zing-lasermaskinserien

Epilog Zing Laser-serien

Lasermaskinene på inngangsnivå i Zing-laserserien gir utmerkede graverings-og skjæreresultater. Disse rimelige skrivebordsenhetene er det perfekte valg for personer som er i ferd med å starte en bedrift, eller som har tenkt å utvide med en ekstra laser.

mini helix lasermaskiner

Epilog Legend Laser-serien

Effektiviser produksjonsevnene dine med et Legend-laserseriesystem. Legend-laserserien kommer med gravering på opptil 1200 dpi og servomotorer for å få opptil 30 % høyere hastighet og inkluderer tre populære modeller: Epilog Mini 18-, Mini 24- og Helix-lasersystemene.

fusion lasermaskin-serien

Epilog Fusion Pro Laser serien

Fusion Pro laserserien er det nyeste tillegget til Epilog Laserlinjen med lasermaskiner, med vår største arbeidsområde, raskeste hastighet og høyeste graveringskvalitet så langt, berøringsskjermkontroller og vår splitter nye IRIS™ kameraposisjoneringssystem.

epilog fibermark lasermaskin

Epilog FiberMark S2

Gravér strekkoder, serienumre og logoer på bart metall, og ets plastdeler og verktøy. Dette flatbed flyvende-optikk drevne systemet er den perfekte løsningen for gravering på bart metall og plastdeler til en lav pris.


Epilog G2 Galvo-laserserien

Med unik dynamisk-fokus linseteknologi, er G2 Galvo fiberlaseren den første galvoenheten med et fast posisjon 24" x 24" (609 x 609 mm) graverings område.

help desk software
Portions of this page translated by Google.