Co2 lasergraveringsmaskin

Lasergraveringsmaskiner

Hva kan du lage med en lasergraveringsmaskin?

Epilog CO2 laser engraving machines, such as those in the Fusion Edge and Fusion Pro series, provide a wide range of possibilities. More versatile than router engravers or milling machines, CO2 laser engravers can quickly and easily customize wooden objects and products, engrave glasses or ceramic cups, etch on stone or plastic, mark coated metal plates, print on fabric and leather, and so much more!

Takket være Epilogs brukervennlige design, graveringspresisjon, repeterbarhet og raske hastighet, åpner disse lasergraveringsmaskinene for muligheten til å gjøre ide til produkt i løpet av minutter, enten du er nybegynner eller proff. Med en CO2 lasergraveringsmaskin, som er like enkel å bruke som en printer, kan du lage design med en hvilken som helst programvare for grafisk design og "skrive" det ut direkte på et hvilket som helst produkt med maskinen.

Epilog lasergraveringsmaskiner

CO2 laser machine series, such as our Fusion Pro, Fusion Edge, and Zing Laser lines, come in a variety of speeds and laser powers, which can be configured to fit your needs.

 • Laserkilde: CO2-laser, 30–120 watt
 • Work Area: 16" x 12" (406 x 305 mm) up to 48" x 36" (1219 x 914 x 311 mm)
 • Maks. materialtykkelse: 4" (102 mm) opptil 13,25" (336 mm)

Hvilke materialer er kompatible med en CO2 lasergraveringsmaskin?

 • Tre
 • Ekstrudert eller støpt akryl
 • Stoff
 • Glass
 • Stein, marmor og granitt
 • Lær
 • Anodisert aluminium
 • Papir og papp
 • Gummistempel
 • Og mange fler!

Hvordan virker en Epilog Laser-maskin?

Lasermaskinene virker på lignende måte som printere, så prosessen er enkel. Skjæring og gravering med en Epilog er enkelt, ved å følge disse tre trinnene: Velg design og påtrykk, konfigurer laseren for materialer med innstillinger for hastighet og effekt og trykk på GO for å starte!

lasermaskinoppsett datadesign

Design og kunstverk

Lag ditt eget design i et hvilket som helst vektorgrafikkdesignprogram, som for eksempel Adobe Illustrator®, CorelDRAW® og Inkscape, bruk en av våre mange laser prøveklubb grafikker, eller last ned og importer et hvilket som helst bilde du vil gravere fra et nettsted med arkivillustrasjoner og bilder.

lasermaskin velg forhåndsinnstilte materialeinnstillinger

Laseroppsett

Send designet til lasermaskinen akkurat som om du skriver ut en fil. Ved hjelp av Epilog Laser Software Suite eller skriverdriveren kan du fastsette laserparametrene du vil bruke (for eksempel hastighet og effekt), eller velge standardinnstillinger for materiale fra den omfattende Epilog Laser-databasen.

lasermaskinen skjærer ut en design

Lasergraver det

Velg filene i laserkontrollpanelet, legg graveringsmaterialet inn i maskinen, lukk døren og trykk på GO. Lasergraveringsmaskinen gjør resten!

Fordelene ved å eie en Epilog Lasergraveringsmaskin

veldig detaljert aztekergravering

Lasergravering og tilpasning

Epilog lasermaskiner er i stand til å gravere høyoppløselige design (1200 DPI) ved maksimal hastighet, takket være presisjonen til det revolusjonerende bevegelseskontrollsystemet i våre lasermaskiner. Beskjær og graver alt du kan tenke deg med en Epilog!

laserskjæring av intrikat papirinvitasjon

Skjær ut designene dine med laser

Laserskjæremaskiner er i stand til å skjære svært komplekse og intrikate design på papir, akryl, tre eller MDF, og mer. Du kan skjære ut egendefinerte gratulasjonskort, deler til 3D-modeller og prototyper, gummistempler, treinnlegg, (intarsia) og mye mer. Med en lasermaskin er det bare fantasien som setter grenser.

rødprikksikte for rask og enkel materialposisjonering

Rask og enkel materialposisjonering

Posisjoner enkelt gjenstandene som skal etses av laseren. Bruk øverste venstre hjørne som startposisjon for å plassere deler eller materialer, eller flytt laserhodet og startposisjonen enkelt til stedet der gjenstanden skal graveres eller beskjæres.

lasergravert ølglass på et bord

Gi alle slags produkter et personlig preg

Ta et hvilket som helst produkt og gi det et personlig preg, ved å lasergravere en logo, et bilde eller et hvilken som helst egendefinert design. Med et så bredt spekter av materialer som kan lasergraveres (som tre, glass, lær, metakrylat eller papp), kan du spesiallage så og si ethvert objekt, inkludert salgsfremmende gaver, ID-skilt, trofeer eller til og med smykker.

CO2 med dobbel kilde og fiberfunksjoner

Dobbellaserkildealternativ tilgjengelig (CO2 og Fiber-kombinasjon)

Gjør din CO2 lasermaskin i stand til å gravere og merke alle typer rene metaller ved å bruke en fiberlaser på lasermaskinen din. Med lasermaskiner med to kilder, for eksempel i Fusion Pro-serien, kan du øke produktmangfoldet ditt, og dermed øke mulighetene og tjenestene som bedriften din tilbyr. Muligheten til å gravere og/eller beskjære alle slags materialer vil gi kundene dine tjenestene de ønsker samt et konkurransefortrinn mot konkurrentene.

fusion pro iris kameraposisjoneringssystem

IRIS™ kameraposisjoneringssystem

For rask posisjonering av laserdesignene dine på ditt materiale eller produkt er Fusion Pro utstyrt med et førsteklasses IRIS™ kamerasystem. Takket være Epilogs innovative laserprogramvare, kameraoptiske teknologi og brukervennlige tilnærming, kan du dra og slippe designene dine på skjermen der du vil at det skal plasseres på objektet, og laseren vil lasergravere eller beskjære designet på nøyaktig samme plassering på materialet.

Motta graverte prøver og en brosjyre med hele produktserien

Motta brosjyrer og prøver, og få mer informasjon fra oss eller den lokale forhandleren.

Maskinanbefalinger

Vi har lasermaskinen som tilfredsstiller behovene dine, enten du er en industriell produsent, eier en liten bedrift, er en skole eller en hobbyist. Lasermaskinene våre er designet for å gjøre alt, enten det gjelder lasergravering av navneskilt, retningsskilt eller priser. Utforsk hele produktserien vår.

Fordelene med en Epilog Lasergraveringsmaskin

BRUK FORSKJELLIGE MATERIALER

Enten du bruker treverk, marmor, glass, lær, stoff, papir, metall eller annet, har vi et lasersystem som vil passe for deg!

UTVIKLET FOR BRUKERVENNLIGHET

Laseren kobles til PC-en din via USB eller Ethernet på samme måte som en skriver. Bruk den vektorbaserte designprogramvaren du foretrekker selv for å begynne å lasergravere!

SIKKER I DRIFT – klasse 2-laser

Laserens lukkede metallramme har en sikkerhetsklassifisering av klasse 2, noe som gjør at den er sikker i bruk overalt – både på verkstedet, hjemme eller på jobb.

VI HJELPER KREATIVITETEN DIN

Vet du ikke helt hva du vil lage? Epilog gir deg inspirerende ressurser i prøveklubben, på Youtube-kanalen, Instagram og Facebook-fansiden vår.

RIMELIG DESIGN

Et skrivebordslasersystem fra Epilog er et utmerket valg som ditt første lasersystem. Zing 16 kombinerer førsteklasses komponenter med den høyeste kvaliteten av gravering i en rimelig skrivebordspakke.

LUFTAVKJØLTE METALLASERRØR MED LANG LEVETID

Epilogs laserrør av metall og keramikk kombinerer fordelene med lengre levetid og lavere ladekostnader, samtidig som de gir skjæring og gravering av høy kvalitet.


Flere lasergraverte objekter og prosjekter

lasergravert trefat Personlige gaver i treverk
Lasergravert whiskeyfat
akrylpremie til vinneren av vitenskapsmessen Premier og troféer i akryl
Vinnerpremie for vitenskapsmesse
Gravere enheter – laseretset Apple iPad Gravering av enheter og elektronisk utstyr
Egendefinert gravering av en Apple iPad
Lasergraver glass og premier Glass og barutstyr
Gravering av restaurantlogoer på ølglass
Lasergravert bryllupsfestbilde Lasergraverte bilder
Bryllupsbilde gravert på tre
Lasermaskiner til metallgravering og -etsing Graver metalldeler med serienumre (fiberlaser)
Du kan lasermerke strekkoder, logoer og tekst

Kontakt oss på +47 55506630 eller fyll ut skjemaet over for å finne ut mer!

Fyll ut skjemaet for å motta gratis graverte prøver og en brosjyre med hele produktserien. Be om produktinfo

help desk software
Portions of this page translated by Google.