Hva er datamaskinkravene for å kjøre en Epilog Laser?

Forstå systemkravene datamaskinen må oppfylle for å bruke en Epilog Laser-maskin.


Å investere i en ny datamaskin er lurt for å sikre deg at du får maksimalt ut av det nye laserutstyret ditt. Hvorfor det? Fordi dagens programvare krever mye av datamaskinens prosessorkraft og minne for å fungere ordentlig. En god datamaskin utgjør ikke en enorm forskjell for hvordan laseren arbeider, men sammenlignet med en treg datamaskinen vil det spare deg massevis av tid og frustrasjon når det gjelder å sette opp det du skal "skrive ut" til laseren. Mange brukere kjøper ikke ny datamaskin til bruk med det nye laserutstyret sitt, fordi det de allerede har fungerer helt fint. Det finnes ikke noe magisk ytelsespunkt som gjør datamaskinen din for treg. Hvis du er fornøyd med ytelsen og hastigheten til datamaskinen din, er det neppe noen grunn til å kjøpe en ny. Følgende anbefalinger er bare alternativer du kan vurdere dersom det er nødvendig å kjøpe en ny datamaskin.

En ny datamaskin trenger ikke være dyr for å fungere godt! Selv mange av dagens rimelige datamaskiner fungerer godt til laserbruk. Så lenge du ikke kjøper den billigste datamaskinen du finner, bør det gå bra. Én ting du bør unngå, er Intel Celeron-prosessoren. Selv om det er en god prosessor, og fungerer med laseren, behandler den ikke grafikk med en slik hastighet som de fleste laserbrukere ønsker seg.

Operativsystem: Alle Epilog-lasere i nåværende produksjon er beregnet til å fungere med Windows 7, 8, 10 og 11.

RAM (Random Access Memory): 512 MB er anbefalt. RAM er som et korttidsminne. Det er raskt og lett tilgjengelig for datamaskinen, og det gjør at tidkrevende oppgaver går mye fortere dersom du har mye av det. De fleste brukere vil ikke merke noen forskjell hvis de legger til mer enn 512 MB i systemet sitt, men nesten alle brukere vil merke hastighetsforskjellen som 512 gir sammenlignet med 256 MB (256 MB er i all hovedsak det neste steget ned fra512 MB).

Prosessorhastighet: En raskere prosesser lar deg gjøre flere oppgaver på kortere tid. Det er ikke nødvendig å kjøpe den raskeste prosessoren på markedet, men du bør ha enten en AMD Athalon- eller en Intel Pentium IV-prosessor (ikke kjøp en datamaskin som bruker en Intel Celeron-prosessor – de er for trege for grafiske programmer). Prosessorhastighet utvikler seg stadig, men en prosessorhastighet på rundt 2,0 GHz er et godt utgangspunkt.

10/100 Network Interface Card (NIC): Alle nye datamaskiner har en 10/100-nettverkstilkobling som standardutstyr. I tillegg til å gjøre det mulig å koble sammen flere datamaskiner på et nettverk, gjør denne teknologien også at du kan skrive ut direkte fra datamaskinen til Epilog-systemet. Epilog legger ved en krysskabel med hvert lasersystem, som lar datamaskinen skrive ut til ett enkelt Epilog-system.

20–30 GB harddisk: Dette er det permanente minnet i datamaskinen din. Mange brukere mener at man aldri kan få en stor nok harddisk, men for de fleste laserrelaterte bruksområdet er 20 eller 30 GB nok til flere års lagring. Heldigvis produseres de fleste nye datamaskiner med minst 20 GB lagringsplass i dag. Hvis du er i tvil, kan det være lurt å kjøpe en støre harddisk en du tror du kan trenge. Det er såpass rimelig at det er verdt det å ha mer plass tilgjengelig enn det du trenger.


Interessert i å lære mer om Epilog Laserskjærings- og graveringssystemer? Ta kontakt med Epilog i dag for å diskutere behovene dine med en erfaren salgsrepresentant!

Telefon: +47 55506630Få gratis brosjyre og vareprøver

Motta brosjyrer og prøver, og få mer informasjon fra oss eller den lokale forhandleren.

*
*
*
*
help desk software