Lasergraveringsmaskiner for spesiallagde premier, skilt, strekkoding og mye mer med Epilog Laser.

Kontakt oss på +47 55506630 eller fyll ut dette skjemaet for å finne ut mer.

Fyll ut skjemaet under for å motta gratis graverte og skårne prøver og en brosjyre med hele produktserien.


veldig detaljert aztekergravering

Gravering av veldig detaljert grafikk

Et lasersystems evne til å gravere grafikk i høy oppløsning på tre i høye hastigheter, viser den fantastiske bevegelseskontrollen som er bygd inn i lasersystemene våre. Du kommer til å kunne gravere bilder som trollbinder kundene dine!

Laserskjæring i papir

Laserskåret skiltdesign

Laserskjær intrikate bokstaver og grafikk for skilt til utendørs og innendørs bruk med CO2-laserne våre. Du kan enkelt laserskjære akryl, plast, treverk og andre skiltmaterialer med et Epilog Laser-system. Den eneste begrensningen som finnes med et lasersystem, er fantasien.

rød punktmarkør

Flammepolert kantskjæring

Med et Epilog Laser-system får du den beste kantkvaliteten på laserskåret akryl sett fra en laser av lite format. Epilogs kombinasjon av avansert bevegelseskontroll og presisjonslaserrør gir systemer med bransjens beste kvalitet – som lar deg øke kundemassen din.

lasergravert whisky-fat i tre

Gi alle slags produkter et personlig preg

Gi et hvilket som helst produkt et personlig preg ved å legge til logoer, bilder eller egendefinerte design. Med muligheten for å gravere så mange materialer kan du legge til et personlig preg på så mange produkter du klarer.

gravering med to kilder

Mulighet for to laserkilder

Legg til muligheten til å gravere og merke metaller i CO2-lasersystemet ditt med dobbelkildealternativet som er tilgjengelig i Fusion-serien. Vi legger til en fiberlaser, og dermed har du det mest fleksible lasersystemet som er tilgjengelig.

eview-kamera laserutksjæring

Systemalternativ for eView-kamera

For enkel posisjonering av forhåndsutskrevne objekter du må laserskjære, tilbyr Epilog eView-kameralternativet sammen med en 3-kamerautforming som søker etter registreringsmerker på objektet, for perfekte skjæringsresultater.

Motta graverte og skårne prøver og en brosjyre med hele produktserien

Motta brosjyrer og prøver, og få mer informasjon fra oss eller den lokale forhandleren.

Ja

BRUK FORSKJELLIGE MATERIALER

Enten du bruker treverk, marmor, glass, lær, stoff, papir, metall eller annet, har vi et lasersystem som vil passe for deg!

UTVIKLET FOR BRUKERVENNLIGHET

Laseren kobles til PC-en din via USB eller Ethernet på samme måte som en skriver. Bruk designprogramvaren du foretrekker selv for å begynne å gravere.

TRYGG Å BETJENE HJEMME ELLER PÅ KONTORET

Laserens forriglingslås av metall er utformet med tanke på trygghet og gjør at du trygt kan bruke den hjemme eller på kontoret.

VI HJELPER KREATIVITETEN DIN

Vet du ikke helt hva du vil lage? Epilog gir deg inspirerende ressurser på prøveklubben og Facebook-fansiden vår.

RIMELIG DESIGN

Med en minimal investering kan du begynne å gravere og skjære med ditt eget profesjonelle lasersystem. Vær oppe å gå med én gang!

LUFTAVKJØLTE LASERRØR MED LANG LEVETID

Epilogs laserrør av metall og keramikk kombinerer fordelene med lengre levetid og lavere ladekostnader, samtidig som de gir gravering av høy kvalitet.help desk software
Portions of this page translated by Google.