som målbevisst søker etter måter å hjelpe på, alltid bestå. Takk til alle Epilog Laser-brukere der ute som bruker utstyret vårt for å hjelpe lokalsamfunnene med å møte utfordringene. Vi setter pris på dere!Få gratis brosjyre og vareprøver

Motta brosjyrer og prøver, og få mer informasjon fra oss eller den lokale forhandleren.

*
*
*
*
help desk software