Stadig flere ønsker grønnere alternativer til papir og plast, og lasergraverte vinposer øker i popularitet som bruksområde for laser. Kanvas er ikke bare slitesterkt og allsidig, det er også et miljøvennlige materiale som er svært tilpasningsbart. Disse søte og stilige kanvasveskene er perfekte gaver til vinentusiaster!

Last ned grafikk

Nødvendige materialer


Vi brukte Helix 60w:

Vektor: Hastighet 90  % // Effekt 15 % // 300 DPI


Trinn 1: Oppsett

Plasser kanvasvesken på bordet og teip fast kantene og håndtakene så de ikke er i veien. Mål dimensjonene til vesken og tilpass størrelsen på grafikkbildet deretter.

Designfiler for lasergraverte vinposer i kanvas

Trinn 2: Gjør klar grafikken

Last ned grafikkbildet ovenfor, og importer det til grafikkprogramvaren. Foreta justeringer etter behov. Kontroller at grafikken er plassert på ønsket sted ved å tegne et omriss rundt grafikken og sende det til laserden med 100 hastighet og 0 effekt. Slå deretter på den røde punktmarkøren på maskinens kontrollpanel. Hold laserlokket åpnet og se rødprikksiktet lage omrisset. I grafikkprogrammet justerer du grafikkbildet for å passe posen.

lasergraverte vinposer i kanvas

Trinn 3: Send jobben til laseren

Sende jobben til laseren med riktige parametre for effekten til din maskin. For kanvas – og de fleste stoffer – må du begynne med lav innstilling for hastighet og strøm. Du må også redusere dpi til 300 for å unngå overstadig brenning.

Når grafikkbildet er ferdig gravert, kan du bruke eller gi den ny vinposen i gave!
lasergraverte vinposer i kanva
haug med lasergraverte vinposer i kanvas

Hvor kan du selge lasergraverte vinposer?

  • Vinprodusenter
  • Gavebutikker
  • Vinklubb
  • Spesialgavebutikker
  • Restauranter


Få gratis brosjyre og vareprøver

Motta brosjyrer og prøver, og få mer informasjon fra oss eller den lokale forhandleren.

*
*
*
*
help desk software