Epilog Fusion Pro: En grundig titt på de nye funksjonspakkede lasermaskinene

Se en omfattende demonstrasjon av Epilogs Fusion Pro Laser-maskiner, som fremhever ny tidsbesparende, brukervennlig teknologi.

Ta en grundig titt på det nyeste tilskuddet til Epilogs produktlinje, Fusion Pro Laser-serien. I denne omfattende videoen vil Bob Henry fra Epilog Laser lede deg gjennom funksjonene og fordelene med denne etterlengtede serien som har 165 IPS ( 4,2 m/s) graveringshastighet og 5G-akselerasjon. Vi dekker også Epilogs nye IRIS™-kamerasystem, som kommer med overhead-kameraer som gir brukerne mulighet til å se sanntidsbildet av laserbrettet slik at de kan plassere kunstverket mer nøyaktig og raskere enn noen gang før.

Fusion Pro-serien er tilgjengelig i to størrelser, , 32” x 20" (812 x 508 mm) og 48” x 36” (1219 x 914 mm), det er en banebrytende maskin som tilbyr høy hastighet, høy presisjon og rask oppsett av prosjekter.


Interessert i å lære mer om Epilog Laser Fusion Pro? Fyll ut skjemaet på denne siden for å motta en brosjyre med hele produktutvalget med graverte og kuttede prøver, eller ring nummeret under for mer informasjon.


Telefon: +47 55506630

Få gratis brosjyre og vareprøver

Motta brosjyrer og prøver, og få mer informasjon fra oss eller den lokale forhandleren.

*
*
*
*
help desk software