Minne i maskinen

Ved at det er inkludert 64 MB RAM i alle systemer i Legend-serien, kan du på en praktisk og enkel måte organisere utskriftsjobbene dine, samtidig som du sørger for dataintegritet. Skriv ut jobbene på laseren, og bruk datamaskinen til andre oppgaver. I motsetning til Epilog avhenger mange lasersystemer av en USB-tilkobling for å holde systemet i gang. Med minnet i systemene i Legend-serien trenger du ikke bekymre deg for at datamaskinen skal låse seg, at USB-kabelen er for lang, eller at skjermbeskytteren slår seg på og ødelegger jobben din.

Du kan sende så mange standardfiler til laseren som du vil, og kjøre dem i enhver rekkefølge. Det er enklere å administrere jobber med det interne minnet ved at du kan merke og kjøre en hvilken som helst jobb, og kjøre den på nytt ved ganske enkelt å bla til det riktige filnavnet. Den ubegrensede kontinuerlige bufferen sørger automatisk for at det er plass til utskriftsfiler, nær sagt uansett størrelse.

Vi har også inkludert permanent jobblagring i Legend-serien, slik at du kan lagre de mest vanlige jobbene på laseren. Det er bare å slå på laseren og starte jobben!

Fordeler med minne i maskinen:

  • Du kan lagre de mest vanlige jobbene på laseren.
  • Du kan kjøre filer som du har sendt til laseren, på nytt.
  • Du kan slette jobber fra kontrollpanelet når du er ferdig med dem.
  • Ingen ødelagte jobber hvis skjermbeskytteren slår seg på eller USB-kabelen er for lang.

Flere Legend Laser-funksjonerPopulære sider

help desk software
Portions of this page translated by Google.