Epilog Laser

Avtal en demonstrasjon

*
*
*
*

Finn ut hvordan det er å jobbe med en Epilog Laser

Lurer du på hvordan det er å jobbe med en Epilog Laser? Ved å avtale en live-demonstrasjon, kan du selv se lasermaskinene våre i aksjon. Finn ut hvordan arbeidsflyten virkelig føles: se hvordan du kan skrive ut fra grafikkprogramvaren til maskinen; opplev hvordan det er å legge inn og ta ut materialer fra arbeidsområdet; og føl tilfredsheten når du tar ut et fullført graveringsarbeid med egne hender.

Finn ut hvilket system som passer for deg

Epilog Laser-maskiner leveres i en håndfull størrelser, og er utstyrt med et utvalg av wattstyrker for laserrør. Hva slags system og effekt som passer for deg, avhenger av applikasjoner, plass, gjennomstrømmingsbehov og budsjett. For å få en følelse av størrelsen, og se om et lite, medium eller stort arbeidsområde er best for deg, er det lurt å se maskinene personlig. I tillegg kan du se forskjellene i hastighet og effekt som tilbys av de forskjellige wattstyrkene for laserrør, slik at du kan avgjøre hvilket system som passer best i arbeidsflyten din.

Finn ut hva Epilog Laser har å tilby

En Epilog Laser takler jobben, enten du planlegger å gravere QR-koder på anodisert aluminium, kutte ut akrylskilt, tilpasse gaver i store eller små mengder eller produsere småskala-deler til modeller. Den allsidige laserteknologien gir deg utallige muligheter, og med en Epilog Laser har du denne kraften lett tilgjengelig. I løpet av demonstrasjonen vil du oppleve og lære...

  • Hvor enkelt det er å kontrollere en Epilog Laser-maskin
  • Hvor enkelt det er å gravere veldig skarpe detaljer i høye hastigheter
  • Om det laserskarpe kutteresultatet til et metall / keramisk laserrør
  • Om Epilog Lasers personlige service og support
  • Om kunnskap og erfaring fra mer enn 30 år med laserteknologi
  • Om Epilogs nye IRIS-kamerasystem-teknologi

Avtal en demonstrasjon og utforsk mulighetene i en Epilog Laser

help desk software
Portions of this page translated by Google.