Hvordan lasergravere bilder med EngraveLab PhotoLaser Plus

Lær hvordan du raskt kan forberede bilder for gravering ved hjelp av PhotoLaser Plus.

Med PhotoLaser Plus kan du gravere kundenes mest detaljerte fotominner - selv de som kan være vanskelige å reprodusere med laser, som for eksempel landskap og under- eller overeksponerte bilder. Med PhotoLaser Plus slipper du gjetting i bildegraveringsprosjektene dine. Når bildet er behandlet, er det bare å skrive det ut på laseren ved hjelp av våre foreslåtte materialinnstillinger.

La oss se på hvordan prosessen fungerer.

Klargjør bilde

 1. Begynn med å importere et bilde til PhotoLaser Plus. Velg Import-alternativet.

 2. Velg deretter et bilde.

 3. Nå klikker du på arbeidsområdet for å plassere bildet.

 4. Deretter endrer du størrelsen på bildet slik at det stemmer overens med graveringsstykket. I dette eksempelet er graveringsstykket på 6” x 4”.

 5. Når bildet er endret slik at det passer arbeidsstykket, kan du ta et nytt utsnitt av PPT med samme oppløsning som du bruker på laseren. I dette eksempelet vil vi gravere bildet med 600 PPT. Velg "bildestørrelse"-alternativet fra bilde-menyen øverst på skjermen.

 6. Angi 600 for både horisontal og vertikal oppløsning og klikk Bruk.

 7. Alt som er igjen nå er å påføre det forhåndsinnstilte materialfilteret på bildet, og sende det til laseren.

Bruk filtre

 1. For å bruke filteret for materialet ditt, velger du "Photo Laser"> "Interactive" fra Transform-menyen øverst på skjermen.

 2. Med "Photo Laser"-panelet åpent kan du se det opprinnelige bildet til venstre og et eksempel på bildet i lav oppløsning etter prosessering til høyre.

 3. Sørg for at "ekskluder hvit" samt "behold originalen" er avmerket nederst på høyre side av panelet. Dette vil gjøre det enklere å behandle det opprinnelige bildet med et annet materiale senere.

 4. Deretter klikker du på "Åpne mappe"-ikonet og velger fra akryl, anodisert, gravert plast, glass, lær, marmor eller tre.

 5. Legg merke til de to treinnstillingene i alternativer – "Large" og "Small". Det lille alternativet bør brukes for bilder som er mindre enn 3” x 3”.

 6. I dette eksempelet velger du det store alternativet, fulgt av "åpne"-knappen.

 7. Når PhotoLaser er ferdig med å legge til filtrene og oppdatere forhåndsvisningsvinduet, klikker du på "OK"-knappen for å fullføre prosessen.

Skrive ut til laseren

 1. Nå er det bare å skrive ut bildet fra PhotoLaser Plus, eller eksportere det ved å bruke "Export image"-funksjonen og legge det inn i favoritt grafikkredigeringsprogrammet ditt for noen endelige tilføyelser.

 2. I dette eksempelet skal vi skrive ut bildet fra PhotoLaser Plus, og deretter vise deg en av de flotte nye Fusion Pro-funksjonene, IRIS™ kamera posisjoneringssystem.

 3. Velg "skriv ut" fra "fil"-menyen, velg deretter "Epilog gravering" fra skriveralternativer og klikk "OK".

 4. Med den nye Fusion Pro og Dashboard, er det bare å dra og slippe kunstverk over stykket som er plassert i systemet. Juster materialinnstillingene og trykk skriv ut for å sende jobben til laseren.

 5. Ved laseren trykker du bare på "Go"-knappen for å starte graveringen.

 6. Det har aldri vært enklere å gjengi kundenes favorittbilder med forbløffende detaljer. PhotoLaser Plus reduserer tiden du bruker på å forberede kunstverk for laseren, og gjør det enkelt å produsere forutsigbare resultater av høy kvalitet. Med Epilog Laser system og PhotoLaser Plus kan du reprodusere bilder på tre, marmor, belagte metaller, akryl, glass og mer.Er du interessert i en Epilog Laser-maskin? Fyll ut skjemaet på denne siden for å få en komplett produktbrosjyre med eksempler på gravering og skjæring, eller ring telefonnummeret nedenfor for å få mer informasjon.


Telefon: +47 55506630

Få gratis brosjyre og vareprøver

Motta brosjyrer og prøver, og få mer informasjon fra oss eller den lokale forhandleren.

*
*
*
*
help desk software