Lasergraverte babyklosser er et profitabelt bruksområde for lasereiere, og er en populær gave til vordende mødre! Disse søte og allsidig blokkene har to formål - når babyen er liten er det en fin måte å feire månedlige milepæler på, og når de blir eldre, kan de bruke klossene til å lære bokstaver og tall! Ta en titt på trinnene nedenfor, så kan du laserskjære babyklosser på et blunk!

Last ned grafikk

Nødvendige materialer


Vi brukte en Fusion Pro 32 50 w CO2:

Vektor: Hastighet 45  % // Effekt 100 % // 500 DPI


Trinn 1: Oppsett

Legg treklossene på bordet. Du kan rette dem med en linje hvis du vil, eller stille dem opp mot kanten på bordet.

Babyklosser i tre inni lasergraveringsmaskinen

Trinn 2: Gjør klar grafikken

Last ned grafikken ovenfor, og importer den inn i grafikkprogramvaren. Foreta justeringer etter behov. Merk at vi har inkludert hele alfabetet i filen samt tall og forskjellige dyrebilder. Du kan lage hele alfabetet, eller bare mottakerens navn.

Designfiler for lasergravering av babyklosser i tre

Med Fusion Pros live kamera er det lett å plassere kunstverk på Epilog Dashbord - ta en titt på videoen ovenfor for å se hvordan det fungerer. Hvis du ikke har en Fusion Pro, må du kontrollere at grafikken er plassert der du vil ha den. Du kan tegne et omriss rundt grafikken sende omrisset til laser, og så slå på rødprikksiktet på maskinens kontrollpanel. Holde lokket til laseren åpen mens du kjører testen og se rødprikksiktet spore omrisset. I grafikkprogramvaren kan du justere grafikken etter behov for å passe på blokkene.

Bruke Fusion Pro-kameraet til å plassere grafikken

Trinn 3: Send jobben til laseren

Sende jobben til laseren med riktige parametre for effekten til din maskin. Klossene er ubehandlet, så vi anbefaler at du bruker opp ned-graveringsfunksjonen for å unngå at det kommer overflødig røyk/rester i den graverte delen av designen. Du kan velge å behandle eller beise/male klossene før eller etter gravering.

lasergraverering av babyklosser i tre
lasergravererte babyklosser i tre
gruppe med lasergravererte babyklosser i tre

Hvor kan du selge lasergraverte babyklosser?

  • Barnebutikker
  • Lekebutikker
  • Nettbutikker
  • Spesialgavebutikker
  • Restauranter


Få gratis brosjyre og vareprøver

Motta brosjyrer og prøver, og få mer informasjon fra oss eller den lokale forhandleren.

*
*
*
*
help desk software