Breast Cancer Awareness: Lage egendefinert gravert veggkunst med en Epilog | JDS-lærpaneler

Slik lager du egendefinert gravert veggkunst med en Epilog ved hjelp av JDS-lærpaneler og utskrift fra Inkskape.

Graveringsinnstillinger (JSD Leatherette Panel)
Maskin: 80-Watt CO2 Fusion Pro 32
DPI500 Hastighet100 % Strøm30 % Dithering-mønsterStucki GraveringsretningOpp-ned
(Påse at du ser innstillingene for anbefalte materialer i maskinens håndbok.)

Lasermaskiner er populære verktøy for å skape nydelige produkter for hjemmedekorasjon og verk som skiller seg ut. Til ære for måneden for brystkreftsbevissthet, brukte vil en Fusion Pro 32 og IRIS™-kameraposisjonseringssystem til å skape denne slående og inspirerende veggkunsten. Ved bruk av rosa lær fra JDS Industries, skaper laserne en dramatisk kontrast mellom læret og den svarte bakgrunnen som vises under.

Gravering av egendefinert grafikk på stoff og tekstiler er veldig populært på lasersystemene. Avhengig av materialet, kan direkte-til-stoff-gravering gi to forskjellige utseender. På enkelte tekstiler, som bomull og dongeri, produserer laseren et nesten bleket utseende da det fordamper bare et tynt lag av toppen. Andre materialer, slik som fargeløst lerret eller lær, produserer et mørkere merke når de graveres. Om du enten graverer en melding om inspirasjon eller håp, vil Epilogs systemer gjøre det enkelt å skreddersy et stort utvalg av stoffer for å skape en enestående kunstverk på veggen og en kunngjøring ved hjelp av et knappetrykk.

Noe få ting du bør huske på når du graverer:

  • Test innstillingene, når det er mulig.
  • Begynn med en innstilling på høy hastighet og lav kraft for å raskt brenne bort topplaget på stoffet. En høyere kraftinnstilling vil mer sannsynlig brenne fullstendig gjennom stoffet.
  • Graver ved en lavere oppløsning – ved å redusere DPI-en på graveringen vil laseren brenne færre punkter per tomme, noen som hjelper med å unngå at laseren ikke brenner helt gjennom stoffet.

Er du interessert i en lasergraveringsmaskin fra Epilog Laser? Fyll ut skjemaet på denne siden for å motta en komplett produktbrosjyre med eksempler på gravering og kutting, eller ring nummeret under for mer informasjon.


Telefon: +47 55506630

Få gratis brosjyre og vareprøver

Motta brosjyrer og prøver, og få mer informasjon fra oss eller den lokale forhandleren.

*
*
*
*
help desk software