zing-lasermaskinserien

Epilog Zing Laser-serien

Lasermaskinene på inngangsnivå i Zing-laserserien gir utmerkede graverings-og skjæreresultater. Disse rimelige skrivebordsenhetene er det perfekte valg for personer som er i ferd med å starte en bedrift, eller som har tenkt å utvide med en ekstra laser.

mini helix lasermaskiner

Epilog Legend Laser-serien

Up your production capabilities with a Legend laser series system. Featuring up to 1200 dpi engraving and servo motors for up to 30% more speed, the Legend laser series includes the popular Epilog Mini 24 and Helix laser systems.

fusion lasermaskin-serien

Epilog Fusion Pro Laser serien

Fusion Pro laserserien er det nyeste tillegget til Epilog Laserlinjen med lasermaskiner, med vår største arbeidsområde, raskeste hastighet og høyeste graveringskvalitet så langt, berøringsskjermkontroller og vår splitter nye IRIS™ kameraposisjoneringssystem.

epilog fibermark lasermaskin

Epilog FiberMark S2

Gravér strekkoder, serienumre og logoer på bart metall, og ets plastdeler og verktøy. Dette flatbed flyvende-optikk drevne systemet er den perfekte løsningen for gravering på bart metall og plastdeler til en lav pris.


Epilog G2 Galvo-laserserien

Med unik dynamisk-fokus linseteknologi, er G2 Galvo fiberlaseren den første galvoenheten med et fast posisjon 24" x 24" (609 x 609 mm) graverings område.

help desk software
Portions of this page translated by Google.