Metallmerking med en CO2-laser

CO2-lasermaskiner kan direkte merke en rekke belagt metaller som anodisert aluminium eller pulverbelagt stål. Bart metall gjenspeiler imidlertid bølgelengden til en CO2-laser, noe som at direkte merking vanligvis kreve en fiberlaserkilde. Heldigvis finnes det et annet alternativ for for CO2 lasereiere. Bart metall, som titan eller nikkelbelegg, kan være forhåndsbehandlet med en metallmerkeforbindelse før gravering med en CO2-laser.

Gravere en flaske i rustfritt stål belagt med CerMark

Hva kan du lage?

Bruk av en metallmerkingsspray som CerMark, Enduramark eller LaserBond gjør det mulig for lasereiere å bruke spennende (og lønnsomme) programmer som f.eks. tilpassing av smykker og anheng, tilpasse drikkeflasker i rustfritt stål eller til og med seriemetalldeler/-komponenter.

Forestill deg mulighetene

Muligheten til å merke metaller med en CO2-laser åpner dørene til mange nye prosjekter. Metallgjenstander er overalt – fra spesiallagde vannflasker og personlig tilpassede telefoner til ID-merker og strekkoder. Med en Epilog Laser-maskinen kan du benytte sjansen til å jobbe med spennende og lukrative oppgaver.

Kvalitetsmerker med CO2

Du trenger ikke en fiberlaser å lage kvalitetsmerker på metall. Hvis du forhåndsbehandler metallet med et spesielt merkemiddel, kan du enkelt merke bart metall med CO2-laseren.

Ikke-destruktiv merking

Siden du lager et overflatemerke i stedet for å etse inn i selve metallet, kompromitterer du ikke strukturen eller påvirker integriteten til materialet.

Industriell og kreativ bruk

Enten du bruker strekkoder til en endeløs mengde deler eller tilpasser en enkelt flaske, vil metallmerkespray og en laser hjelpe deg med å få jobben gjort.

Utforsk

Den månedlige prøveklubben har flere CO2-metallmerkeprosjekter. Ta en titt via koblingene nedenfor, og få gratis designfiler som du kan bruke med din egen laser! Utforsk hele prøveklubb-katalogen med over 150 inspirerende prosjekter.

Enkel å bruke

Like enkelt som 1-2-3. Lasermaskinene  våre fungerer mer eller mindre som standard skrivere, så arbeidsflyten er enkel.

lasermaskin ikon

Design

Lag en ny side i den grafiske programvaren du bruker. Importer eller lag ditt eget design.

lasermaskin ikon

Konfigurasjon

Send designet til laseren. Velg laserparameterne du vil bruke i utskriftsdriveren, eller velg en forhåndsinnstilt materialinnstilling fra den omfattende Epilog-databasen.

lasermaskin ikon

Laser

Velg filene i laseren, legg graveringsmaterialet inn i maskinen, lukk døren og trykk på GO. Laseren gjør resten.

Maskinanbefalinger

Enten du arbeider med individuelle artikler eller administrerer store arbeidsmengder vil en Epilog-lasermaskin hjelpe. Vurder disse maskinene for pålitelig og effektiv metallmerking, eller ta en titt på hele produktutvalget.

Hva mer kan en laser gjøre?

Lasermaskiner åpner en hel verden av muligheter der du kan jobbe med uttallige materialer på en rekke prosjekter. Utforsk annen spennende laserbruk.

help desk software
Portions of this page translated by Google.