Laser It Challenge #1: gresskarpannekake – God høst alle sammen

Slik lasergraverer du en glutenfri gresskarpannekake på mindre enn 5 minutter med en Epilog Fusion Pro 80-watt laser

Graveringsinnstillinger (gresskarpannekake)
Maskin: 80-Watt CO2 Fusion Pro 32
DPI500 Hastighet100 % Strøm100 % Dithering-mønsterStucki GraveringsretningOpp-ned
(Påse at du ser innstillingene for anbefalte materialer i maskinens håndbok.)

I denne innledende episoden av Epilog Laser It Challenge presenterer vi graveringen av et glutenfritt prosjekt med gresskarpannekake med en morsom sesongmessig «Happy Fall Y'all»-melding. Vi vil demonstrere hvor enkelt det er å designe en fil ved hjelp av CorelDRAW, bruke Epilogs IRIS-kamera for å plassere grafikken og laserutskrive grafikken på den glutenfrie gresskarpannekaken.

Gravering av mat er alltid et morsomt program – det er enkelt, det er trygt, og det kan tilpasse en rekke teksturer og overflater. I løpet av årene har vi sett folk lasergravere kaker, paier, toast, eggeskall, til og med fersk frukt og grønnsaker! Og det er alltid et populært bruksområde rundt høytiden.

Matgravering viser alltid «wow»-faktoren i hvor mange materialer Epilog-systemer kan fungere med, men det er også en veldig kostnadseffektiv måte å identifisere, serialisere og merke forskjellige matvarer uten tilsatt emballasje på. I tillegg er prosessen rask og enkel - bare importer tekst eller grafikk, bruk IRIS-kamerasystemet for å sikre at grafikken din er perfekt plassert, fokuser laseren og trykk! På under fem minutter kan du ha tilpassede snacks og godbiter klare til å spise!

Vi brukte Epilog Fusion Pro 32 med et 80-watt CO2 laserrør for denne prosjektet.


Er du interessert i en lasergraveringsmaskin fra Epilog Laser? Fyll ut skjemaet på denne siden for å motta en komplett produktbrosjyre med eksempler på gravering og kutting, eller ring nummeret under for mer informasjon.


Telefon: +47 55506630

Få gratis brosjyre og vareprøver

Motta brosjyrer og prøver, og få mer informasjon fra oss eller den lokale forhandleren.

*
*
*
*
help desk software