zing laser machine series

Epilog Zing Laser-serien

Lasermaskinene på inngangsnivå i Zing-laserserien gir utmerkede graverings-og skjæreresultater. Disse rimelige skrivebordsenhetene er det perfekte valg for personer som er i ferd med å starte en bedrift, eller som har tenkt å utvide med en ekstra laser.

mini helix laser machines

Epilog Legend Laser-serien

Effektiviser produksjonsevnene dine med et Legend-laserseriesystem. Legend-laserserien kommer med gravering på opptil 1200 dpi og servomotorer for å få opptil 30 % høyere hastighet og inkluderer tre populære modeller: Epilog Mini 18-, Mini 24- og Helix-lasersystemene.

fusion laser machine series

Epilog Fusion M2-laserserien

Fusion M2-laserserien er det nyeste tillegget til Epilog Lasers flatsystemserie, og den kommer med større arbeidsområder og laserrøralternativer med høyere wattstyrke for høyere effekt og tykkere skjæreevner. Du kan gravere, skjære og merke alle typer materialer med et Fusion M2-lasersystem, som produserer skjæring av høyeste kvalitet.

laser machines epilog fiber lasers

Epilog Fiber Laser-systemer

Gravér strekkoder, serienumre og logoer på bart metall, og ets plastdeler og verktøy. De "flatbed flying optic"-drevne systemene er den perfekte løsningen for gravering på bare metalldeler på en kostnadseffektiv måte.


Epilog G2 Galvo-laserserien

Det nyeste medlemmet i Epilog Laser-familien er G2 Galvo-fiberlaseren. Med den unike objektivteknologien med dynamisk fokus er det den første galvo-enheten med et fiksert graveringsområde på 24" x 24" (609 x 609 mm).

help desk software
Portions of this page translated by Google.