strekkode lasergravering

Systemer for lasergravering av strekkoder

Lasergraver strekkoder, serienumre og logoer med et Epilog-lasersystem. Fiberlasersystemene våre graverer eller merker direkte på alle typer bart eller belagt metall, inkludert rustfritt stål, verktøystål, messing, titan, aluminium og mye mer, slik at du kan raskt kan merke materialet med mange ulike merketyper. Enten du graverer én del om gangen eller et bord fullt av komponenter, er en fiberlaser et perfekt valg for tilpasset strekkodegravering, med systemets enkle oppsett og presise merkefunksjonalitet. Fiberlasersystemene våre graverer eller merker direkte på alle typer bart eller belagt metall, inkludert rustfritt stål, verktøystål, messing, titan, aluminium og mye mer, slik at du kan raskt kan merke materialet med mange ulike merketyper. Enten du graverer én del om gangen eller et bord fullt av komponenter, er en fiberlaser et perfekt valg for tilpasset strekkodegravering, med systemets enkle oppsett og presise merkefunksjonalitet.


lasting av flere deler for strekkodegravering samtidig

Graver nesten alle slags metaller

lasting av flere deler for strekkodegravering samtidig

Graver strekkoder i flere deler om gangen

Lag en jigg å plassere delene eller etikettene i, og graver strekkoder på hundrevis av deler om gangen. Du kan enkelt sette inn malen med deler inn i maskinen eller gjennom vindusdøren øverst eller døren i fronten.

flyttbar utgangsposisjon for gravering av strekkoder

Endre utgangsposisjonen

Det er enkelt å plassere gjenstandene som skal graveres. Bruk hjørnet øverst til venstre som utgangsposisjon, eller flytt laserhodet enkelt til det stedet på graveringsplaten som fungerer best for den aktuelle delen/komponenten.

rotor

Muligheter for roterende feste

Lasergraver på sylindriske deler og verktøy med våre to typer rotorfester: en hjulrotor brukes for raskt oppsett og enkle former, og en spindelrotor med 3 kjever er tilgjengelig for presisjonsetsing.

gravering med to kilder

Alternativ med to laserkilder
(CO2 og Fiber)

Legg til muligheten for å gravere og/eller skjære i akryl, tre, stein, gummi og annet med fiberlasersystemet med vårt alternativ for to kilder. Vi legger til en CO2-laser, og derved har du det mest fleksible lasersystemet som er tilgjengelig.

An array of items in the Fusion Pro's large work area

Graver store deler og verktøy

Graver strekkoder selv på de største delene og verktøyene - opptil 48" x 36" x 12,25" (1219 x 914 x 311 mm) med vår Fusion Pro 48 lasermaskin. 5G akselerasjon, hastigheter på 165 tommer per sekund og IRIS™ kameraposisjoneringssystem gjør Fusion Pro til et godt valg for produksjon!

Motta graverte prøver og en brosjyre med hele produktserien

Motta brosjyrer og prøver, og få mer informasjon fra oss eller den lokale forhandleren.KAN JEG ETSE STREKKODER PÅ STORE GJENSTANDER?

Det unike systemet med flygende optikk på systemene våre fører til et eksepsjonelt stort arbeidsområde på opptil 40" x 28" (1016 x 711 mm)!

UTVIKLET FOR BRUKERVENNLIGHET

Vårt system for strekkodeetsing krever ingen proprietær programvare. Sett opp jobben i designprogrammet du selv velger, og skriv den ut på laseren.

HVA ER LASERKILDEN?

The fiber laser laser source creates a laser beam with a 1062 nm wavelength - ideal for etching metal and marking plastic.

MERKING AV HØY KVALITET

Med mulighet for å gravere bilder på opptil 1200 dpi kan strekkoder graveres selv på de minste dimensjonene.

ETS FLERE TYPER STREKKODER

Du kan enkelt gravere 2D-koder, Datamatrix-koder, UPC-koder eller en hvilken som helst annen type strekkode med en lasergraveringsmaskin fra Epilog Laser.

GRAVER FLERE DELER OM GANGEN

Lag en mal du kan plassere delene i, og graver hundrevis av strekkoder samtidig. Ingen dedikert operatør kreves.


Kontakt oss på +47 55506630 eller fyll ut skjemaet over for å finne ut mer!

Fyll ut skjemaet for å motta gratis graverte prøver og en brosjyre med hele produktserien.
nedlasting for industriell etsing
E-bok om strekkodegravering og industriell merking

Over 50 sider med informasjon om strekkodegravering og metalletsing, med blant annet en kikk på de ulike typene merking du kan lage med en laser, tips for hvordan du kan redusere de totale syklustidene, hva slags lasere som finnes for metalletsing, med mer.


Last ned nå


Populære sider


help desk software
Portions of this page translated by Google.