Epilog Laser

Lasergravering og graveringsmaskiner

Du kan lasergravere grafikk, tekst og bilder på en rekke ulike materialer Be om pris og gratis vareprøver
Co2 lasergraveringsmaskin

Hva kan du lage med en lasergraveringsmaskin?

Epilog CO2-lasergraveringsmaskiner, som de i Fusion Maker-, Fusion Edge- og Fusion Pro- seriene, byr på et bredt spekter av muligheter. CO2-lasergraveringsmaskiner, som er mer allsidige enn håndoverfres eller fresemaskiner, kan raskt og enkelt bearbeide treobjekter og -produkter, gravere glass eller keramikkopper, etse inn i stein eller plastikk, merke lakkerte metallplater, lage påtrykk på tekstil og lær og mye mer!

Takket være Epilogs brukervennlige design, graveringspresisjon, repeterbarhet og raske hastighet, åpner disse lasergraveringsmaskinene for muligheten til å gjøre ide til produkt i løpet av minutter, enten du er nybegynner eller proff. Med en CO2 lasergraveringsmaskin, som er like enkel å bruke som en printer, kan du lage design med en hvilken som helst programvare for grafisk design og "skrive" det ut direkte på et hvilket som helst produkt med maskinen.

Hvilke materialer er kompatible?

Du kan gravere en rekke materialer, inkludert metall og behandlet plastikk

Tre Ekstrudert eller støpt akryl Stoff
Stein, marmor og granitt Lær Anodisert aluminium
Papir og papp Gummistempel Og mange fler!
Se hele materiallisten

Få brosjyre og prøver

Motta brosjyrer og prøver, og få mer informasjon fra oss eller den lokale forhandleren.

Gravering er enkelt!

Skriv ut med laser fra alle tegneprogrammer

Lasermaskinene virker på lignende måte som printere, så prosessen er enkel. Skjæring og gravering med en Epilog er enkelt, ved å følge disse tre trinnene: Velg design og påtrykk, konfigurer laseren for materialer med innstillinger for hastighet og effekt og trykk på GO for å starte!

Fordelene ved å eie en Epilog lasergraveringsmaskin

veldig detaljert aztekergravering

Lasergravering og tilpasning

Lag et unikt produkt

Epilog lasermaskiner er i stand til å gravere høyoppløselige design (1200 DPI) ved maksimal hastighet, takket være presisjonen til det revolusjonerende bevegelseskontrollsystemet i våre lasermaskiner. Beskjær og graver alt du kan tenke deg med en Epilog!

laserskjæring av intrikat papirinvitasjon

Skjær ut designene dine med laser

Skjær raskt ut forskjellige former,
mønstre eller deler

Laserskjæremaskiner er i stand til å skjære svært komplekse og intrikate design på papir, akryl, tre eller MDF, og mer. Du kan skjære ut egendefinerte gratulasjonskort, deler til 3D-modeller og prototyper, gummistempler, treinnlegg, (intarsia) og mye mer. Med en lasermaskin er det bare fantasien som setter grenser.

berøringsskjerm ved laseren

Laserberøringsskjerm

Kontroller ulike parametere
ved laseren

7-tommers LED-berøringsskjerm som lar deg velge mellom jobber, autofokusere laseren, kjøre jobber på nytt ved å trykke på en knapp, lagre jobber til laseren, og mer. Den har også en jobbsporingsfunksjon som lar deg raskt se hvor graverings-/skjærejobben vil vises på materialet ditt.

lasergravert ølglass på et bord

Gi alle slags produkter et personlig preg

Få mer med
tilpassede tjenester

Ta et hvilket som helst produkt og gi det et personlig preg, ved å lasergravere en logo, et bilde eller et hvilken som helst egendefinert design. Med et så bredt spekter av materialer som kan lasergraveres (som tre, glass, lær, metakrylat eller papp), kan du spesiallage så og si ethvert objekt, inkludert salgsfremmende gaver, ID-skilt, trofeer eller til og med smykker.

CO2 med dobbel kilde og fiberfunksjoner

Alternativer for dobbel laserkilde tilgjengelig

Utvid mulighetene med
alternativer for CO2 og fiberlaser

Gjør din CO2 lasermaskin i stand til å gravere og merke alle typer rene metaller ved å bruke en fiberlaser på lasermaskinen din. Med lasermaskiner med to kilder, for eksempel i Fusion Pro-serien, kan du øke produktmangfoldet ditt, og dermed øke mulighetene og tjenestene som bedriften din tilbyr. Muligheten til å gravere og/eller beskjære alle slags materialer vil gi kundene dine tjenestene de ønsker samt et konkurransefortrinn mot konkurrentene.

fusion pro iris kameraposisjoneringssystem

IRIS™ kameraposisjoneringssystem

Enkel og nøyaktig plassering av kunstverk

For rask posisjonering av laserdesignene dine på ditt materiale eller produkt er Fusion Pro utstyrt med et førsteklasses IRIS™ kamerasystem. Takket være Epilogs innovative laserprogramvare, kameraoptiske teknologi og brukervennlige tilnærming, kan du dra og slippe designene dine på skjermen der du vil at det skal plasseres på objektet, og laseren vil lasergravere eller beskjære designet på nøyaktig samme plassering på materialet.

Fordelene med en Epilog lasergraveringsmaskin

BRUK FORSKJELLIGE MATERIALER

Enten du bruker treverk, marmor, glass, lær, stoff, papir, metall eller annet, har vi et lasersystem som vil passe for deg!

UTVIKLET FOR BRUKERVENNLIGHET

Laseren kobles til PC-en din via USB eller Ethernet på samme måte som en skriver. Bruk den vektorbaserte designprogramvaren du foretrekker selv for å begynne å lasergravere!

SIKKER I DRIFT – klasse 2-laser

Laserens lukkede metallramme har en sikkerhetsklassifisering av klasse 2, noe som gjør at den er sikker i bruk overalt – både på verkstedet, hjemme eller på jobb.

VI HJELPER KREATIVITETEN DIN

Vet du ikke helt hva du vil lage? Epilog gir deg inspirerende ressurser i prøveklubben, på Youtube-kanalen, Instagram og Facebook-fansiden vår.

RIMELIG DESIGN

Et skrivebordslasersystem fra Epilog er et utmerket valg som ditt første lasersystem. Zing 16 kombinerer førsteklasses komponenter med den høyeste kvaliteten av gravering i en rimelig skrivebordspakke.

LUFTAVKJØLTE METALLASERRØR MED LANG LEVETID

Epilogs laserrør av metall og keramikk kombinerer fordelene med lengre levetid og lavere ladekostnader, samtidig som de gir skjæring og gravering av høy kvalitet.

Maskinanbefalinger

Vi har lasermaskinen som tilfredsstiller behovene dine, enten du er en industriell produsent, eier en liten bedrift, er en skole eller en hobbyist. Lasermaskinene våre er designet for å gjøre alt, enten det gjelder lasergravering av navneskilt, retningsskilt eller priser. Utforsk hele produktserien vår.


Flere lasergraverte objekter og prosjekter

lasergravert trefat

Personlige gaver i treverk

Lasergravert whiskeyfat

akrylpremie til vinneren av vitenskapsmessen

Premier og troféer i akryl

Vinnerpremie for vitenskapsmesse

Gravere enheter – laseretset Apple iPad

Gravering av enheter og elektronisk utstyr

Egendefinert gravering av en Apple iPad

Lasergraver glass og premier

Glass og barutstyr

Gravering av restaurantlogoer på ølglass

Lasergravert bryllupsfestbilde

Lasergraverte bilder

Bryllupsbilde gravert på tre

Lasermaskiner til metallgravering og -etsing

Graver metalldeler med serienumre (fiberlaser)

Du kan lasermerke strekkoder, logoer og tekst

Kontakt oss på +47 55506630
eller fyll ut skjemaet over for å finne ut mer!

Fyll ut skjemaet for å motta gratis graverte prøver og en brosjyre med hele produktserien.

Be om produktinfo
help desk software