Få mest mulig ut av laseren utover det opprinnelige bruksområdet

Bli med og ta en titt på måter du kan bruke laseren til å tilføre verdi til virksomheten!

Lasere er et populært valg for en rekke bruksområder: skjære gir eller pakninger for prototyper, påføre strekkoder eller serienummer, tilpasse treprosjekter, lagre skilt m.m. Vi ser ofte at produsenter kjøper en laser med et bestemt bruksområde i tankene. Laseren dekker dette behovet, men den kan også utvide mulighetene dine langt utover opprinnelig tiltenkt bruksområde. Disse bruksområdene var kanskje på radaren din i utgangspunktet, men det er en game-changer å ha en allsidig laser tilgjengelig. Bli med mens vi diskuterer noen laserprosjekter som kan gi virksomheten og arbeidsflyten mer verdi.

Ansattpriser
Lag raskt og enkelt priser for de mest verdifulle ansatte som presterer best!

Skilt
Lag retningsskilt og andre skilt for organisasjonen.

Gaver til kunder eller ansatte
Personlig tilpassede gaver betyr mer. Med en laser kan du personlig tilpasse alle slags gaver – vinflasker (eller annen alkohol), ølkrus, selv personlig julepynt!

Salgsfremmende produkter / éngangsprosjekter
Opprette et bedriftslag i fotball? Laserskjær lagets T-skjorter! Dele ut småting på handelsmessen? Laserskjær logoen på alt for å få økt merkevaregjenkjennelse!

Denne presentasjonen viser en rekke bruksområder for laser, fra fiberbasert industriell merkejobber til CO2-sentrert jobber som gjør det mulig for produsenter å spare tid og penger ved å unngå en tredjepartsleverandør av lasertjenester.


Er du interessert i en Epilog Laser-maskin? Fyll ut skjemaet på denne siden for å få en komplett produktbrosjyre med eksempler på gravering og skjæring, eller ring telefonnummeret nedenfor for å få mer informasjon.


Telefon: +47 55506630

Få gratis brosjyre og vareprøver

Motta brosjyrer og prøver, og få mer informasjon fra oss eller den lokale forhandleren.

*
*
*
*
help desk software