lasergravert diplom i tre
Bruksområde

Lasergravering av premier og trofeer Lasergraveringsmaskin for plaketter, trofeer, navneplater, premier, medaljer og mer!

Lasere for premiebransjen

Laserne våre kan brukes til mye forskjellig, men Epilog startet faktisk i premiebransjen i 1988. Siden den tid har kundene våre gått fra å gravere enkle navneplater på trofeer til å lage unike, spesialtilpassede premier for alle anledninger. En av kundene våre lager til og med den ettertraktede Grammy Award – den største utmerkelsen i musikkbransjen!

Epilog Laser-maskinene kan brukes til alt fra bedriftspremier til anerkjennelse av ansatte til studenttrofeer og utover. Du kan lage nesten alle typer premier du måtte ønske – raskt og enkelt.

Laserskåret trofé i akryl

Få brosjyre og prøver

Motta brosjyrer og prøver, og få mer informasjon fra oss eller den lokale forhandleren.

Hva kan du lage?

Med Epilog-maskinene kan du lage nydelige premieprodukter , enten du personlig tilpasser standard trofeer, kutter spesiallagde premier i akryl, legger til navn på plaketter eller bruker forskjellige materialer til å lage en enestående premie.

Forestill deg mulighetene

Epilog Laser-maskinene er kompatible med så mange materialer at lasergraverte premier og anerkjennelsesprodukter bare er begynnelsen! Personlig tilpassede produkter selger stort, så du kan gå utover premiebransjen og tilby forskjellige produkter: tilpassede skjærebrett, laserskårne gratulasjonskort og invitasjoner, til og med lasergraverte fotografier – bare fantasien setter grenser!

Bedriftsanerkjennelser

Bedriftspremier lar de ansatte føle seg verdsatt, enten du anerkjenner salgsprestasjoner eller ansatte som alltid yter ekstra når det gjelder kundeservice. Verdsatte ansatte er produktive ansatte som bidrar til selskapet suksess.

Akademiske anerkjennelser

Akademiske prestasjoner er verdt å anerkjenne, både i grunnskolen og i høyere utdanning. Epilogs maskiner gjør det lett å lage premier for akademiske prestasjoner, enten du graverer et diplom på en plakett i tre eller tilpasser trofeer for debattlaget.

Sportspremie

Epilog-systemene har lenge blitt brukt til å lage sportspriser for alt fra barnefotball til voksensport. Og det er ikke bare priser – andre bestselgere inkluderer graverte medaljer, deltakerprodukter som vannflasker eller bånd og mer! Epilog har alt du trenger, enten du anerkjenner en enkeltperson eller et helt lag.

Utforsk

Epilog laser-maskinene finnes i en rekke bransjer rundt om i verden, fra trearbeid til skiltproduksjon. Systemene våre er så allsidige og brukervennlige, så kundene våre bruker det ofte til nye ting for å tilby kundene mer. Vi har et Prøveklubb-bibliotek fullt av inspirasjon (og gratis designfiler!), så det er nesten ingen grenser for hva du kan lage med en laser!

Enkel å bruke

Like enkelt som 1-2-3. Lasermaskinene  våre fungerer mer eller mindre som standard skrivere, så arbeidsflyten er enkel.

lasermaskin ikon

Design

Lag en ny side i den grafiske programvaren du bruker. Importer eller lag ditt eget design.

lasermaskin ikon

Konfigurasjon

Send designet til laseren. Velg laserparameterne du vil bruke i utskriftsdriveren, eller velg en forhåndsinnstilt materialinnstilling fra den omfattende Epilog-databasen.

lasermaskin ikon

Laser

Velg filene i laseren, legg graveringsmaterialet inn i maskinen, lukk døren og trykk på GO. Laseren gjør resten.

Maskinanbefalinger

Vi har et lasersystem som passer dine behov, enten du er en liten virksomhet eller et stort produksjonsanlegg. Hvis du er interessert i gravering av premier og trofeer, passer disse maskinene. Eller du kan ta en titt på hele produktutvalget.

Hva mer kan en laser gjøre?

Lasere er allsidig maskiner som fungerer med mange materialer og kan brukes til å legge til et unikt preg i nesten alle prosjekter. Se andre populær bruksområder.

help desk software