Tilpass tekstiler og klær med en lasermaskin

Tekstiler som fleece, denim og lær er svært populære materialer for tilpasning med laser, både når det gjelder skjæring og DTG (Direct to Garment). Takket være lasernes utrolige presisjon kan de skjære de mest intrikate mønstrene på en rekke materialer. Og selv om mange stoffer kan virke delikate, kan de faktisk graveres direkte uten at det reduserer holdbarheten til materialet.

Gravere skinnbokmerker med en personlig melding, skjær ut applikasjoner for å lage unike merker og tilpass jobbutstyr/-klær. Uansett hva du ønsker å gjøre kan Epilog Laser-maksinen hjelpe deg med å realisere stoff- eller tekstilprosjekter.

Laserskåret trofé i akryl

Hva kan du lage?

Stoff er et fantastisk materiale for lasergravering og -skjæring, og bare fantasien setter grenser for hva du kan lage. Epilog-systemene passer til en rekke forskjellige bruksområder for mote, stoff og utstyr, enten du tilpasser skinnlommebøker, skjærer varmeoverføringsmateriale for personlig tilpassede t-skjorter eller raderer fleecegensere for en bedriftsbegivenhet.

Fordelen med allsidighet

Siden så mange stoffer og tekstiler er laservennlig, kan det åpne nye inntektskilder å ta med dette mediet i den nåværende produktutvalget. Med lasermaskiner kan du skjære og tilpasse skinnbrikker, etse tøyvesker og personlig tilpasse fleecetepper, gensere og luer. Ikke bare kan du gravere en rekke stoffer direkte, men du kan skjære dem også! Med Epilog Laser-maskinen kan du raskt og enkelt laserskjære twillapplikasjoner, skinnluemerker cut twill appliques, skinn lue patcher, pvc-fritt varmeoverføring materiale og mye mer!

Lag slående grafikk

Når stoff lasergraveres, gir det ofte en fin fargekontrast. Fleece- og mikrofiber gir vanligvis en mørkere farge, mens denim og tykk bomull gir et nesten bleket utseende. Vi anbefaler at du eksperimenterer med en rekke stoff og innstillinger for å få utseendet du liker best!

Kombinere skjæring og gravering

Mange stoff egner seg til både skjæring OG gravering. Der er for eksempel enkelt å gravere skinnmerker med laser og deretter skjære dem til en bestemt størrelse for å passe på hatter, ryggsekker, vesker, osv. Varmeoverføringsmaterial er også et populært substrat som kan både graveres og skjæres. Gravering av varmeoverføringsmaterial eliminerer behovet for "weeding", og gjør det mulig å lage svært intrikate design.

Utforsk

Det blir stadig mer populært å tilpasse stoff og tekstil med laser – fra skinn til twill, bomull til fleece. Ta en titt i prøveklubben, som har mange populære materialer (inkludert stoff) og hvor du finner gratis designfiler og trinnvise instruksjoner for å arbeide med tekstiler!

Arbeide med varmeoverføringsmaterial

I tillegg til direkte gravering av stoff kan en laser også brukes til å gravere varmeoverføringsmaterial, noe som er gir et raskere, renere og rimeligere alternativ til silketrykk. Se videoen nedenfor og ta en titt på prøveklubbsiden for å lese mer om hvordan vi gjorde det.

Enkel å bruke

Like enkelt som 1-2-3. Lasermaskinene  våre fungerer mer eller mindre som standard skrivere, så arbeidsflyten er enkel.

lasermaskin ikon

Design

Lag en ny side i den grafiske programvaren du bruker. Importer eller lag ditt eget design.

lasermaskin ikon

Konfigurasjon

Send designet til laseren. Velg laserparameterne du vil bruke i utskriftsdriveren, eller velg en forhåndsinnstilt materialinnstilling fra den omfattende Epilog-databasen.

lasermaskin ikon

Laser

Velg filene i laseren, legg graveringsmaterialet inn i maskinen, lukk døren og trykk på GO. Laseren gjør resten.

Maskinanbefalinger

Har du behov for å jobbe med større stoffstykker? Hva med indiduelle små gjenstander? Uansett hva du trenger en laser til, har vi en maskin som passer. Ta en titt på disse maskinene for stoffgravering, eller se hele produktutvalget.

Hva mer kan en laser gjøre?

Lasere er allsidig maskiner som fungerer med mange materialer og kan brukes til å legge til et unikt preg i nesten alle prosjekter. Se andre populær bruksområder.

help desk software
Portions of this page translated by Google.