Epilog Legend Laser-serien

Legend-serien har våre beste CO2-lasersystemer og brukes av kundene til å oppnå gravering av høyeste kvalitet og skjæring i tre, akryl, plast, stein og mye mer.

Finn ut hvorfor Legend-serien - fra vår kompakte Epilog Mini 18 til vår populære Helix Laser - er førstevalget for gravører over hele verden, med det beste bevegelseskontrollsystemet og flere funksjoner enn konkurrentene.

Og vi er stolte over å kunne si at den er 100 % utformet, utviklet og bygd i USA!


rotor

Rotor for sylindriske objekter

Med rotoren kan du gravere vinflasker, mugger, glass, lommelykter med mer.

Med rotoren, som er tilgjengelig for alle Epilog Legend-systemer, kan du gravere flasker, glass, lommelykter og andre sylindriske objekter.

Dette er spesialdesignet for hele utvalget vårt av Legend-lasere og bygd for å gi plass til mange former og størrelser. Festet er lett å justere til ulike lengder, og det kan også rotere sylindere som har ulik diameter på hver ende.PhotoLaser Plus-programvare

Fotobehandlingsprogramvare som optimaliserer dine fotografier for gravering på mange forskjellige materialer.

PhotoLaser Plus tar gravering av fotografier med Epilog Legend-laseren til et nytt nivå. Nå kan du enkelt behandle fotografier for gravering på alle typer materialer.

Er du ute etter et system som kan gravere fotografier med en enestående kvalitet? Hva med et system som graverer fotografier på en konsekvent, forutsigbar måte for dine kunder?Valgfrie linser

I tillegg til linsen på 2,0" tilbyr vi spesiallinser for spesifikke bruksområder.

1,5" linse: gravering i høyeste oppløsning

Selv om standardlinsen på 2,0 tommer gir fantastiske detaljer, har vår linsemontasje på 1,5 tommer blitt designet for gravering i høyeste oppløsning og etsing av ekstremt små skrifttyper.


4,0" linse: Skjærer i tykkere materialer og inne i dype områder

Lisen på 4,0 tommer produserer en fokusert stråle over en lengre vertikal avstand, som er ideelt når du skal gravere i et nedsenket område på et produkt, for eksempel inne i en skål eller plate. Lisen brukes også til å skjære gjennom svært tykt materiale.
ministativ

Epilog ministativ

Et brukervennlig stativ for flytting av laseren.


Vektortappeplate

Du kan løfte og støtte skjærematerialet, slik at du får bedre kvalitet på kantene.

For tappeplaten følger det med flyttbare tapper som kan plasseres hvor som helst i platens rutenett med hull som står én tomme (25,4 mm) fra hverandre. Med de flyttbare tappene kan brukeren også løfte og støtte skjærematerialet på steder der laseren ikke skal skjære, slik at du kan eliminere baksidegjenspeiling. Du kan også plassere tapper på bordet for å støtte deler som normalt ville vært utenfor skjæremønsteret. En praktisk overflateplate som kan fjernes, gjør det enkelt å rengjøre små partikler uten at du må fjerne tappeplaten.Luftkompressor

Blåser en konstant luftstrøm på skjæreområdet.

Epilogs luftkompressor (ekstrautstyr) virker sammen med de medfølgende luftkjølingsfunksjonene på lasersystemene. Du kan dirigere en konstant luftstrøm på skjæreflaten for å lede bort varme og brennbare gasser fra arbeidsområdet.

Videoer for Legend-laserserien

Se videoer som omhandler kreative laserapplikasjoner som er tilgjengelige for de som har et Epilog Legend-lasersystem, og det brede utvalget av materialer Epilog Legend-laseren kan gravere og merke.

Demonstrasjon av rotor

epilog rotor installasjon

Lær å gravere med rotoren fra grafisk oppsett til gravering.

Se nå

Kostymebriller av tre

trebriller

Laserskårne sammenleggbare briller i tre.

Se nå

Gravering av iPhone 5

Lasergravering av bilde fra Hellas på en iPhone 5

Se oss gravere et bilde av Aten på en iPhone 5.

Se nå

PhotoLaser Plus-demo

Demonstrasjonsvideo av PhotoLaser Plus

Interaktiv presentasjon av bruk av PhotoLaser Plus til bildegravering.

Se nå

Gravering av Candy Hearts

Lasergravering av Candy Hearts

Se disse morsomme godterihjertene bli gravert

Se nå

Gravering av lommelerke i lær

Video av gravering av lommelerke i lær

Lasergraver en lommelerke i lær med steampunk-inspirert grafikk.

Se nå

Mønster på skapdør

Video av mønster på skapdør

Vi demonstrerer for WOOD Magazine hvordan man kan lage perlemorsmønster på en skapdør.

Se nå

Papirskjæring med laser

Video av laserskjæring av papir

Se oss skjære et intrikat mønster i papir med laseren.

Se nå

Laserskåret trehengsel

Video av laserskjæring av trehengsel

Laserskjær en fleksibel trehengsel med Epilog-laseren din.

Se nå

Modeller i Epilog Legend Laser-serien

Tre modeller å velge mellom dekker dine behov.

Epilog Mini 18 Laser: Modellen på inngangsnivå i vår Legend-serie. Mini 18 har et arbeidsområde på 18" x 12", men gravering av høyeste kvalitet. Hvis du er ute etter en maskin fullstappet med funksjoner og som også er rimelig, er Epilog Mini 18 nøyaktig det du ser etter.

Epilog Mini 24 Laser: Mini 24 har et større arbeidsområde (24" x 12"), som har plass til de fleste graveringsmaterialer i vanlige størrelser. Det store arbeidsområdet har plass til mange graveringsmaterialer i standardstørrelse, og maskinen inkluderer også vår Radiance™ HD-optikk!

Epilog Helix 24 Laser: For gravører som skal arbeide med store graveringsstykker, er Epilog Helix et ideelt valg. Med Helix' store graveringsområde på 24" x 18" x 8,5" (610 x 457 x 215,9 mm) kan du gravere flere stykker samtidig, i tillegg til tykkere materialer, som for eksempel bokser og vaser.

Tekniske spesifikasjoner for Epilog Legend-serien

Epilog Mini 18 Epilog Mini 24 Epilog Helix 24
Graveringsområde 18" x 12"
(457 x 305 mm)
24" x 12"
(610 x 305 mm)
24" x 18"
(610 x 457 mm)
Maksimum materialetykkelse 4" (102 mm) 5.5" (140 mm) 8.5" (216 mm)
Maksimum materialetykkelse uten plate 6" (152 mm) med et graveringsomr¨åde på 17,5" x 10" (445 x 254 mm). 8" (203 mm) med et graveringsområde på 23,5" x 11,75" (597 x 298 mm). 11" (279 mm) med et graveringsomr¨åde på 23,5" x 17" (597 x 432 mm).
Wattstyrke for laser 30 eller 40 watt 30, 40, 50 eller 60 watt 30, 40, 50, 60 eller 75 watt
Laserkilde Svært avanserte, digitalt styrte, luftavkjølte CO2-laserrør, som kan deles inn i moduler, som justeres permanent, og som kan skiftes i felten.
Intelligent minnekapasitet Lagring av flere filer opp til 64 MB. Med en kontinuerlig buffer kan filer uansett størrelse graveres.
Luftkjøling Fest en luftkompressor til luftkjølingen for å lede bort varme og brennbare gasser fra skjæreflaten ved å rette en konstant strøm med komprimert luft over skjæreflaten.
Laser Dashboard Laser Dashboard™ kontrollerer Epilog-laserens innstillinger fra en rekke programvarepakker – fra design- og regnearkprogrammer til pakker for CAD-tegning.
Rød punktmarkør Siden laserstrålen er usynlig, gir den røde punktmarkøren på Epilogs Mini- og Helix-lasere deg en visuell referanse slik at du kan se hvor laseren vil treffe.
Justerbar utgangsposisjon Når du graverer objekter som ikke enkelt lar seg plassere i det øvre hjørnet på laseren, kan du stille inn en ny utgangsposisjon for hånd med den praktiske funksjonen for å flytte utgangsposisjonen på lasere i Legend-serien.
Driftsmoduser Optimalisert rastermodus, vektormodus eller kombinert modus.
Bevegelseskontrollsystem Høyhastighets DC-servomotorer med kontinuerlig sløyfe bruker lineær og roterende kodingsteknologi for presis posisjonering.
Lagre for X-aksen NeverWear lagersystem i malt og polert rustfritt stål.
Reimer Avanserte B-type Kevlarreimer.
Oppløsning Brukerstyrt fra 75 til 1200 dpi.
Hastighets- og effektkontroll Styr hastighet og effekt automatisk eller manuelt i 1 % intervaller til 100 %. Du kan koble hastighet, effekt og fokus til de ulike RGB-fargene med vektorfargetilordning.
Grensesnitt for utskrift 10 Base-T Ethernet- eller USB-tilkobling. Kompatibel med Windows® XP/Vista/7/8/10.
Størrelse (B x D x H) 27.8" x 26" x 13.5"
(706 x 660 x 343 mm)
34.5" x 26" x 16"
(876 x 660 x 406 mm)
36.5" x 32" x 39.8"
(927 x 813 x 1011 mm)
Vekt 70 lbs (32 kg)
100 lbs (45,5 kg) m/stativ
90 lbs (41 kg)
120 lbs (55 kg) m/stativ
180 lbs (82 kg)
Krav til elektrisitet Automatisk regulering av strømforsyning støtter 110 til 240 volt, 50 eller 60 Hz, enkeltfaset.
Maksimum platevekt Mini 18 og 24 har en statisk vekt på 50 lbs (22,7 kg) og en løftevekt på 25 lbs (11,5 kg). Helix 24 har en statisk vekt på 70 lbs (32 kg) og en løftevekt på 30 lbs (14 kg).
Normalt lydnivå 59 db 59 db 62 db
Ventilasjonssystem 350 - 400 CFM (595-680 m3/t) ekstern utblåsning til utsiden eller internt filtreringssystem kreves. Det finnes én utgående port på 4 tommer i diameter. 350 - 400 cfm (595-680 m3/t) ekstern utblåsning til utsiden eller internt filtreringssystem kreves. Det finnes én utgående port på 4 tommer i diameter.
Gravere Skjære
Tre x x
Akryl x x
Stoff x x
Glass x
Metall med belegg x
Keramikk x
Delrin x x
Tøy x x
Lær x x
Marmor x
Matt bord x x
Melamin x x
Papir x x
Mylar x x
Trykkbord x x
Gummi x x
Finér x x
Glassfiber x x
Malt metall x
Flis x
Plast x x
Kork x x
Corian x x
Anodisert aluminium x
Rustfritt stål *
Messing *
Titan *
Bart metall *
* CO2-laserere vil markere bart metall når det er belagt med en metallmerkeløsning. For mer informasjon, besøk vår side for merking av metall med laser.
Har du et materiale du ønsker at vi skal teste? Vårt Bruksområdeteam hjelper deg med glede.

Vi er stolte over å kunne si at alle Epilog-lasersystemer er 100 % utformet, utviklet og produsert i USA på vårt hovedkvarter i Golden, CO.

Ja! Det er høy etterspørsel etter personaliserte og egentilpassede produkter. Å legge en lasergraveringstjeneste til den nåværende driften din er en fantastisk måte å nå mulige nye kunder på, i tillegg til å tilby en verdsatt tjeneste til den eksisterende kundemassen. Hvis du er i tvil om lønnsomheten i å eie et CO2-lasersystem, kan du besøke Bruksområde
-siden vår og lese de mange
suksesshistoriene fra kundene våre.

For å få innsikt i lønnsomheten i lasergraverte produkter, kan du ta en titt på nettstedet til LaserBits, en leverandør av materialer til laserbruk. Der vil du finne innkjøpspriser på ubearbeidede materialer til laserbruk, samt foreslått utsalgspriser for de samme produktene med lasergravering på.

Sjekk også ut den nye guideboken vår "Start din egen graverings- og skjærevirksomhet" for å lære deg hvordan du starter en ny laservirksomhet.

Du kan gravere skannede bilder, logoer, bitmaps, andre typer bilder, tekst og AutoCAD-filer. Kort sagt, hvis du kan skrive det ut, kan du gravere det.

For å skjære trenger du vektorbasert grafikk, som en .eps- eller Illustrator-fil.

Husk at jo høyere kvaliteten er på grafikken du arbeider med, jo bedre blir graveringsresultatet.

Ja. Fiberlasersystemene våre kan permanent merke alle typer bart metall. Fiberlaserserien ble utformet med tanke på en kombinasjon av prisgunstighet og høykvalitets resultater. Fusion M2-serien har et arbeidsområde på 32" x 20​" (812 x 508 mm) eller 40" x 28​" (1016 x 711 mm). Det liggende "flygende optikk-designet" til Fusion M2 er revolusjonerende for et fiberlasersystem, og kan merke metaller på et stort arbeidsområde på kort tid. ​

Selv om CO2-lasersystemene våre hovedsakelig er utformet for å kunne gravere og skjære i ikke-metalliske materialer, kan de også brukes til å merke metall ved hjelp av metallmerkeforbindelsen. Last ned PDF-en vår for å lære mer om metallmerking med et CO2-lasersystem.

Fordi vi bruker laveffekts-CO2 (30 til 120 watt) og fiberlasere (10 til 50 watt) vil strålene tydelig merke på belagt og ubehandlet metall, men systemene våre er ikke ideelle for metallskjæring. Fiberlasersystemene våre kan være kompatible med skjæring av enkelte tynne metaller, da vi har klart å skjære tynne folier, opptil 012" med fiberlaserne våre.

Ta kontakt med Bruksområdelaboratoriet vårt for å diskutere bruksområdene dine når det gjelder metallskjæring, så finner vi ut om de fungerer med systemene våre!

Ja, det er helt trygt å bruke laseren. Det er en laser av klasse 2 – 1 mW CW maksimalt600–700 nm, noe som betyr at laseren er sikret med sperreanordninger, slik at det er umulig å bruke hvis systemets dører er åpne. Det er ikke nødvendig å bruke spesialisert sikkerhetsutstyr for å bruke laseren.

Kostnaden for å bruke laseren kan enkelt regnes ut ved å inkludere dine elektrisitetsutgifter i følgende formel, der du kan bruke vår laser med høyest effekt, 120 watt.

Vanlig maksimalt strømforbruk = 1560 watt (dette forutsetter full effekt og at laseren er på konstant.) Hvis strømmen koster $ 0,075/kWh i ditt område, koster det $ 0,117/time å bruke laseren. Eller omtrent 12 cent per time, eller 96 øre cent arbeidsdag på åtte timer. (1560 x 0,075)/1000 = 0,117

Nei, én eneste laser gjør alt! CO2-lasersystemene våre graverer og skjærer de fleste ikke-metalliske materialer, så vel som belagte metaller. For mer informasjon om hva slags materialer du kan gravere og skjære i, kan du besøke Materialer -siden vår.

Laseren kan stilles inn på kun gravering (rastermodus), kun skjæring (vektormodus), eller begge operasjoner i kombinert modus. Laseren vet hvilke steder den skal gravere og hvilke steder den skal skjære basert på linjebredde, som enkelt stilles inn i programvaren for grafisk design.

Å investere i en ny datamaskin er lurt for å sikre deg at du får maksimalt ut av det nye laserutstyret ditt. Hvorfor det? Fordi dagens programvare krever mye av datamaskinens prosessorkraft og minne for å fungere ordentlig. En god datamaskin utgjør ikke en enorm forskjell for hvordan laseren arbeider, men sammenlignet med en treg datamaskinen vil det spare deg massevis av tid og frustrasjon når det gjelder å sette opp det du skal "skrive ut" til laseren. Mange brukere kjøper ikke ny datamaskin til bruk med det nye laserutstyret sitt, fordi det de allerede har fungerer helt fint. Det finnes ikke noe magisk ytelsespunkt som gjør datamaskinen din for treg. Hvis du er fornøyd med ytelsen og hastigheten til datamaskinen din, er det neppe noen grunn til å kjøpe en ny. Følgende anbefalinger er bare alternativer du kan vurdere dersom det er nødvendig å kjøpe en ny datamaskin.

En ny datamaskin trenger ikke være dyr for å fungere godt! Selv mange av dagens rimelige datamaskiner fungerer godt til laserbruk. Så lenge du ikke kjøper den billigste datamaskinen du finner, bør det gå bra. Én ting du bør unngå, er Intel Celeron-prosessoren. Selv om det er en god prosessor, og fungerer med laseren, behandler den ikke grafikk med en slik hastighet som de fleste laserbrukere ønsker seg.

  • Operativsystem: Alle nye Epilog-lasere er utformet for å fungere med alle versjoner av Windows 2000, XP, Vista, 7, 8 eller 10 operativsystemer.

    Fusion Laser-serien er også kompatibel med Mac-operativsystemene OS X 10, 7 og nyere. Les mer om Fusion Mac-driveren vår her..
  • RAM (Random Access Memory): 512 MB er anbefalt. RAM er som et korttidsminne. Det er raskt og lett tilgjengelig for datamaskinen, og det gjør at tidkrevende oppgaver går mye fortere dersom du har mye av det. De fleste brukere vil ikke merke noen forskjell hvis de legger til mer enn 512 MB i systemet sitt, men nesten alle brukere vil merke hastighetsforskjellen som 512 gir sammenlignet med 256 MB (256 MB er i all hovedsak det neste steget ned fra512 MB).
  • Prosessorhastighet: En raskere prosesser lar deg gjøre flere oppgaver på kortere tid. Det er ikke nødvendig å kjøpe den raskeste prosessoren på markedet, men du bør ha enten en AMD Athalon- eller en Intel Pentium IV-prosessor (ikke kjøp en datamaskin som bruker en Intel Celeron-prosessor – de er for trege for grafiske programmer). Prosessorhastighet utvikler seg stadig, men en prosessorhastighet på rundt 2,0 GHz er et godt utgangspunkt.
  • 10/100 Network Interface Card (NIC): Alle nye datamaskiner har en 10/100-nettverkstilkobling som standardutstyr. I tillegg til å gjøre det mulig å koble sammen flere datamaskiner på et nettverk, gjør denne teknologien også at du kan skrive ut direkte fra datamaskinen til Epilog-systemet. Epilog legger ved en krysskabel med hvert lasersystem, som lar datamaskinen skrive ut til ett enkelt Epilog-system.
  • 20–30 GB harddisk: Dette er det permanente minnet i datamaskinen din. Mange brukere mener at man aldri kan få en stor nok harddisk, men for de fleste laserrelaterte bruksområdet er 20 eller 30 GB nok til flere års lagring. Heldigvis produseres de fleste nye datamaskiner med minst 20 GB lagringsplass i dag. Hvis du er i tvil, kan det være lurt å kjøpe en støre harddisk en du tror du kan trenge. Det er såpass rimelig at det er verdt det å ha mer plass tilgjengelig enn det du trenger.

Epilog Mini 18: 3.75" (95.25 mm)

Epilog Mini 24: 5" (127 mm)

Epilog Helix 24: 8" (203 mm)

+/- 0,01" (0,254 mm) over hele platen
0,003" - 0,005" (0,0762 - 0,127 mm)

Mini 18 og 24 har en statisk vekt på 50 lbs (22,7 kg) og en løftevekt på 25 lbs (11,5 kg).

Helix 24 har en statisk vekt på 70 lbs (32 kg) og en løftevekt på 30 lbs (14 kg).

Send oss en e-post, eller kontakt oss på telefon på +1 303 277 1188. Vi gir deg med glede svar på alt du måtte lure på.

Motta en brosjyre og prøver gratis

Motta brosjyrer og prøver, og få mer informasjon fra oss eller den lokale forhandleren.

help desk software
Portions of this page translated by Google.