madison's laser engraving

Ung gründer gjør lasermaskinprosjekter etter skoletid om til en blomstrende virksomhet

For noen år siden byttet Mark Walters, eieren av Mark´ s Machinery and More, til seg en Epilog Laser-maskin mot trebearbeidingsutstyr fra en kunde. Mark tenkte at dette kunne være et verdifullt verktøy for tilpasning av reklameartikler og kundegaver, og hadde ingen ide om hvor raskt den ambisiøse datteren hans, Madison, ville lære seg lasergravering og starte en helt egen virksomhet.

Madison Walters som jobber i lasergraveringsbutikken sin

For tre år siden var Madison Walters en 13-årig elev som lærte seg hvordan hun kunne bruke laseren og CorelDRAW på egenhånd. Etter å ha lasergravert / - kuttet en nøkkelring med skoletema til seg selv og tatt den med seg på skolen, begynte hun å motta bestillinger fra klassekamerater som ønsket seg det samme. I løpet av de siste tre årene har hun gått fra å laserkutte nøkkelringer og andre pyntegjenstander, til å lage populære krus, tilpassede boligdekorasjoner og mer.

Lasergravering av et mørkegrått krus med Mark's Machinery-logo
Mark's Machinery & More butikk

Da hun var 16 fikk Madison og Mark tak i nok en laser til butikken, og i dag fortsetter hun å møte den høye etterspørselen etter de personlige produktene hennes. Siden Madison begynte virksomheten har hun generert nok inntekter til at hun kan ta virksomheten i nesten alle retninger og gi sikkerhet uavhengig av fremtidige planer.

Madison's Laser Engraving sluttstykkedisplay i Mark's Machinery and More
Madison's Laser Engraving-verkstedet


Er du klar for å utvide mulighetene dine med en Epilog Laser-maskin? Fyll inn skjemaet på denne siden for å motta en komplett produktlinjebrosjyre med graverte og kuttede prøver, eller ring nummeret nedenfor for mer informasjon.


Telefon: +47 55506630

Få gratis brosjyre og vareprøver

Motta brosjyrer og prøver, og få mer informasjon fra oss eller den lokale forhandleren.

*
*
*
*
help desk software