Systemer for laserskjæring: Hvordan man bruker en Epilog-laser til å skjære ut mønstre og former.

Er du ute etter en laser som kan skjære i tre, akryl, plast, stoff og mange andre ikke-metalliske materialer? Laserskjæring med et Epilog-lasersystem gjør det mulig å skape intrikate former og svært detaljerte snitt i alle disse materialene og mange flere.

Systemet kobles til datamaskinen din akkurat som en skriver, og skjærer formene du lager i de fleste tilgjengelige grafikkprogrammer. Juster sidestørrelsen etter størrelsen på delen du skal gravere i, lag bildet, og skriv det ut på laseren – den graverer til og med materialet med samme system!

Kan man skjære gjennom metall? Nei, frekvensen til CO2-laseren krever lasere med svært høy wattstyrke for å trenge gjennom metall. Epilogs CO2-lasersystemer egner seg best til å skjære i tre, akryl, plast og stoff. Er du ikke sikker på materialet du skal bruke? Spør bruksområdelaboratoriet vårt om materialet ditt.

Den beste måten å beskrive hvordan laserne våre virker, er å sammenligne systemet med dataskriveren din. Ved hjelp av lignende teknologi tar vi bildene du vanligvis skriver ut på papir, men i stedet fyrer vi av en CO2-laserstråle som graverer og skjærer designet på en rekke materialer.


  • Laser: CO2-laserkilde, 30-120 watt
  • Graveringsmaterialer: tre, akryl, plast, glass, lær, corian, stoff, metall med belegg, anodisert aluminium, stein, marmor, keramikk, mylar, trykkbord, med mer.
  • Materialer for skjæring: Tre, akryl, plast, delrin, tøy, skinn, melamin, papir, gummi, finér, kork og mer.

Fordelene ved CO2-laserskjæring

  • Laseren skaper en lysstråle som brukes til å skjære gjennom materialet, så ingen del av lasersystemet kommer i kontakt med materialet.
  • For tynnere materialer leveres alle Epilog-lasersystemer med en integrert vakuumplate for å holde nede papir, stoff og tynn plast mens du skjærer i materialet.
  • Laseren er utrolig presis og følger mønsteret du har tegnet på skjermen.
  • Du kan skjære flere mønstre av samme stykke materiale. Du kan skrive ut til laseren fra en rekke programmer, deriblant CorelDRAW, AutoCAD og Adobe-programvare.

Vi produserer fire ulike produktserier med lasergraveringssystemer for å dekke behovene dine. Fra Zing-laserserien i skrivebordstørrelse til toppmodellene i Fusion-serien – du finner en lasergraverer som egner seg til å gravere produktene dine.


Fra bilde til skjæring på noen få enkle trinn

grafikk på datamaskinen

I grafikkprogramvaren tegner eller importerer du formen som skal skjæres ut. I dette eksempelet skjærer vi ut en intrikat port av or på 1/8".

Lasersystemet graverer og skjærer med det samme systemet, så for å fortelle laseren at linjene på skjermen skal skjæres ut setter vi dem til .001". Laseren leser alle linjer under .001" som linjer som skal skjæres ut.

laserskjæring av treet

Plasser trestykket på platen, og skriv ut bildet til laseren. Systemet kobles til datamaskinen akkurat som en skriver. Angi en hastighet og styrke i skriverdriveren for materialet du skjærer i, og send det til laseren.

Laseren justerer seg automatisk til riktig høyde basert på tykkelsen til materialet du skal skjære eller gravere.

laserskjært port

Det endelige produktet er et intrikat utskåret sett med 4 tommer høye porter. Som du ser, gjør laseren en nydelig jobb med sløyfene og de små detaljene. Du kan bruke utklipp, logoer, AutoCAD-filer og de fleste andre typer grafikkfiler.

Lag bilderammer av tre, plaketter, mønstre og mye mer — mulighetene er endeløse! Og det samme lasersystemet kan også gravere og skjære i akryl, plast, lær, gummi og mange andre materialer, i tillegg til å merke metall permanent.


Hvorfor er lasergraveringssystemene deres bedre enn glasslaserrør?

Ved å bruke laserrør som er laget av metall med keramiske komponenter, kan vi avfyre laserne med mye høyere frekvens enn med glasslaserrør, noe som fører til mye høyere kvalitet ved gravering. Dessuten er alle laserrørene våre luftkjølte — ingen vannkjøling er nødvendig.


Hvor kan jeg få mer informasjon eller en demonstrasjon?

Fyll ut skjemaet på denne siden, så sender vi deg lasergraverte og -skårne prøver og en brosjyre for hele produktserien som viser hva du kan få til med en lasergraveringsmaskin.

Be om brosjyrer og prøver

Motta en brosjyre og graverte prøver

help desk software
Portions of this page translated by Google.