Lasersystemer laget i USA

Epilog Lasers hovedkontor

Epilog tegner, utvikler og produserer alle lasersystemene våre ved hovedkvarteret vårt i Golden (Colorado), og vi bruker så mange amerikanskproduserte deler og komponenter som mulig. Maskinene våre merkes med disse fire ordene: «Made in the USA».

Mike Dean, Mr. Epilog

Epilogs lasere tegnes, utvikles og produseres i USA. Ved vårt høyteknologiske produksjonsanlegg i åsene ved Rocky Mountains i Golden (Colorado) går maskinene våre fra konsept til tegninger og produksjon i ett og samme anlegg.

Alle Epilog Laser-systemer går gjennom en rekke strenge tester før de sendes ut til deg, så du kan være trygg på at maskinen du får, kommer til å yte i samsvar med Epilogs krevende standarder fra første gang du slår den på.

Epilog har produsert lasersystemer siden 1988. Vi er stolte av at vi stadig forbedrer systemene våre med de siste nyvinningene, slik at du får mest mulig for pengene.

I 2005 bygget Epilog et spesialdesignet produksjonsanlegg på 35,000 kvadratfot som hovedkvarter for selskapet vårt. Dette anlegget huser alle funksjonene i selskapet, deriblant utvikling, produksjon, markedsføring, salg, teknisk støtte og administrasjon.

Vi er stolte av å være en fremgangsrik produksjonsbedrift som har fortsatt å bygge produktene våre i USA, slik at vi kan garantere deg lasermaskiner av ypperste kvalitet.

Vi bestreber oss på å bruke de beste tilgjengelige delene for alle komponenter i systemene våre. Med over 90 % amerikanskproduserte deler er vi stolte av å designe og produsere de beste lasersystemene på markedet.

Fra den første laseren som kunne «skrive ut» direkte fra CorelDRAW, til det første rotortilbehøret, den første arbeidsflaten i storformat, den første laseren på 100 watt, den første LCD-skjermen, den første ... vel, du skjønner hva vi mener! Epilog er bransjens ledende innovatør av nyttige funksjoner som får virksomheten din til å fungere mer smertefritt og lønnsomt. Ta kontakt med oss, så viser vi deg hvordan alt vi produserer er laget med behovene dine i tankene.


help desk software