Ingen vil ha utvannet drikke, så gi den neste festen eller arrangementet et løft med disse spesialtilpassede metallisbitene! Disse gøyale og praktiske nyhetsartiklene passer perfekt for barer og restauranter, destillerier og mer. Ved å bruke et metallmerkemiddel eller et fiberlasermerkingssystem blir lasergraveringen av isbiter i rustfritt stål en lek - les videre for å lære hvordan vi gjorde det.

Last ned grafikk

Nødvendige materialer


Vi brukte en Fusion Pro 48 120w:

Gravering: Hastighet 30% // Effekt 100% // 300PPT // Stucki-gravering


Trinn 1: Oppsett

Spray ønsket graveringsområde på isbitene med et jevnt lag med metallmerkingsmiddel. La tørke i minst fem minutter. Hvis du har et fiberlasersystem kan du hoppe over dette trinnet. Last ned grafikken ovenfor og importer den inn i grafikkprogramvaren. Endre etter behov.

grafikk til lasergravering av isbiter av rustfritt stål

Trinn 2: Gjør klar grafikken

Med Fusion Pros live kamera er det lett å plassere kunstverket på Epilog Dashboard. Hvis du ikke har Fusion Pro, må du sørge for at grafikken plasseres der du vil ha den. Du kan tegne et omriss rundt grafikken sende omrisset til laser, og så slå på rødprikksiktet på maskinens kontrollpanel. Hold lokket til laseren åpen mens du kjører testen, og se på mens rødprikksiktet sporer omrisset. I grafikkprogramvaren kan du justere grafikken etter behov for å passe på blokkene.

Bruk Fusion Pro-kameraet for å plassere kunstverket på isbitene av rustfritt stål

Trinn 3: Send jobben til laseren

Send jobben til laseren med de riktige parametrene for maskinens wattstyrke. Du kan finne anbefalte materialinnstillinger i maskinens bruksanvisning. Når du bruker metallmerkingsmiddelet begynner du med lav hastighet og høye strøminnstillinger.

lasergravering av isbiter av rustfritt stål
isbiter av rustfritt stål etter tilpasning
gruppe av lasermerkede iskuber i rustfritt stål

Hvor kan du selge lasergraverte isbiter av rustfritt stål?

  • Mat- og drikkevarebutikker
  • Nettbutikker
  • Spesialgavebutikker
  • Restauranter og barer
  • Destillerier


help desk software