I kraft fra 06/04/09 Innholdsfortegnelse for personvern:


Vi tar personvern alvorlig
Personvernet ditt er viktig for oss. For å beskytte personvernet ditt bedre har vi utarbeidet denne erklæringen som forklarer praksisen vår for informasjon på nettet og valgene du kan ta når det gjelder måten informasjon om deg innhentes og brukes. For at erklæringen skal være lett å finne gjør vi den tilgjengelig på hjemmesiden vår og på alle steder der det blir bedt om personlig identifiserbar informasjon.

Informasjonen vi innhenter:
Denne erklæringen gjelder for all informasjon som innhentes eller sendes inn på nettstedet til Epilog Laser. På enkelte sider kan du gjøre forespørsler og registrere deg for å motta materiale. Disse typene personopplysninger blir innhentet på disse sidene:

  • Navn
  • Adresse
  • Bedriftsnavn
  • E-postadresse
  • Telefonnummer

Hvordan vi bruker informasjonen:
Vi bruker informasjonen du gir oss om deg selv når du bestiller bare til å sende deg brosjyrer og prøver. Vi deler ikke denne informasjonen med noen tredjepart, unntatt i den grad det er nødvendig for å oppfylle forespørselen.

Vi bruker retur-e-postadresser til å besvare e-post vi mottar. Disse adressene brukes ikke til noe annet formål, og deles ikke med noen tredjepart.

Du kan registrere deg på nettstedet vårt hvis du vil motta katalogen vår og oppdateringer om nye produkter og tjenester. Informasjon du sender inn via nettstedet vårt, brukes ikke til dette formålet med mindre du fyller ut registreringsskjemaet.

Til slutt: Vi bruker eller deler aldri den personlig identifiserbare informasjonen du gir oss på nettet, til formål som ikke er relatert til det som beskrives ovenfor uten samtidig å gi deg en mulighet til å takke nei til eller på annen måte blokkere slik urelatert bruk.

Vi bruker markedsføringskoder fra Google Analytics til å registrere når brukere ser på bestemte sider eller gjør bestemte handlinger på et nettsted. Dette gjør det mulig å levere målrettede annonser i fremtiden. Hvis du ikke ønsker å motta denne typen annonser fra oss i fremtiden, kan du takke nei ved å bruke avmeldingssiden for Network Advertising Initiative.Hvordan vi ivaretar datasikkerheten
For å hindre uautorisert tilgang, opprettholde nøyaktigheten til dataene, og sikre riktig bruk av informasjonen, bruker vi egnede fysiske, elektroniske og administrative prosedyrer for å sikre informasjonen vi innhenter på nettet.


Hvordan du kan få tilgang til eller rette opp informasjonen din
Du kan få tilgang til all personidentifiserende informasjon som vi samler inn på nett og vedlikeholder, ved å sende en e-post til sales@epiloglaser.com. Vi bruker denne prosedyren til å passe bedre på informasjonen din.

Du kan rette opp faktafeil i din personlig identifiserbare informasjon ved å sende oss en forespørsel som på en troverdig måte påviser feil.

For å ivareta personvernet og sikkerheten din kommer vi også til å ta rimelige skritt for å bekrefte identiteten din før vi gir tilgang eller gjør endringer.


Hvordan du får kontakt med oss

Hvis du har andre spørsmål om noen av disse personvernreglene, kan du ringe oss på 888-437-4564 eller sende oss en e-post på sales@epiloglaser.com.Populære sider

help desk software
Portions of this page translated by Google.