Disse baseball-balltrekrusene i tre er en perfekt gave for fedre, studenter, trenere og andre. Ved å benytte vårt roterende feste, blir lasergravering av baseball-balltremugger raskt og enkelt. Enten du lager en skreddersydd gave for en venn eller kjær eller om du bare legger til et nytt og unikt produkt i utstillingslokalet ditt, så vil du garantert oppnå en Home Run hos kundene dine med disse lasergraverte baseball-balltremkrusene.

Last ned grafikk

Nødvendige materialer


Vi brukte en Helix på 60-watt:

Raster // Hastighet 40 % // Strøm 100 % // DPI 300 // Standard rastrering // Gravering fra senter til senter


Trinn 1: Gjør klar grafikken

Åpne designfilen og endre etter behov. Da vi arbeider med en sylinderform på det roterende festet, må du rotere arbeidet 90 grader slik at det stemmer overens med retningen til stykket. Fileksemplene våre inkluderer baseball-sting i tillegg til et meldingsforslag som er ideelt for en trenergave.

Designfiler for lasergravering av baseball-kopper

Trinn 2: Oppsett

Monter det roterende festet: Senk graveringsbordet, fjern vektoren eller graveringsbordet i tillegg til restskuffen og slå av maskinen. Plugg inn det roterende festet og start laseren på nytt. Laserhodet flyttes til en ny utgangsposisjon for det roterende festet.

Sett inn kruset: Plasser baseball-balltrekruset på det roterened festet. Bruk et vater for å påse at enheten er vannrett og fokuser maskinen manuelt. Hvis du bruker funksjonen for gravering fra senter til senter, angir du en ny utgangsposisjon på midten av enheten ved å benytte rødprikksiktet (illustrert under).

konfigurere det roterende festet for lasergravering av baseball-balltrekrus

Trinn 3: Send jobben til laseren

Når du er fornøyd med grafikken og plasseringen, sender du jobben til laseren med de riktige parametrene for maskinen din. Trykk på startknappen og i løpet av noen få minutter så har du en utrolig gave eller vareprøve.

lasergravering av baseball-balltrekrus i gang
lasergraverte baseball-balltrekrus


Hvor kan du selge lasergraverte baseball-balltrekrus?

  • Gavebutikker på nettet
  • Sportsbutikker
  • Farsdagsgaver
  • Gave til forlover


Få gratis brosjyre og vareprøver

Motta brosjyrer og prøver, og få mer informasjon fra oss eller den lokale forhandleren.

*
*
*
*
help desk software