Laserprosjekter for gaver, hjemmet og høytiden

Registrer deg for å se ti personlige gaver og dekorasjonsprodukter du kan legge til produktlinjen din.

Uansett om det er en spesiell innflyttingsgave, en pyntegjenstand til hjemmet eller en liten ting til høytiden, betyr en personlig gave så mye mer enn noe du bare tar med deg fra butikken. Alle kan kjøpe et gavekort på matbutikken eller legge en seddel i en konvolutt, men gravører er i en unik stilling på det kreative og lønnsomme markedet for personlige gaver - ikke bare i løpet av julen, men hele året! Her skal vi se på 10 forskjellige prosjekter som lasergravører kan legge til i produktlinjene sine og som helt sikkert kommer til å bli bestselgere.

Når man skal lage personlige gaver, gjelder det å være allsidig. Epilogens maskiner kan arbeide med mange materialer, inkludert tre, akryl, stoff/tekstiler, behandlede metaller, glass og så mye mer. Dette betyr at du kan lage personlige pyntegjenstander til jul, og også gravere familiebilder – mulighetene er uendelige.


Er du interessert i en Epilog Laser-maskin? Fyll ut skjemaet på denne siden for å få en komplett produktbrosjyre med eksempler på gravering og skjæring, eller ring telefonnummeret nedenfor for å få mer informasjon.


Telefon: +47 55506630

Få gratis brosjyre og vareprøver

Motta brosjyrer og prøver, og få mer informasjon fra oss eller den lokale forhandleren.

*
*
*
*
help desk software