Lasergravering av en vitenskapspris i akryl for videregående skole

Graver enkelt en plakett i akryl med kontrast og dybde.

Graveringsinnstillinger
Maskin: 80-Watt CO2 Fusion Pro 32
DPI500 Hastighet100 % Strøm55 % Dithering-mønsterStucki GraveringsretningOpp-ned
(Påse at du ser innstillingene for anbefalte materialer i maskinens håndbok.)

Epilog Laser-maskiner er flotte ressurser i akademiske miljøer, både som praktiske pedagogiske enheter og et verktøy for å lage anerkjennelsespriser. Laseren har én applikasjon skolen kan bruke til å lage akademiske priser. Med et Epilog Laser-system kan skoler lage prisene på huset, noe som resulterer i lavere kostnader per enhet og gir både lærere og elever gode læringsmuligheter. I dette prosjektet lager vi vitenskapspriser som er enkle å produsere ved hjelp av akryl festet med avstand mot en rødlakkert treplakett. Resultatet er et iøynefallende anerkjennelsesstykke med både visuell dybde og tiltalende kontraster.

I tillegg er en Epilog Laser-maskin en flott ressurs som kan brukes til innsamlingskampanjer og unike booster-gaver. Hva med å gjøre noe som involverer laseren neste gang en skole planlegger sin neste innsamlingsaksjon? Du kan laseretse bærbare datamaskiner for en donasjon, eller lage et laserkuttet høytidsminnemerke som kan selges, eller lage spesielle etsede nøkkelringer med skolens logo. Med en Epilog kan du vise boostermiljøet hvor mye de faktisk betyr for en skole. Graver tilpassede fleecevester med boosterens navn og skolens logo, eller tilpass kaffekrus og vannflasker. Selv helt enkle gaver kan få større betytning når de tilpasses med laseren. Ideene og mulighetene er nærmest uendelige!

Til dette prosjektet brukte vi lasermaskinen Epilog Fusion Pro 32 med et laserrør på 80-watt CO2.


Er du interessert i en Epilog Laser-maskin? Fyll ut skjemaet på denne siden for å få en komplett produktbrosjyre med eksempler på gravering og skjæring, eller ring telefonnummeret nedenfor for å få mer informasjon.


Telefon: +47 55506630

Få gratis brosjyre og vareprøver

Motta brosjyrer og prøver, og få mer informasjon fra oss eller den lokale forhandleren.

*
*
*
*
help desk software