Laget i USA

Som med alt Epilog-utstyr blir hvert eneste system i FiberMark-laserseriene produsert med stolthet i USA. Epilogs lasersystemer er utviklet, konstruert og produsert i USA, ved et nytt, høyteknologisk produksjonsanlegg ved foten av Rocky Mountains-fjellene i Golden, Colorado

Epilog har produsert lasersystemer siden 1988. Vi ønsker alltid tilbakemeldinger fra kundene våre, slik at vi kan fortsette å forbedre utstyret vårt i henhold til de siste utviklingene, for å gi deg mest mulig for pengene.

Vi har som mål å bruke de beste delene som finnes for hver komponent i systemene våre. Med over 90 % amerikanskproduserte deler kan vi utvikle og produsere de beste lasersystemene på markedet.

Fra den første laseren som «skriver» direkte fra CorelDRAW, til det første rotasjonsfestet, til det første bordet i stort format, til den første 100-watt laseren, til den første LCD-skjermen, til den første … vel, du skjønner poenget! Epilog er bransjens ledende innovatør av nyttige funksjoner som bidrar til at du får en mer problemfri og lønnsom virksomhet. Ta kontakt med oss, så kan vi vise deg hvordan alt vi produserer er utviklet med tanke på dine behov.


Flere fiberlaserfunksjonerPopulære sider

help desk software