Laserskjæring & gravering Bykart (CorelDRAW)

Lær hvordan du oppretter og utarbeider bykartgrafikk i CorelDRAW for bruk i laserskjæring og -gravering.

Lasergraverte eller skjærte bykart er enkle å opprette og vil raskt bli et flott nytt tillegg til dine populære lasergraverte og skjærte produkter. Opprett dine egne lokale bykart og lasergraver dem på skjærebrett, marmorfliser og små bord, eller lage laserkuttingsversjoner ved bruk av papir, tre og akryl eller heng dem dem opp som veggkunst - mulighetene og kombinasjonene av materialer er uendelige!

Merk: Denne opplæringen er også tilgjengelige for Adobe Illustrator.

Bykart bilde

 1. Start med å besøke snazzymaps.com for å lage et kart for lasergravering eller kutting. Konto er ikke nødvendig, men hvis du er interessert i å lage forskjellige kart for kunder eller venner, vil du ved å registrere deg få mulighet til å lagre kartsteder og egendefinerte stiler for senere bruk, og du trenger ikke bekymre deg, det er helt gratis!

 2. Når du er på webområdet Snazzy Maps, klikk på Bygge et kart-knappen øverst på siden.

 3. Nå er du klar til å opprette et egendefinert kart. Start med å klikke på Velg en Snazzy Map-stilknapp under stil.

 4. Skriv inn Epilog i søkefeltet og klikk deretter på søkeknappen.

 5. Velg stilen "Epilog Laser – Laserskjært kart" i resultater-avsnittet ved å klikke på alternativet og deretter klikke på Bruk stil nederst på siden.

 6. Nå klikker du på alternativet størrelse og plassering i Bygge et kart-etpanel.

 7. I størrelse-avsnittet kan du endre høyden til 100 %.

 8. Klikk på "Eller søke etter plassering"-knappen i avsnittet Senterlokasjon under lengdegrad- og breddegrad-koordinater.

 9. Fyll ut navnet på byen og trykk Enter, eller velg byen fra alternativene for forhåndsutfylte rullegardinlisten.

 10. I zoomnivå-avsnittet innstiller du zoom til 13, klikk deretter på Bruk endringer. Dette må justeres etter den generelle størrelsen på byen du arbeider med og beskjæringen du ønsker å oppnå. Du vil kunne justere zoom senere ved å bruke musens rullehjul med musen over kartskjermen.

 11. Vi vil ikke bruke Markører-avsnittet for dette kartet, men vi vil gå gjennom god bruk for dem som kan være nyttige. Klikk på Markører-avsnittet og få en kort forklaring og ideer til hvordan du kan bruke det.

 12. Markører-avsnittet inkluderer en navn-, lokasjons- og ikon-stil som brukes for å legge egendefinerte steder til kartet ditt. Vi kan legge til markører for et hjem, favorittrestauranter, bryllupslokasjon, etc. for å legge til et ekstra personaliseringsnivå.

 13. Klikk på avbryt bak på markør-avsnittet.

 14. Deretter klikker du på avsnittet Avanserte innstillinger.

 15. De fleste innstillingene i dette avsnittet gjelder for bruk av kart på et nettsted, så du kan ignorere de fleste. Under Kontroller-delen, klikker du på knappen ved siden av Skjul alle kontrollers – dette vil gjøre det enklere å ta et bilde av kartet. Klikk deretter på Bruk endringer.

 16. Nå klikker du på Skjul panel-knappen på høyre side av Bygg et kart-panel.

 17. På dette punktet er vi klare til å ta et bilde av kartet, som vi senere vil flytte til CorelDRAW og vektorspor.

 18. Åpne Windows Snipping Tool-appen.

 19. Velg Nytt alternativ.

 20. Klikk og dra over toppen av kartutsnittet på skjermen for å opprette en skjermdump (skjermbilde) av kartet.

 21. Deretter klikker du på alternativet Lagre skjermdump (disk-ikon) i nærheten av toppen av skjermen.

 22. Navngi filen og velg .PNG-alternativet fra listen Lagre som type rullegardinmenyen, klikk deretter lagre. (Merk: .PNG-filformatet vil gi deg det beste bildet, med lite komprimering, for vektorspor i CorelDRAW.)

 23. For å fullføre kartet for lasergravering eller klippe med Epilog Laser-systemet bruker vi CorelDRAW for opprette rask vektorsporing av vårt fotograferte skjermbilde, legge til en ramme og bynavnetteksten til rammen.

Vektorspor - CorelDRAW (Windows)

 1. Med CorelDRAW åpen og en ny side opprettet, kan du starte ved å velge alternativet Importer bilde fra filrullegardinmenyen øverst på siden (Ctrl + I).

 2. Bruk Importer fil-nettleseren for å navigere til plasseringen på kartet du opprettet i de foregående trinnene. Klikk på bildet for å velge det, trykk deretter på Importer-knappen.

 3. Klikk hvor som helst på siden for å plassere bildet i arbeidsområdet.

 4. Vi vil deretter konvertere til rasterbildet til vektorgrafikk med strektegninger innstillingene i funksjonen Spor punktgrafikk. Med kart valgt, klikker du på Spor punktgrafikk, nær toppen av skjermen på Egenskaper, deretter Beskriv spor, og deretter strekbilder som sporstil.

 5. I innstillingspanelet på høyre side av vinduet PowerTrace innstiller du...

  1. Detaljer til de maksimale innstillingene.

  2. La utglattingen være på 25, som er standard for Line Art-spor.

  3. La hjørnejevnheten være på 0 (også standard).

  4. Slå på Slett originalbilde

  5. Slå på Fjern bakgrunn

  6. Slå på Angi farge, klikk på dropperverktøyet til høyre og deretter en hvit i raster-forhåndsvisningsvinduet til venstre.

  7. Slå på Fjern fargen fra hele bildet

  8. Slå på Fletting av tilstøtende objekter

  9. Slå på Fjern objektoverlapping

  10. Slå også på Gruppeobjekter ved farge

 6. Klikk på Farge-fanen for ¨å åpne fargepanelet.

 7. Velg svart-hvitt i rullegardinmenyen Fargemodus.

 8. Når Trace er fullført, klikker du OK for å fullføre vektorspor.

 9. Nå skal vi legge en ramme, legge til tekst, og kombinere alle objektene.

 10. Start ved å endre størrelse på dimensjonene på siden din og grafikken til den endelige størrelsen du ønsker å gravere eller skjære med din Epilog laser. Vi vil legge en kantlinje på utsiden av grafikken samt feste kartteksten til bunnen, så sørg for å ha litt plass rundt grafikken.

 11. Tegn en kantlinje rundt kartet med rektangelverktøyet ved å klikke og dra, eller velg grafikken din, og hold Shift-tasten og dobbeltklikk på rektangelverktøyet for å automatisk lage et rektangel rundt kartet.

 12. Nå skal vi åpne disposisjon penn-alternativpaletten. Med grensen fortsatt valgt, dobbeltklikk disposisjon penn-verktøyet i nedre høyre hjørne av CorelDRAW.

 13. I vinduet Penn...

  1. Angi linjebredden til ønsket kantlinjetykkelse, vi skal bruke 0,75” for dette eksempelet.

  2. Ved siden av Posisjon, velg Utenfor posisjon-ikonet.

  3. Klikk på OK.

 14. Nå skal vi konvertere grensestrøket til en gjenstand. Med disposisjonen fortsatt merket, klikker du på Objektmenten øverst på skjermen, deretter Konverter disposisjon til objekt (Ctrl + ShiftT + Q).

 15. Nå skal du bruker Velg-verktøyet for å velge både kart og grense, og deretter klikke på Sveis-alternativet som vil vises i Egenskaper-linjen øverst på skjermen.

 16. Nå som vi har fullført kartdelen skal vi legge til tekst, en ramme rundt teksten, og kombinere dem til resten av kartet.

 17. Start ved å bruke tekstverktøyet for å skrive ut navnet på byen i store bokstaver. Velge et skriftsnitt med et fet kondensert alternativ vil fungere godt for laserkutt-kart, så vi skal bruke Helvetica kondensert svart for dette eksempelet.

 18. Med teksten skrevet ut og skriften valgt, flytter du teksten din litt opp slik at den overlapper bunnen av rammen lett, og endrer størrelsen på teksten slik at det er rundt 5"til 1" plass fra innsiden av kantlinjen til venstre og høyre side av teksten.

 19. Nå kopierer og limer du inn teksten, og klikker og drar kopien til side. Vi skal bruke kopien for å gjenskape den komma-nedgangen som kombineres med rammen i neste trinn.

 20. Fullfør teksten ved konvertere teksten til kurver. Klikk på menyalternativet Objekt på toppen av skjermen, konverter deretter til kurver (Ctrl + Q).

 21. Nå skal vi opprette rammen som går rundt teksten med rektangelverktøyet. Med teksten valgt, bruker du funksjonen automatisk disposisjon i forrige trinn. Hold skift + Dobbeltklikk på rektangelverktøyet forå lage et rektangel rundt teksten.

 22. Deretter klikker du på Disposjonspenn-verktøyet nederst til høyre i CorelDRAW, deretter endrer du linjebredden til .75” og ved siden av Posisjon velger di Innvendig posisjon denne gangen, og klikker på OK.

 23. Deretter endrer du størrelsen på rektanglet slik at det overlapper den nederste kanten av kartrammen, og overlapper bunnen av DENVER, CO- teksten litt.

  (Merk: Hvis du slår på Dynamiske veiledninger, i Visningsmenyen øversy på skjermen, vil du kunne tilpasse tekstremmen til kartrammen i denne trinnen.)

 24. Konverter nå linjen til et Objekt, ved å klikke på menyen, konverter deretter beskrivelse til objekt (Ctrl + Shift + Q) i hurtigmenyen.

 25. Hvis du vil kombinere alle objektene til det endelige bykartet, kan du bruke Velg-verktøyet for å velge alle objektene på kartet og klikke på alternativet Sveis på Egenskaper-linjen øverst på siden.

 26. For å gjenskape kommaet nedadgående som ble sveiset til bunnrammen, velg kopien av byteksten, opprettet i en tidligere trinn og slett alle bortsett fra kommaet. Konverter den deretter til kurver ved å klikke på Objekt, deretter Konverter til kurver (Ctrl + Q) fra hurtigmenyen på toppen av siden.

 27. Med komma nå konvertert til kurver kan vi redigere deler av figuren som ikke lenger er nødvendig for neste trinn. Med komma fortsatt merket, klikker du på verktøyet figur (F10).

 28. Bruke Shape tool og dobbelklikk på de tre nodene som utgjør den øverste delen av kommaet for slette den øverste delen av kommaet.

 29. Klikk og dra den komma-nedgangen rett under kommaet i Denver, CO-teksten.

 30. Velg kartgrafikken og komma-nedadgående ved hjelp av Velg-verktøyet, deretter klikker du på Bak minus front-alternativet som vises på Egenskaper-linjer øverst på skjermen.

 31. Nå er grafikken klart for gravering. For å forberede grafikk for skjæring, legger du til en en Hairline Outline og fjerner svart fyll.Er du interessert i en Epilog Laser-maskin? Fyll ut skjemaet på denne siden for å få en komplett produktbrosjyre med eksempler på gravering og skjæring, eller ring telefonnummeret nedenfor for å få mer informasjon.


Telefon: +47 55506630

Få gratis brosjyre og vareprøver

Motta brosjyrer og prøver, og få mer informasjon fra oss eller den lokale forhandleren.

*
*
*
*


Populære sider

help desk software
Portions of this page translated by Google.