glødelasergravering med metalletsepolering på rustfritt stål

Metallasergraveringsmaskiner

Lasergraver strekkoder, serienumre, tekst og logoer med en Epilog Laser-maskin. Fiberlasermaskinene våre kan gravere eller merke direkte på alle typer metaller, inkludert rustfritt stål, aluminium, verktøystål, messing, titan og mye mer, slik at du raskt kan merke materialet med mange ulike merketyper. Enten du graverer én produktetikett om gangen eller et bord fullt av komponenter, gjør Epilogs enkle oppsett, jobbfunksjoner og presise merkefunksjonalitet fiberlasermaskinene til et ypperlig valg for dine krav til metall- og plastikkmerking.

Epilog Fusion Pro Fiber Laser

Fusion Pro lasermaskinen er Epilog Lasers store flatbed fiberlasermaskin, perfekt for gravering strekkoder, tekst og logoer på metaller og teknisk plast. Fusion Pro er tilgjengelig i 32" x 20" (812 x 508 mm) og 48" x 36" (1219 x 914 mm) modeller og funksjoner, våre høyeste graveringshastigheter og vår standard industrikvalitet.Metalltyper som er kompatible med en fiberlasermaskin:

  • Rustfritt stål
  • Aluminium
  • Titan
  • Messing
  • Kobber
  • Sølv
  • Gull
  • Herdede metaller
  • Jern
  • Og mange fler!
Materialliste

Funksjoner og fordeler med metallmerkemaskiner

lasting av flere deler for strekkodegravering samtidig

Merk flere deler samtidig

Lag en mal med deler for å forbedre prosessen med strekkodemerking og gravering på hundrevis av deler i løpet av kort tid. Du kan enkelt sette inn malen med deler inn i maskinen eller gjennom vindusdøren øverst eller døren i fronten.

flyttbar utgangsposisjon for gravering av strekkoder

Angi utgangsposisjon

Angi enkelt en midlertidig utgangsposisjon for å gravere eller merke elementer med unike former. Bruk hjørnet øverst til venstre som utgangsposisjon, eller flytt laserhodet til det stedet på graveringsplaten som fungerer best for å enkelt prosessere enkeltdeler eller komponenter.

rotor

Mulighet for roterende feste

Lasergraver på sylindriske metalldeler og verktøy med våre to typer rotorfester. En hjulrotor brukes for raskt oppsett og enkle former, og en spindelrotor med 3 kjever er tilgjengelig for presisjonsmetallmerking og etsing.

gravering med to kilder

Alternativ med to laserkilder (CO2 og fiber)

Legg til muligheten for å gravere og/eller skjære i akryl, tre, stein, gummi og annet med fiberlasermaskinen med vårt alternativ for to kilder. Vi legger til en CO2-laser, og dermed har du det mest fleksible lasersystemet som er tilgjengelig.

lasting av flere deler for strekkodegravering samtidig

Graver store deler og verktøy

Graver strekkoder til og med på dine største deler og verktøy - opp til 48" x 36" x 12.25" (1219 x 914 mm x 311 mm) med vår Fusion Pro 48 lasermaskin. Flygende fiberoptisk design gir det største arbeidsområdet, samt en rekke andre nyttige tilleggsprogrammer og funksjoner, som inkluderer posisjoneringssystem for IRIS™ kameraet!

Motta graverte prøver og en brosjyre med hele produktserien

Motta brosjyrer og prøver, og få mer informasjon fra oss eller den lokale forhandleren.

Ja
Epilog Laser Fusion M2-lasersystem

Deep metal engraving on an engine valve cover with an Epilog fiber laser machine.Ofte stilte spørsmål om metallasersmerking og gravering

KAN JEG ETSE MERKER OG GRAVERE PÅ STORE GJENSTANDER?

Det unike systemet med flygende optikk på systemene våre fører til et eksepsjonelt stort arbeidsområde på opptil 40" x 28" (1016 x 711 mm)!

ER DET ENKELT Å MERKE METALL MED EN LASER?

Ingen proprietær programvare kreves til våre metallmerkingsmaskiner, nettopp fordi der er designet for å være enkle å bruke. Sett opp jobben i designprogrammet du selv velger, og skriv den ut på laseren.

HVA ER LASERKILDEN?

Fiberlserkilden lager en laserstråle med en 1062 nm bølgelengde - ideell for etsing i metall og merking av plast.

KAN JEG LAGE MERKER AV HØY KVALITET?

Med mulighet for å lasergravere bilder på opptil 1200 dpi, kan strekkoder graveres selv på de minste dimensjonene, og lasermerkede tekster så små som 2pt, er fortsatt leselige.

ETSER LASEREN FLERE TYPER STREKKODER?

Du kan enkelt gravere 2D-koder, datamatrisekoder, UPC-koder, lineære koder eller en hvilken som helst annen type strekkode med en lasergraveringsmaskin fra Epilog Laser.

GRAVERER LASEREN FLERE DELER SAMTIDIG?

Lag en mal du kan plassere delene i, og graver hundrevis av strekkoder samtidig. Ingen dedikert operatør kreves.Kontakt oss på +47 55506630 eller fyll ut skjemaet over for å finne ut mer!

Fyll ut skjemaet for å motta gratis graverte prøver og en brosjyre med hele produktserien.

Be om brosjyrer og prøver

help desk software
Portions of this page translated by Google.