Stadig flere bransjer bruker lasersystemer

Etterhvert som lasergraverings- og skjæresystemer blir mer tilgjengelige og koster mindre, finner stadig flere bransjer nye og unike måter å bruke denne spennende teknologien på.

Fordi Epilogs systemer er så allsidige, kan forretningseiere, designere og produsenter bruke dem til en rekke forskjellige bruksområder – fra skiltlaging i egne lokaler til merkevarebygging og mer. La oss ta en titt på noen populære bransjer som har begynt å inkorporere laserskjærings-/graveringsteknologi for å markedsføre bedriftene sine, personlig tilpasse varene sine og produsere unike kreasjoner.

Brylluper

En av de fine tingene med Epilog Laser-systemer er at de fungerer med mange forskjellige materialer – fra delikat kartong eller vellum til mer robuste materialer som tre og akryl. Med et Epilog-system kan du bytte sømløst fra å lage laserskårne bryllupsinvitasjoner (eller bordkort), til å gravere og skjære hjerter av tre til en bryllupsminnebok.

Men bruksområdene stopper ikke der. Siden alle bryllup er et unikt arrangement for det lykkelige paret, dinnes det utallige muligheter for personlig tilpassede produkter, for eksempel champagne-glass for brud og brudgom, personlig kakepryd, bryllupsfestgaver og mye mer.

Drikker

Med alternativet for Epilogs roterende feste er det lett å gravere sylindriske gjenstander som ølglass, kaffekrus og termokopper. Avhengig av størrelsen på logoen og designet kan du også lage en jigg og gylle bordet med flere deler og gravere alle samtidig. Glass og andre vanlige drikkegjenstander er veldig populære å gravere.

Fra mugger til drammeglass til vinflasker og mye mer, drikkevareindustrien går aldri tom for idéer for hva slags produkter de kan tilpasse. Med så mange substrater å jobbe med har barer/restauranter, bryggerier, destillerier og mikrobryggerier over hele verden begynt å bruke lasersystemer for å prometere forretningene og produktene sine.

Smykker og mote

Alle har sin egen stil og uttrykker motestilen sin på forskjellige måter. Lasere gjør det lett å legge til et personlig preg for mote og smykker på mange forskjellige måter – ved å gjøre klær og tilbehør like unike som personene som har dem på seg. Ved å bruke enten behandlet metall eller metallmarkeringsmidler har vi sett et stort oppsving i personlig tilpassede halskjeder, armbånd og andre smykker.

Laseren fungerer også perfekt til å skjære ut øredobber, halskjeder og armbånd. Skjæring av stoff og gravering rett på stoffet blir også stadig mer populært – enten det gjelder å egendefinere jeans og sko eller skjære varmeoverførende stoff for t-skjorter og lignende, så har lasere fort blitt et populært verktøy i mote- og smykkebransjene.

Hvilken bransje er du i?

Er du interessert i å finne ut hvordan et Epilog Laser-system kan hjelpe bedriften din? Fyll ut skjemaet for å finne ut mer.

Få gratis brosjyre og vareprøver

Fyll ut skjemaet under, så sender vi deg en en brosjyre med hele produktutvalget samt prøver på lasergravering og -skjæring med lasersystemene våre. Det er ingenting som kan måle seg med å se sluttproduktet med egne øyne.

*
*
*
*
help desk software