Lasergravering av puter og avtakbare putetrekk er en gøyal og enkel måte å tilføre et mer personlig preg på møblene i hjemmet. Disse putetrekkene i kunstig lær skaper stor kontrast når de graveres med laseren, og kan tilpasses med nesten hvilket som helst design eller tekst med et enkelt tastetrykk. Få tilgang til designfilene og laserparametrene nedenfor, så er du snart i gang med å lasergraverer puter!

Last ned grafikk

Hvis du ønsker å bruke elg-kunstverket, kan du kjøpe det her.


Nødvendige materialer


Vi brukte en Fusion Pro 48 120w:

Gravering: Hastighet 90% // Effekt 15% // 300PPT // Stucki-gravering


Trinn 1: Oppsett

Åpne designfilene og tilpass etter behov.

grafikk til lasergravering av puter

Trinn 2: Gjør klar grafikken

Med Fusion Pros live kamera er det lett å plassere kunstverket på Epilog Dashboard. Hvis du ikke har Fusion Pro, må du sørge for at grafikken plasseres der du vil ha den. Du kan tegne et omriss rundt grafikken og sende omrisset til laseren, og så slå på rødprikksiktet i maskinens kontrollpanel. Hold lokket til laseren åpen mens du kjører testen, og se på mens rødprikksiktet sporer omrisset. I grafikkprogramvaren kan du justere grafikken etter behov slik at det passer til putetrekket.

Bruk av Fusion Pro-kameraet for å plassere kunstverk til lasergravering av puter

Trinn 3: Send jobben til laseren

Send jobben til laseren med de riktige parametrene for maskinens wattstyrke. Du kan finne anbefalte innstillinger i maskinens bruksanvisning. Generelt sett, når du graverer stoff og tekstiler, anbefales det å begynne med høy hastighet, lave strøminnstillinger og 300 PPT for å redusere sjansen for å gravere tvers gjennom materialet.

lasergravering av puter
puter etter tilpasning

Hvor kan du selge lasergraverte putetrekk?

  • Som innflytningsgaver
  • Til babyshowers
  • Bryllups- eller jubileumsgaver


Få gratis brosjyre og vareprøver

Motta brosjyrer og prøver, og få mer informasjon fra oss eller den lokale forhandleren.

*
*
*
*


help desk software