Laget i USA

I vår høyteknologiske produksjonsfasilitet ved foten av Rocky Mountains i Golden, CO, USA, ligger hjemstedet til hver Epilog-laser. Fra design til ferdigstillelse kan vi med stolthet si at våre systemer er 100 prosent amerikanskproduserte.

Epilog har produsert lasersystemer siden 1988. Vi er stolte av at vi stadig forbedrer systemene våre med de siste nyvinningene, slik at du får mest mulig for pengene.

Vi har som mål å bruke de beste delene som finnes for hver komponent i systemene våre. Med over 90 % amerikanskproduserte deler kan vi utvikle og produsere de beste lasersystemene på markedet.

Fra den første laseren som «skriver» direkte fra CorelDRAW, til det første rotasjonsfestet, til det første bordet i stort format, til den første 100-watt laseren, til den første LCD-skjermen, til den første … vel, du skjønner poenget! Epilog er bransjens ledende innovatør av nyttige funksjoner som bidrar til at du får en mer problemfri og lønnsom virksomhet. Ta kontakt med oss, så kan vi vise deg hvordan alt vi produserer er utviklet med tanke på dine behov.


More Fusion M2 Laser FeaturesPopulære sider

help desk software
Portions of this page translated by Google.