Gå til hovedinnhold
Hjem  /  Firma  /  Nyheter  /  Epilog Laser åpner nytt distribusjonsanlegg
Nytt distribusjonsanlegg

Epilog Laser åpner nytt distribusjonsanlegg i Golden, Colo.

Ny plass åpner for økt produksjon, forskning og utvikling ved selskapets hovedkvarter

Golden, Colo. – Epilog Laser, ledende produsent av CO2- og fiberlasergraverings-, skjære- og merkesystemer, har gleden av å åpne et nytt distribusjonsanlegg i nærheten av hovedproduksjonsbygningen i Golden, Colo. Dette er det fjerde anlegget Epilog har sikret seg i Coors Technology Center, som allerede er hjem til selskapets hovedkontor, salgs- og markedsføringskontorer og teknisk kundestøttekontorer.

«Da vi bygget vårt nye hovedkontor i 2005, trodde vi at vi hadde nok av plass til å imøtekomme alle våre ansatte og avdelinger i lang tid,» sa Mike Dean, visepresident for salg og markedsføring for Epilog Laser. «Selvfølgelig vil vi gjerne ha hele teamet vårt i samme anlegg, men det er spennende at den økte etterspørselen etter produksjon krever at vi finner ekstra plass.»

Epilog flyttet inn i sitt nåværende hovedkvarter i 2005 og la til en utvidelse på 10 000 kvadratmeter i 2014. I 2015 sikret selskapets tekniske supportavdeling seg sin egen bygning i nærheten. I 2016 flyttet salgs- og markedsføringsteamet til sin egen bygning, som også ligger i Coors Technology Center. Alle fire bygniner ligger innenfor en radius på omtrent en kilometer.

«Vi liker Golden-området og er alltid på utkikk etter lokaler som kan romme hele teamet vårt,» sa Dean. «Men for øyeblikket er vi takknemlige for at vi kan forbli i nærheten selv om ikke alle sammen er under samme tak.»

Tilleggsanlegget er det siste i flere spennende utviklinger hos Epilog de siste månedene, inkludert utgivelsen av den godt mottatte Fusion Edge Laser-serien, som ble lansert i november 2020.

Andre nyheter

Epilog Laser utvider Fusion Maker Laser Series

Fusion Maker 24 og 36 er nå en del av...

Topp 10 vanlige laserspørsmål fra Epilog-fans

Fansen våre spurte, og vi svarte -...

Epilog Laser legger til Fusion Galvo Machine til produktutvalget

Det nyeste systemet kombinerer rask inngrep...

Lasergraverte stempler av MDF og akryl for preging av lær

En morsom måte å bruke lasermaskinen din på...

CO2-laserrør i metall vs glass

Hvorfor er Epilog Laser-maskiner bygget...

5 julegaver du kan lage med laser

Imponer venner og familie...

Har du en historie du vil se fremhevet?

amy dallman

Trykk på Kontakt for Epilog Laser:

amy dallman
Marketing Communications Specialist
+1 (303) 277-1188
AmyD@epiloglaser.com

Om Epilog Laser

Siden 1988, har Epilog Laser vært design- og produksjon flyvende-optikk-basert CO2- og fiberlaser systemer som kan gravere og kutte tre, akryl, plast, stoff, gummi og mange andre materialer. Epilog spesialiserer seg i utvikling av lasersystemer som skaper enestående merkings- og kuttekvalitet på alle typer produkter. Selskapet produserer allsidige og pålitelige systemer som er rimelige og brukervennlige. For mer informasjon kan du besøke www.epiloglaser.com.