Epilog Zing Laser-serien

Epilog Zing Laser Starter-serien er Epilogs serie for gravering i små formater og høy kvalitet. Epilog Zing Laser er perfekt for alt fra hjemmebruk til å starte en bedrift. Du får gravering i høy kvalitet, til den lave kostnaden du er på jakt etter.

Enten du ser etter din første laser for å starte opp i graverings- og skjærebransjen, eller hvis du er i ferd med å utvide med en ekstra laser, er Epilog Zing et flott valg, med sin flotte graveringskvalitet og lave pris.

Og vi er stolte over å kunne si at den er 100 % utformet, utviklet og bygd i USA!


Rotor for sylindriske objekter

Med rotoren kan du gravere vinflasker, mugger, glass, lommelykter med mer.

Vi lanserer rotoren for Zing 24 Laser! Nå kan du gravere vinflasker, mugger, glass, lommelykter eller et hvilket som helst annet sylindrisk objekt inntil 5,25" (133,4 mm) i diameter på Epilog Zing Laser.

Så intuitivt og enkelt å bruke at du kan bytte fra ett glass til det neste på sekunder – til og med uten å ta av festet fra graveringsmaskinen! I tillegg sørger vår patentbeskyttede design for nøyaktig bildeskalering, så det er ikke nødvendig å taste inn diameter- eller omkretsberegninger.

Oppsettet er så enkelt som å plassere produktet i rotoren, løfte eller senke sakseliften til graveringsområdets høyde, og skrive ut til laseren!

*Rotoren er ikke tilgjengelig for Zing 16.*PhotoLaser Plus-programvare

Fotobehandlingsprogramvare som optimaliserer dine fotografier for gravering på mange forskjellige materialer.

PhotoLaser Plus tar gravering av fotografier med din laser i Epilog Zing Starter-serien til et nytt nivå, ved at du enkelt kan behandle fotografier for gravering på alle typer materialer.

Er du ute etter et system som kan gravere fotografier med en enestående kvalitet? Hva med et system som graverer fotografier på en konsekvent, forutsigbar måte for dine kunder?

Epilog Laser har inngått partnerskap med CADLink for å gi deg bransjens beste bildebehandlingsprogramvare: PhotoLaser Plus. Med det brukervennlige programvaregrensesnittet og de kraftige bildebehandlingsverktøyene kan du lage bransjens beste fotograveringer.Rutenett til vektorskjæring

Oppnå bedre kantkvalitet ved laserskjæring.

Rutenettet for vektorskjæring på Epilog Zing-laseren brukes til å løfte materialet det skal skjæres i, over arbeidsflaten. Dermed kan laserstrålen stråle rent gjennom materialet du skal skjære i, noe som dramatisk reduserer gjenspeilinger fra undersiden.

Luften under vektorrammen er forbundet med avtrekket, slik at røyk ikke bare ledes ut fra oversiden av materialet, men også fra undersiden.

Modeller i Epilog Zing Laser-serien

To modeller å velge mellom dekker dine behov.

Epilog Zing 16 Laser: Modellen på inngangsnivå i vår laserproduktserie. Epilog Zing 16 har et arbeidsområde på 16" x 12", men gravering av høyeste kvalitet. Et småformats lasersystem av Epilog Laser, til lav kostnad, men med høy kvalitet. Her er det ikke spart på noe - en ramme i helmetall, avanserte komponenter og graveringskvaliteten som Epilog Laser er kjent for. Og alt dette er laget i USA!

Epilog Zing 24 Laser: Epilog Zing 24 har et større arbeidsområde (24" x 12"), som har plass til de fleste graveringsmaterialer i vanlige størrelser. Med et større arbeidsområde og flere funksjoner er denne laseren et rimelig valg for personer som trenger flere funksjoner enn det er på en maskin på inngangsnivå. Med et stort arbeidsområde på 24" x 12" (610 x 305 mm) er det enkelt å få plass til graveringsmaterialer i de vanligste størrelsene. Og med valg av effekt på inntil 60 watt kan du skjære gjennom tykkere materialer og gravere i høyere hastigheter. Epilog Zing 16-lasersystemet er et kraftig alternativ når det gjelder lasersystemer på inngangsnivå.

Tekniske spesifikasjoner for Epilog Zing-serien

Epilog Zing 16 Epilog Zing 24
Graveringsområde 16" x 12"
(406 x 305 mm)
24" x 12"
(610 x 305 mm)
Maksimum materialetykkelse 4.5" (114 mm) 7.75" (197 mm)
Wattstyrke for laser 30 eller 40 watt 30, 40, 50 eller 60 watt
Laserkilde Svært avanserte, digitalt styrte, luftavkjølte CO2-laserrør, som kan deles inn i moduler, som justeres permanent, og som kan skiftes i felten.
Intelligent minnekapasitet Lagring av flere filer opp til 64 MB. Med en kontinuerlig buffer kan filer uansett størrelse graveres.
Luftkjøling Fest en luftkompressor til luftkjølingen for å lede bort varme og brennbare gasser fra skjæreflaten ved å rette en konstant strøm med komprimert luft over skjæreflaten.
Laser Dashboard Laser Dashboard™ kontrollerer Epilog-laserens innstillinger fra en rekke programvarepakker – fra design- og regnearkprogrammer til pakker for CAD-tegning.
Rød punktmarkør Siden laserstrålen er usynlig, gir rød punktmarkør på Epilogs Zing Laser deg en visuell referanse slik at du kan se hvor laseren vil treffe.
Justerbar utgangsposisjon Når du graverer objekter som ikke enkelt lar seg plassere i det øvre hjørnet på laseren, kan du stille inn en ny utgangsposisjon for hånd med den praktiske funksjonen for å flytte utgangsposisjonen på Zing-laseren.
Driftsmoduser Optimalisert rastermodus, vektormodus eller kombinert modus.
Bevegelseskontrollsystem Høyhastighets mikrosteppermotorer.
Lagre for X-aksen Beskyttet valselagermontasje på en styreskinne i aluminium, belagt med keramikk.
Reimer Avanserte B-type Kevlarreimer.
Oppløsning Brukerstyrt fra 100 til 1000 dpi.
Hastighets- og effektkontroll Styr hastighet og effekt automatisk eller manuelt i 1 % intervaller til 100 %. Du kan koble hastighet, effekt og fokus til de ulike RGB-fargene med vektorfargetilordning.
Grensesnitt for utskrift 10 Base-T Ethernet- eller USB-tilkobling. Kompatibel med Windows® XP/Vista/7/8/10.
Størrelse (B x D x H) 28.75" x 22.125” x 11.75”
(730 x 562 x 298 mm)
38" x 27.25" x 15" (965 x 692 x 381 mm)
Vekt 95 lbs (43 kg) 140 lbs (64 kg)
Krav til elektrisitet Automatisk regulering av strømforsyning støtter 110 til 240 volt, 50 eller 60 Hz, enkeltfaset.
Maksimum platevekt Zing 16 og 24 har en statisk vekt på 50 lbs (22,7 kg) og en løftevekt på 25 lbs (11,5 kg).
Ventilasjonssystem 350 - 400 CFM (595-680 m3/t) ekstern utblåsning til utsiden eller internt filtreringssystem kreves. Det finnes én utgående port på 4 tommer i diameter.

Videoer for Zing-laserserien

Se videoer som omhandler kreative laserapplikasjoner som er tilgjengelige for de som har et Epilog Zing-lasersystem, og det brede utvalget av materialer Epilog Zing-laseren kan gravere og merke.

Kreative bruksområder for laser

trebriller

Bruksområder for laser for forretningseiere og gründere.

Se nå

Gravering av aztekerkalender

Aztekerkalendergravering

Vi graverer vår berømte aztekerkalendergrafikk med en Zing-laser.

Se nå
Gravere Skjære
Tre x x
Akryl x x
Stoff x x
Glass x
Metall med belegg x
Keramikk x
Delrin x x
Tøy x x
Lær x x
Marmor x
Matt bord x x
Melamin x x
Papir x x
Mylar x x
Trykkbord x x
Gummi x x
Finér x x
Glassfiber x x
Malt metall x
Flis x
Plast x x
Kork x x
Corian x x
Anodisert aluminium x
Rustfritt stål *
Messing *
Titan *
Bart metall *
* CO2-laserere vil markere bart metall når det er belagt med en metallmerkeløsning. For mer informasjon, besøk vår side for merking av metall med laser.
Har du et materiale du ønsker at vi skal teste? Vårt Bruksområdeteam hjelper deg med glede.

Vi er stolte over å kunne si at alle Epilog-lasersystemer er 100 % utformet, utviklet og produsert i USA på vårt hovedkvarter i Golden, CO.

Ja! Selv vår berømte gravering av aztekerkalenderen er laget på en Epilog Zing-laser. Epilog Zing er ikke like rask som Legend-serien, men bildekvaliteten er hundre prosent Epilog.

Ja! Det er høy etterspørsel etter personaliserte og egentilpassede produkter. Å legge en lasergraveringstjeneste til den nåværende driften din er en fantastisk måte å nå mulige nye kunder på, i tillegg til å tilby en verdsatt tjeneste til den eksisterende kundemassen. Hvis du er i tvil om lønnsomheten i å eie et CO2-lasersystem, kan du besøke Bruksområde
-siden vår og lese de mange
suksesshistoriene fra kundene våre.

For å få innsikt i lønnsomheten i lasergraverte produkter, kan du ta en titt på nettstedet til LaserBits, en leverandør av materialer til laserbruk. Der vil du finne innkjøpspriser på ubearbeidede materialer til laserbruk, samt foreslått utsalgspriser for de samme produktene med lasergravering på.

Sjekk også ut den nye guideboken vår "Start din egen graverings- og skjærevirksomhet" for å lære deg hvordan du starter en ny laservirksomhet.

Du kan gravere skannede bilder, logoer, bitmaps, andre typer bilder, tekst og AutoCAD-filer. Kort sagt, hvis du kan skrive det ut, kan du gravere det.

For å skjære trenger du vektorbasert grafikk, som en .eps- eller Illustrator-fil.

Husk at jo høyere kvaliteten er på grafikken du arbeider med, jo bedre blir graveringsresultatet.

Ja. Fiberlasersystemene våre kan permanent merke alle typer bart metall. Fiberlaserserien ble utformet med tanke på en kombinasjon av prisgunstighet og høykvalitets resultater. Fusion M2-serien har et arbeidsområde på 32" x 20" (812 x 508 mm) eller 40" x 28" (1016 x 711 mm). Det liggende "flygende optikk-designet" til Fusion M2 er revolusjonerende for et fiberlasersystem, og kan merke metaller på et stort arbeidsområde på kort tid.

Selv om CO2-lasersystemene våre hovedsakelig er utformet for å kunne gravere og skjære i ikke-metalliske materialer, kan de også brukes til å merke metall ved hjelp av metallmerkeforbindelsen. Last ned PDF-en vår for å lære mer om metallmerking med et CO2-lasersystem.

Fordi vi bruker laveffekts-CO2 (30 til 120 watt) og fiberlasere (10 til 50 watt) vil strålene tydelig merke på belagt og ubehandlet metall, men systemene våre er ikke ideelle for metallskjæring. Fiberlasersystemene våre kan være kompatible med skjæring av enkelte tynne metaller, da vi har klart å skjære tynne folier, opptil 012" med fiberlaserne våre.

Ta kontakt med Bruksområdelaboratoriet vårt for å diskutere bruksområdene dine når det gjelder metallskjæring, så finner vi ut om de fungerer med systemene våre!

Ja, det er helt trygt å bruke laseren. Det er en laser av klasse 2 – 1 mW CW maksimalt600–700 nm, noe som betyr at laseren er sikret med sperreanordninger, slik at det er umulig å bruke hvis systemets dører er åpne. Det er ikke nødvendig å bruke spesialisert sikkerhetsutstyr for å bruke laseren.

Kostnaden for å bruke laseren kan enkelt regnes ut ved å inkludere dine elektrisitetsutgifter i følgende formel, der du kan bruke vår laser med høyest effekt, 120 watt.

Vanlig maksimalt strømforbruk = 1560 watt (dette forutsetter full effekt og at laseren er på konstant.) Hvis strømmen koster $ 0,075/kWh i ditt område, koster det $ 0,117/time å bruke laseren. Eller omtrent 12 cent per time, eller 96 øre cent arbeidsdag på åtte timer. (1560 x 0,075)/1000 = 0,117

Nei, én eneste laser gjør alt! CO2-lasersystemene våre graverer og skjærer de fleste ikke-metalliske materialer, så vel som belagte metaller. For mer informasjon om hva slags materialer du kan gravere og skjære i, kan du besøke Materialer -siden vår.

Laseren kan stilles inn på kun gravering (rastermodus), kun skjæring (vektormodus), eller begge operasjoner i kombinert modus. Laseren vet hvilke steder den skal gravere og hvilke steder den skal skjære basert på linjebredde, som enkelt stilles inn i programvaren for grafisk design.

Å investere i en ny datamaskin er lurt for å sikre deg at du får maksimalt ut av det nye laserutstyret ditt. Hvorfor det? Fordi dagens programvare krever mye av datamaskinens prosessorkraft og minne for å fungere ordentlig. En god datamaskin utgjør ikke en enorm forskjell for hvordan laseren arbeider, men sammenlignet med en treg datamaskinen vil det spare deg massevis av tid og frustrasjon når det gjelder å sette opp det du skal "skrive ut" til laseren. Mange brukere kjøper ikke ny datamaskin til bruk med det nye laserutstyret sitt, fordi det de allerede har fungerer helt fint. Det finnes ikke noe magisk ytelsespunkt som gjør datamaskinen din for treg. Hvis du er fornøyd med ytelsen og hastigheten til datamaskinen din, er det neppe noen grunn til å kjøpe en ny. Følgende anbefalinger er bare alternativer du kan vurdere dersom det er nødvendig å kjøpe en ny datamaskin.

En ny datamaskin trenger ikke være dyr for å fungere godt! Selv mange av dagens rimelige datamaskiner fungerer godt til laserbruk. Så lenge du ikke kjøper den billigste datamaskinen du finner, bør det gå bra. Én ting du bør unngå, er Intel Celeron-prosessoren. Selv om det er en god prosessor, og fungerer med laseren, behandler den ikke grafikk med en slik hastighet som de fleste laserbrukere ønsker seg.

  • Operativsystem: Alle nye Epilog-lasere er utformet for å fungere med alle versjoner av Windows 2000, XP, Vista, 7, 8 eller 10 operativsystemer.

    Fusion Laser-serien er også kompatibel med Mac-operativsystemene OS X 10, 7 og nyere. Les mer om Fusion Mac-driveren vår her..
  • RAM (Random Access Memory): 512 MB er anbefalt. RAM er som et korttidsminne. Det er raskt og lett tilgjengelig for datamaskinen, og det gjør at tidkrevende oppgaver går mye fortere dersom du har mye av det. De fleste brukere vil ikke merke noen forskjell hvis de legger til mer enn 512 MB i systemet sitt, men nesten alle brukere vil merke hastighetsforskjellen som 512 gir sammenlignet med 256 MB (256 MB er i all hovedsak det neste steget ned fra512 MB).
  • Prosessorhastighet: En raskere prosesser lar deg gjøre flere oppgaver på kortere tid. Det er ikke nødvendig å kjøpe den raskeste prosessoren på markedet, men du bør ha enten en AMD Athalon- eller en Intel Pentium IV-prosessor (ikke kjøp en datamaskin som bruker en Intel Celeron-prosessor – de er for trege for grafiske programmer). Prosessorhastighet utvikler seg stadig, men en prosessorhastighet på rundt 2,0 GHz er et godt utgangspunkt.
  • 10/100 Network Interface Card (NIC): Alle nye datamaskiner har en 10/100-nettverkstilkobling som standardutstyr. I tillegg til å gjøre det mulig å koble sammen flere datamaskiner på et nettverk, gjør denne teknologien også at du kan skrive ut direkte fra datamaskinen til Epilog-systemet. Epilog legger ved en krysskabel med hvert lasersystem, som lar datamaskinen skrive ut til ett enkelt Epilog-system.
  • 20–30 GB harddisk: Dette er det permanente minnet i datamaskinen din. Mange brukere mener at man aldri kan få en stor nok harddisk, men for de fleste laserrelaterte bruksområdet er 20 eller 30 GB nok til flere års lagring. Heldigvis produseres de fleste nye datamaskiner med minst 20 GB lagringsplass i dag. Hvis du er i tvil, kan det være lurt å kjøpe en støre harddisk en du tror du kan trenge. Det er såpass rimelig at det er verdt det å ha mer plass tilgjengelig enn det du trenger.
Zing 24 kan holde elementer på rotoren, formet som et hjul, på inntil 5,25" i diameter.
Zing 16 og 24 har en statisk vekt på 50 lbs (22,7 kg) og en løftevekt på 25 lbs (11,5 kg).
Send oss en e-post, eller kontakt oss på telefon på +1 303 277 1188. Vi gir deg med glede svar på alt du måtte lure på.

Motta en brosjyre og prøver gratis

Motta brosjyrer og prøver, og få mer informasjon fra oss eller den lokale forhandleren.

help desk software
Portions of this page translated by Google.