Paper Sushi og Guerrilla Outfitters

Et ektepar driver vellykkede virksomheter med en Epilog Laser.

«Kjøp gode ting som er laget av ekte mennesker.» Det er dette Jen og Mike Montgomery prøvde å gjøre da de bestemte seg for å kjøpe et laserkuttings- / graveringssystem og starte sin egen virksomhet. Da Jen begynte å kutte ut gummistempler til virksomheten sin, Paper Sushi, forstod hun raskt at den allsidige laseren ville gi henne muligheten til å utvide produkttilbudet sitt sterkt. Ikke lenge etter oppdaget Mike hvordan laseren kunne hjelpe ham med å lage tilpassede gaver, som for eksempel pistolgrep og dagligdagse bærebrett, som firmaet hans, Guerrilla Outfitters, tilbyr.

Mike og Jen Montgomery i verkstedet sitt

Jen og Mike var ute etter et laserkuttings- / graveringssystem som ga dem presisjonen og kvaliteten kundene deres krevde, i tillegg til materialallsidigheten som ville gjøre det mulig for dem å legge til flere produkter i sine respektive produktlinjer. Nå er Jen og Mike godt utstyrt slik at de kan levere alt kundene ber om, fra tilpassede kopper og husk-datoen-magneter til innfelte minnebokser i tre og mere til.

Laserkuttet og gravert bryllupsinvitasjon laget av Paper Sushi
Laserkuttet militær minneboks laget av Guerrilla Outfitters


Er du klar for å begynne din egen reise med en Epilog Laser-maskin? Fyll ut skjemaet på denne siden for å få en komplett produktbrosjyre med eksempler på gravering og kutting, eller ring telefonnummeret nedenfor for å få mer informasjon.


Telefon: +47 55506630

Få gratis brosjyre og vareprøver

Motta brosjyrer og prøver, og få mer informasjon fra oss eller den lokale forhandleren.

*
*
*
*
help desk software