Etusivu  /  Tuki  /  Ajuripäivitykset

Ohjainten ja laiteohjelmistojen lataukset

Lataa uusimmat ohjaimet ja laiteohjelmisto laserjärjestelmällesi.

Järjestelmän lataukset:

Tällä sivulla on päivityksiä laserjärjestelmääsi. Uusimmat ohjaimet ja laiteohjelmistot löytyvät napsauttamalla alla olevaa asianmukaista laserjärjestelmää, ja ne voi ladata milloin tahansa. Jos sinulla on ongelmia näiden tiedostojen lataamisessa tai asentamisessa, ota yhteyttä Epilog-tukeen.

Huomaa:

• Tammikuusta 2023 alkaen Epilog Laser ei enää tue 32-bittisiä käyttöjärjestelmiä Epilog Laserin Software Suite -ohjelmiston päivityksillä. Jos käytät tällä hetkellä tietokonetta, jossa on vain 32-bittinen käyttöjärjestelmä, voit jatkaa ennen 1. tammikuuta 2023 julkaistujen ohjelmistoversioiden käyttöä. Tämän päivämäärän jälkeen uudet ohjelmistopäivitykset ja uusimmat ominaisuudet tulevat vain 64-bittisinä versioina.
  • 64-bittiset ajurit ovat saatavilla seuraaville laitteille: Epilog Fusion Maker, Fusion Edge, Fusion Pro, Fusion Galvo, Zing, Mini, Helix, EXT, Fusion, FiberMark ja FiberMark Fusion. Kaikki 64-bittiset ohjaimet ovat yhteensopivia Windows 7:n, Windows 8:n, Windows 10:n ja Windows 11:n kanssa.

• Windows 10/11: Sinunei tarvitse päivittää ohjainta, kun päivität Windows 10/11 -käyttöjärjestelmään. Harvoissa tapauksissa joudut ehkä asentamaan ohjaimen uudelleen Windows 10/11 -päivityksen jälkeen.

• Zing-, Mini-, Helix-, EXT-, Fusion-, FiberMark-, FiberMark Fusion-, Legend-, Legend EX-, Legend TT-, Radius-, Profile-, Summit- (versio 5.1 ja uudemmat) ja Express Lasers -ohjaimet ovat kaikki yhteensopivia 32-bittisen Windows 7:n kanssa.

Pysy ajan tasalla!

Tilaa sähköposti-ilmoitus, kun laserillesi on saatavilla uusi ohjain tai laiteohjelmisto.