Epilog Laser

Avtal en demonstrasjon

*
*
*
*

Finn ut hvordan det er å jobbe med en Epilog Laser

Lurer du på hvordan det er å jobbe med en Epilog Laser? Ved å avtale en live-demonstrasjon, kan du selv se lasermaskinene våre i aksjon. Finn ut hvordan arbeidsflyten virkelig føles: se hvordan du kan skrive ut fra grafikkprogramvaren til maskinen; opplev hvordan det er å legge inn og ta ut materialer fra arbeidsområdet; og føl tilfredsheten når du tar ut et fullført graveringsarbeid med egne hender.

Autofokus
Fusion Pro Slat Grid
Fusion Pro Touch Screen

Finn ut hvilket system som passer for deg

Epilog Laser-maskiner leveres i en håndfull størrelser, og er utstyrt med et utvalg av wattstyrker for laserrør. Hva slags system og effekt som passer for deg, avhenger av applikasjoner, plass, gjennomstrømmingsbehov og budsjett. For å få en følelse av størrelsen, og se om et lite, medium eller stort arbeidsområde er best for deg, er det lurt å se maskinene personlig. I tillegg kan du se forskjellene i hastighet og effekt som tilbys av de forskjellige wattstyrkene for laserrør, slik at du kan avgjøre hvilket system som passer best i arbeidsflyten din.

Finn ut hva Epilog Laser har å tilby

En Epilog Laser takler jobben, enten du planlegger å gravere QR-koder på anodisert aluminium, kutte ut akrylskilt, tilpasse gaver i store eller små mengder eller produsere småskala-deler til modeller. Den allsidige laserteknologien gir deg utallige muligheter, og med en Epilog Laser har du denne kraften lett tilgjengelig. I løpet av demonstrasjonen vil du oppleve og lære...

  • Hvor enkelt det er å kontrollere en Epilog Laser-maskin
  • Hvor enkelt det er å gravere veldig skarpe detaljer i høye hastigheter
  • Om det laserskarpe kutteresultatet til et metall / keramisk laserrør
  • Om Epilog Lasers personlige service og support
  • Om kunnskap og erfaring fra mer enn 30 år med laserteknologi
  • Om Epilogs nye IRIS-kamerasystem-teknologi
Iris-kamera
Sample Club Map
Fusion Pro Demo Dashboard

Avtal en demonstrasjon og utforsk mulighetene i en Epilog Laser

help desk software